|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Hoanca Apei.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Hoanca Apei - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Ziduri pline cu desene Calcarele de la Cisnadioara 3 Ansamblul rupestru Privita dinspre nord Turnul Comandantului Belvedere cu stanci
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Hoanca Apei!
>>> Vizitati Hoanca Apei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Hoanca Apei? (detalii dupa autentificare) Ghetarul de la Scarisoara la 1,4 km. De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Cotetul Dobrestilor la 2,5 km. la 2,7 km. la 4,6 km. Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. Pod natural la 4,9 km. Pestera Huda Orbului la 5,6 km. la 7,4 km. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara. Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m. Pestera Darnii la 7,5 km. la 7,8 km. Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in
apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Avenul Hoanca Urzicarului la 8,2 km. Saua Bortigul la 8,8 km. Ponorul din Barsa Cohanului la 9,3 km. Izbucul Ursului la 9,4 km. Cucurbata Mare Muntii Bihor la 9,9 km. la 10,1 km. Cetatile Ponorului la 10,1 km. Avenul Bortig la 10,2 km. Molhasurile de la Izbuce la 10,5 km. Izbucul Ponor la 10,6 km. Groapa Ruginoasa la 11,2 km. Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie. Padis Ponor la 11,5 km. la 11,6 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi. Molhasul Mare de la Izbuc la 12,2 km. Ghetarul Focul Viu la 12,2 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. la 12,6 km. Valea Sighistel la 15,2 km. Boga la 15,8 km. Dealul cu melci la 15,9 km. Cetatile Radesei la 16,1 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Canyonul minune Canyonul Meduza la 16,3 km. Hoanca Apei in limba maghiara - magyarul: Hoanca Apei
Valori naturale - Judetul Alba * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Hoanca Apei
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Podul vechi de piatra Sancraiu O adevarata bijuterie ascunsa. Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut. Podul se afla la capatul satului, dupa o mica curba dubla, si dupa cativa metri parcursi in albia paraului.
- Gasita la plezneala, avand in vedere ca GPS-ul arata aiurea.
- Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti. Zona e interesanta, mai ales vara. Desi e accesibila si auto, putini cunosc locurile.
- Livada Postei Livada Postei. Am gasit cutia, multumim.
- Turnul Apor - Baile Tusnad Plimbare. Am facut o plimbare pana la turn impreuna cu tata, care m-a asteptat cu (multa) rabdare pana am scotocit eu dupa cutie.Turnul l-am mai vizitat odata cand era intr-o stare deplorabila, acum insa renovat arata super.
- Turnul Apor - Baile Tusnad In loc de un punct, ofer trei. Care sunt acele cazuri similare? Pe terenul nostru de joaca procedura pentru punctele de interes este acelasi peste tot.
- Am gasit cutia. Am luat Geokrety-ul Mareszka 4.
- Viaductul Caracau - Livez-Ciuc Un loc usor de imaginat. Dar greu de inchipuit, pentru cei care au frica de inaltime. Am vizitat cu cineva drag mie, pentru care sunt profund recunoscatoare si doresc sa-mi exprim multumirea si prin aceste randuri.
- Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat, pe care pot recomanda la toata lumea.
- E o buna alternativa la Parc Aventura din Brasov unde e mult mai aglomerat. Deoarece la cutie am ajuns pe traseele din parc nu am avut nimic de lasat.
- Biserica reformata - Lisnau Contrar legilor lui Murphy. In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau. Nu eram chiar pe drumul cel bun, dar macar am putut sa caut si aceasta geocutie.
- Baile Fortyogo Balegar langa ascunzis. Din pacate langa ascunzis este depozitat o gramada mare de balegar. Am reusit totusi sa scoatem geocutia, ne-am notat in caiet, apoi ne-am spalat repede pe mana.
- Varful Omu - Muntii Bucegi Cel mai vizitat 2500. Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf. Fotografia cabanei da un indiciu important in localizarea ascunzisului.
- Gradina Zanelor - Cheile Bicazului Amfiteatru. Distanta mica intre obiective (Suhard-Gradina) m-a intrigat. Credeam ca le desparte o rapa.
- Biserica din Garciu Din a doua incercare. De aceasta data am mers direct - conform indicatiilor si fotografiei - la ascunzis, gasind si cutiuta, aflata in buna stare. Atasam o fotografie a jurnalului.
- Biserica Neagra Brasov Loc fain. Florin, Lumi si usmile. Nice place.
- Bastionul Croitorilor - Cluj Felicitari. Am gasit geocutiuta pozitionata langa Bastionul Croitorilor. De apreciat locatia ei si recomandarea turistica pe care o face celor care viziteaza orasul si fac efortul sa descopere geocutiuta.
- Buncarul de razboi Franzela neagra feliata si coenzima Q10. Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. Am aflat ca coordonatele nu sunt precise.
- Treptele Rakoczi - Targu Mures Transformat in punct de interes. Ascunzisul a fost transformat in punct de interes anul trecut, in noiembrie. Avand in vedere ca acest ascunzis iarna este mai expus, deocamdata nu voi ascunde acolo o noua cutiuta.
- Manastirea Turnu Geoascunzis gol de peste 3 ani. Cunosteam deja locatia. Deoarece ultima data cand am plecat intr-o drumetie pe muntele Cozia, mi-am lasat masina in parcarea din curtea manastirii.
- Manastirea Bogdana Manastirea Bogdana. Manastirea este o bijuterie. Am vazut la ascultare multe maici- cu drujba, cu roaba, cu lopata.
- Cetatea Coltesti Cetatea merita sa fie vizitata. Cetatea e foarte interesanta, si merita vizitata.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Hoanca Apei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|