Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Saua Orzanele - Atractii turistice <-- Acces complet
 

Pixel

Saua Orzanele, atractii turistice

Saua Orzanele..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - pentru cei cu acces complet.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Orzanele!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Saua Orzanele si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Vistisoara, se afla la 9,94 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saua Orzanele?
(detalii pentru cei cu acces complet)
Varful Vistea Mare la 450 m. Saua Ucisoarei la 520 m. Spintecatura Moldoveanului la 550 m. Febra Aurului. Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii "Locului I". Portita Vistei - Muntii Fagaras la 720 m. Varful Moldoveanu la 790 m. Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului la 790 m. Moldovene!. Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto. Refugiul Vistea - Muntii Fagaras la 1 km. Saua Galbenele - Muntii Fagaras la 1,8 km. Saua Ucei Mari la 2,2 km. Saua Galasescului - Muntii Fagaras la 2,5 km. Saua Podul Giurgiului la 2,7 km. Curmatura Calea Carelor la 3,2 km. Saua Racorele Muntii Fagaras la 3,3 km. Saua Podragului la 3,3 km. Curmatura Preluncilor la 3,8 km. Lacul Podul Giurgiului la 4 km. Varful Mircii la 4,2 km. Fereastra Mica a Sambetei Muntii Fagaras la 4,3 km. Varful Slanina Muntii Fagaras la 4,7 km. Fereastra Mare a Sambetei Muntii Fagaras la 4,9 km. Varful Paru de Fier la 5 km. Coltul Balaceni Muntii Fagaras la 5,1 km. Monumentul Nerlinger la 5,4 km. Varful Cheia Bandei Muntii Fagaras la 6,1 km. Trei Pasi de Moarte la 6,1 km. Fereastra Zmeilor Portita Arpaselului la 6,3 km. Refugiul Fereastra Zmeilor la 6,4 km. Paraul lui Ban la 6,5 km. Varful Urlea Muntii Fagaras la 7,6 km. Varful Dara la 7,7 km. Saua Urlea la 7,8 km. Vanatoarea lui Buteanu la 7,8 km. Varful Hartopul la 7,8 km. Varful Somnului Muntii Fagaras la 7,9 km. Varful Iezerul Muntii Fagaras la 7,9 km. Saua Vaiuga la 7,9 km. Lacul Capra la 8 km. Varful La Fundu Bandei la 8,1 km. Saua La Fundul Bandei la 8,2 km. Valea Arpasului Mina la 8,4 km. Lacul Balea la 8,5 km. Rezervatia include celmai mare lac glaciar al M. Panorama este de neuitat. Am gasit geocutia. Multumesc. Multumesc pt ascunzis. Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare.
Varful Iezerul Caprei 2418 m la 8,5 km. Varful Mosuleata Muntii Fagaras la 9,2 km. Curmatura Mosului Muntii Fagaras la 9,6 km. Curmatura Balei la 9,6 km. Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 9,7 km. De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean.
Cascada Balea la 9,7 km. Download coordonate. Click pe Download din meniul principal. Valea Urlea Muntii Fagaras la 9,7 km. Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la 9,8 km. Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei. La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.
Varful Piscu Negru la 9,8 km. Saua Paltinului la 9,8 km. Izvorul Paraul Calului Muntii Fagaras la 10 km.

Saua Orzanele in limba maghiara - magyarul: Orzanele-nyereg Fogarasi-havasok

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Saua Orzanele
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Orzanele? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

  Geoobiective

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

  [ Sus ↑ ]
  Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.