Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Saua Orzanele

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Saua Orzanele - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

8775 Casa fluturilor tropicali Praid
8775
Intrare Misentea
Intrare
In fundal biserica reformata Iancu de Hunedoara cetate Targu Mures
In fundal biserica reformata
Stanca cu chip de om Stanca chip om Serbesti
Stanca cu chip de om

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Orzanele!

Saua Orzanele.. Vizitati Saua Orzanele si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Vistisoara, se afla la 9,94 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saua Orzanele?
(detalii dupa autentificare)
Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului la la 790 m. Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto. Refugiul Vistea - Muntii Fagaras la la 1 km. Saua Galbenele - Muntii Fagaras la la 1,8 km. Saua Galasescului - Muntii Fagaras la la 2,5 km. Curmatura Calea Carelor la la 3,2 km. Saua Racorele Muntii Fagaras la la 3,3 km. Curmatura Preluncilor la la 3,8 km. Fereastra Mica a Sambetei Muntii Fagaras la la 4,3 km. Varful Slanina Muntii Fagaras la la 4,7 km. Fereastra Mare a Sambetei Muntii Fagaras la la 4,9 km. Coltul Balaceni Muntii Fagaras la la 5,1 km. Varful Cheia Bandei Muntii Fagaras la la 6,1 km. Fereastra Zmeilor Portita Arpaselului la la 6,3 km. Varful Urlea Muntii Fagaras la la 7,6 km. Varful Somnului Muntii Fagaras la la 7,9 km. Varful Iezerul Muntii Fagaras la la 7,9 km. Valea Arpasului Mina la la 8,4 km.
Lacul Balea la la 8,5 km.
Am gasit geocutia.
Varful Mosuleata Muntii Fagaras la la 9,2 km. Curmatura Mosului Muntii Fagaras la la 9,6 km. Curmatura Balei la la 9,6 km.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la la 9,7 km.
In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Cascada Balea la la 9,7 km. Valea Urlea Muntii Fagaras la la 9,7 km.
Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la la 9,8 km.
Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei.
Saua Paltinului la la 9,8 km. Izvorul Paraul Calului Muntii Fagaras la la 10 km. Varful Mosu Muntii Fagaras la la 10,2 km.

Saua Orzanele in limba maghiara - magyarul: Orzanele-nyereg Fogarasi-havasok

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Saua Orzanele
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Valcele - Drumul apelor minerale: O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX. Dupa comunism a urmat democratia si rezultatul se vede foarte bine.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Monument istoric - Ma trag din apropierea locului respectiv. Spre rusinea mea, am trecut de foarte multe ori prin zona, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa vizitez acest loc, acest pod.
  • Capela Sfanta Ana - Tomesti: Exact cum spune instructiunea - Am avut putin de lucru, pana am gasit geocutia ascunsa aici. Nu stiam daca trebuie sa caut in exteriorul sau interiorul zidului de incinta.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields. N-a fost sa fie.
  • Izvorul geografic al Trotusului: Cand fug fetele dupa tine, e bine sa te opresti - Azi a fost a doua oara, cand am incercat sa ajung (din nou) la izvoarele Trotusului. Duminica trecuta am pornit prea tarziu, si s-a intunecat inainte sa ajung la locatie.
  • Buncarul de razboi: Franzela neagra feliata si coenzima Q10 - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. Am aflat ca coordonatele nu sunt precise.
  • Trovantii din Ulmet: Oare catina? - Am cautat ascunzisul indicat de coordonate cu multa asiduitate in ciuda tufelor de catina vie dimprejur dar impiedicat de o gramada de catina taiata in urma curatarii potecii si aruncata exact unde ar fi putut fi ascunzisul. Obiectivul este unul, nu doar de nota 5, ci de cel putin 10.
  • Piramidele de langa Apold: Interesant - Interesante piramide.
  • Varful Cosna - Plaiurile Nemirei: Fara priveliste, dar cu transee - De la monument am facut o mica plimbare spre varful care se afla la doar 500 m. Pe partea stanga a drumului de pamant, intr-o mica poienita, un grup mai mare de persoane faceau picnic.
  • Concretiuni de Feleac: Vreme buna de toamna, peisaj frumos - Cred ca distanta de 35 m de la concretiunea mare este exagerata. Sunt circa 20 m.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget: Am prins o vreme superbă - Mai greu a fost sa gasesc ascunzisul ascunzisului. Nerecomandat pe ploaie.
  • Sub Muntele Uroi: Cu circa un an in urma - Am gasit geocutia cu circa un an in urma, acum am vazut-o si aici pe site si m-am gandit sa o declar gasita. Locul cache-ului e intr-adevar deosebit, cu o vedere panoramica asupra Muresului.
  • Cascada Iavardi: Cascada Zugo-Iavardi are mai multe surori - Pentru a gasi cutia este nevoie de GPS. Am descoperit, astfel, usor ascunzisul, bine amenajat.
  • Cheile Baciului: O plimbare linistita - O plimbare linistita in afara Clujului prea aglomerat. Din pacate nu am facut poze.
  • Belvedere Piatra Soimului - Oituz: Cele doua localitati cu denumirea Oituz - Este vorba de stanca Piatra Soimului, care se afla deasupra comunei Oituz din judetul Bacau. A nu se confunda comuna Oituz, din judetul Bacau, cu localitatea omonima, satul Oituz, apartinand comunei Bretcu, din judetul Covasna.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget: Ascunzisul e de nota 10 - Satisfactia descoperirii lui face uitat efortul, ramanand doar emotia. Si asta sub ochii intrebatori ai turistilor de peste hotare.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Bastionul Croitorilor - Este un ascunzis foarte fain :)) Greu de ajuns daca nu esti inalt.I
  • Monumentul Pictura Sangeroasa - Leliceni: Pictura Sangeroasa - schimbare la fata - Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. Astfel ca ascunzisul a fost distrus, iar cutia, bineinteles, a disparut.
  • Parc aventura Adrenalin Plus - Sovata: Dupa exact o luna - Avand in vedere seria de geoascunzisuri noi, amenajate la Sovata, am decis sa le caut intr-o dupa-masa. In urma cu 11 ani ascundeam aici prima geocutie a parcului de aventura, o preforma pet infipta dupa tampoanele platformei tirolianei.
  • Manastirea Carmelitana din Luncani: Manastirea Carmelitana din Luncani - Am fost pe punctul de a abandona cautarea. Perseverenta a dat roade.
  • Coloanele de bazalt de la Racos: Am trecut si eu cu I pe aici - In breloc Turkiye, out zero. Pot spune ca toate sunt in regula.
  • Casa rasturnata - Praid: La mintea cocosului, intr-o lume rasturnata - Iar eu am ajuns la Casa Rasturnata mai tarziu decat trebuia, programul s-a terminat deja, asa ca am privit-o si eu de dincoace de gard. Dar macar am ascuns o geocutie.
  • Carta: Vom reveni cu mai multa imaginatie - Pe langa indiciul (incitant) din descrierea ascunzisului am primit de la administratorul site-ului indicatii in plus. Sa ne incordam imaginatia la maximum pentru a-l gasi.
  • Izvorul Koncsag - Baile Tusnad: Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri. Dupa ce ne-a delectat cu apa de la cele trei izvorase amenajate, am cautat cutia, pe care am gasit-o in buna stare.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Orzanele? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.