Localitatea Harsesti (judetul Arges) Resedinta: Harsesti.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Harsesti, judetul Arges

Balta Colonesti. Lacul Colonesti
Balta Teiu. Lacul Teiu
Balta Milcov. Balta Milcov, Lacul Cacana
Padurea Trivale. Padurea Trivale Am gasit comoara ieri duminica. Destul de bogata si bine ascunsa. Am gasit comoara. Nu am luat nimic.
Lacul Parscoveni. Balta Olari, Lacul Parscoveni
Parcul terapeutic Vatra Nicolae Balcescu. Are o suprafata de 400 m2 si este impartita in mai multe zone.
Curtea Domneasca Targoviste. Curtea Domneasca Targoviste Gaina moarta din parc. Dupa ce am vizitat Curtea Domneasca (am platit 6 RON pentru intrare), am ocolit zidurile si am vizitat si parcul.
Piramidele din valea Stancioiului. Piramidele din valea Stancioiului
Rapa Evantai. Rezervatia naturala geologica este situata in Subcarpatii Valcii, in bazinul Paraul Sarat, afluent de dreapta a raului Olt.
Balta Vitanesti. Balta Vitanesti, Lacul Egreta
Malu Rosu Vulcana de Sus. Malu Rosu Vulcana de Sus
Lacul Victoria. Lacul Victoria, Geormani
Rezervatia de zimbri Neagra Bucsani. Rezervatia de zimbri Neagra Bucsani
Balta Facau. Lacul Facau
Schitul Ostrov. Schitul Ostrov Schitul Ostrov. Am gasit-o usor. Schitul Ostrovului. In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Se pare ca nu am cautat unde trebuia. Dupa nereusitele de la manastirea Turnu, respectiv castrul Arutela, m-am intors din drum, pentru a gasi macar geocutia ascunsa langa schitul Ostrov.
Fantana Secreta Sucidava.
Schitul Iezer. Schitul Iezer
Culele de la Maldaresti. Culele de la Maldaresti
Castrul Arutela. Castrul Arutela Cutie Arutela. Aam gasit-o, e acolo. Hotel pentru boschetari. Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici.
Balta Albele. Lacul Albele
Manastirea Turnu. Cele dintai chilii au fost sapate in stanca, doua dintre ele ramanand pana astazi. Manastirea Turnu. Am gasit locatia, dar nu si cutia. Geoascunzis gol de peste 3 ani. Cunosteam deja locatia, deoarece ultima data cand am plecat intr-o drumetie pe muntele Cozia, mi-am lasat masina in parcarea din curtea manastirii.
Cetatea Poienari. Turnul donjon in secollul XIII probabil in vremea domnitorului Negru Voda, zidurile de incinta si turnurile semicirculare in secolul XV, in vremea domnitorului Vlad Tepes.
Manastirea Stanisoara. Nucet, este situata la poalele masivului Cozia, pe versantul sudic, pe teritoriul localitatii Calimanesti, in judetul Valcea.
Troita de la confluenta Cheia-Comarnice. Intersectia este marcata de prezenta unei troite.
Barajul Vidraru. Constructia barajului a durat 5 ani si jumatate.
Canionul Valea lui Stan. Daca ati fost la Sapte Scari langa Brasov, veti aprecia cu siguranta acest canion amenajat, care este mult mai lung, mai frumos, si mai spectaculos, decat cel din Piatra Mare.
[ Sus ↑ ]
Pestera Sfantului Grigore Decapolitul. Pestera Liliecilor, Pestera Sfantului Grigore Decapolitul
Schitul Patrunsa. Aspectul ce ni s-a parut a fi cel mai interesant, dincolo de izolarea specifica unui asezamant monahal, dar mai putin intalnita in zilele noastre, este aspectul de satuc al comunitatii, chiliile calugarilor fiind casute imprastiate pe pantele Muntelui Patrunsa, existand si un nucleu concentrat in preajma bisericii.
Schitul Pahomie Buila-Vanturarita. Numele ii provine de la cel al monahului ce l-a înfiintat.
Varful Cozia. De langa cabana Cozia se urca direct, pe langa cantonul silvic, lasand in dreapta drumul forestier ce coboara spre Calimanesti.
Piramidele de la Slatioara. Piramidele de la Slatioara
Poarta de Piatra. Poarta de Piatra este una dintre cele opt porti cunoscute pana in prezent in masivul Cozia.
Buila-Vanturarita. Buila-Vanturarita Vanturarita Mare sau Vioreanu?. Intai:Am gasit cutia, putin ruginita, cu jurnalul putin umed, cu pixul, intr-adevar, nefunctional.
Cheile Cheia. Cheile Cheia
Dunele de nisip de la Dabuleni La Cetate. Dunele de nisip de la Dabuleni La Cetate
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.