Localitatea Poienari (judetul Arges) Resedinta: Corbeni.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Poienari, judetul Arges

Rapa Evantai la 39,33 km
Rezervatia Ocnele Mari se intinde pe o suprafata de 1,4 ha, se afla in apropierea orasului Ocnele Mari.
Canionul Oratii Canionul Oratii la 45,23 km
Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos.
Izvorul din Poiana Inchisa Izvorul din Poiana Inchisa Muntii Piatra Craiului la 47,81 km
Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie.
Ferma vedetelor Porumbacu de Sus la 45,12 km
Ferma vedetelor 2018 - Porumbacu de Sus
Braul Rosu Braul Rosu Muntii Piatra Craiului la 47,51 km
Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie.
Poarta de Piatra Poarta de Piatra la 23,76 km
Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra.
Cetatea Talmaciu Cetatea Talmaciu la 48,11 km
Construita in anul 1370, cetatea Talmaciu este situata la sudul localitatii, pe un deal ce domina trecerea spre defileul Oltului. Geocutie cu soareci - Am gasit cutia + 2 soareci. Dupa zgarieturi si urzicaturi - Am gasit cutia, dar dupa o cautare amanuntita si dupa cateva zgarieturi de spini si urzicaturi. La vanatoare fara pusca - Cand am ajuns sus la cetate am constatat ca ne lipseste gps-ul (uitat jos la masina).
Schitul Patrunsa Schitul Patrunsa la 44,53 km
Schitul este una dintre multele ctitorii, aceasta din anul 1740, ale episcopului Climent al Ramnicului.
Lacul Balea Lacul Balea la 31,99 km
Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Panorama este de neuitat - Am gasit geocutia. Multumesc - Multumesc pt ascunzis.
Refugiul Saua Grind Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului la 49,04 km
Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului.
Casa Intoarsa Brambura Park Avrig la 43,69 km
Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig.
Piramidele din valea Stancioiului Piramidele din valea Stancioiului la 29,44 km
Piramidele de pamant din valea Stancioiului reprezinta o rezervatie geologica spectaculoasa, situata in apropierea orasului Ramnicu Valcea, pe valea paraului Stancioi.
Forest Cinema Porumbacu de Sus la 42,46 km
Forest Cinema, Porumbacu de Sus
Barajul Vidraru Barajul Vidraru la 5,99 km
Lacul de acumulare Vidraru a fost creat de barajul Vidraru pe raul Arges, in 1966, pentru productia de energie electrica.
Lacul Satic Lacul Satic la 42,49 km
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.
Poarta potecii Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 34,11 km
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri.
[ Sus ↑ ]
Canionul Valea lui Stan
Canionul Valea lui Stan la 6,11 km
Circuit Cozia
Circuit Cozia la 25,06 km
Culmile muntoase care se ridica pe stanga Oltului, in dreptul statiunii balneoclimaterice Calimanesti, sunt cunoscute sub numele de Masivul Cozia. Asociere de culmi aproape radiare ce se desprind din varful Cozia si separate de vai adanci, aproape complet impadurite, pastreaza, datorita izolarii lor de muntii si de dealurile inconjuratoare, aspectul unui masiv unitar.
Biserica evanghelica Cisnadioara la 60,76 km. Biserica Evanghelica din Cisnadioara, situata in centrul satului, a fost construita in stil baroc si a fost finalizata in 1764.
Refugiu Salvamont Prapastiile Zarnestilor Refugiu Salvamont Prapastiile Zarnestilor la 53,48 km. Refugiu Salvamont Prapastiile Zarnestilor - Piatra Craiului
Marpod Marpod la 63,13 km. Marpod (in germana Marpod, Marpolden, Maierpod, in maghiara Márpod) este un sat din judetul Sibiu.
Piramidele de la Slatioara Piramidele de la Slatioara la 64,56 km. Martori ai eroziunii apei, temperaturii si vantului asupra unor strate relativ slab cimentate formate din pietrisuri si nisipuri, piramidele de la Slatioara, ca si cele de pe acelasi masiv deluros Magura Slatioarei, dar de la Stroiesti, sau celelalte de pe Maguricea Slatioarei, ofera un spectacol ce nu trebuie pierdut, eroziunea generatoare fiind activa si continua.
Stanca Franz Josef Stanca Franz Josef la 68,18 km. Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. Guten tag, Franz Josef! - Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Varful Oncesti Varful Oncesti Muntii Cindrel la 66,3 km. Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis. Varfurile Oncesti, Batrana si Rozdesti - Am pornit spre varful Oncesti. Oncesti - Dupa ce am urcat cu telescaunul, am continuat urcusul pana aici si am ramas impresionat de privelistea oferita din acest loc.
Crucea Eroilor Crucea Eroilor Piatra Mica la 54,67 km. Traseul turistic marcat cu punct albastru incepe de la cabana Curmatura si urca pe cararea care strabate padurea de sub Curmatura Pietrei Craiului, pana la Saua Crapaturii.
Sura cu fereastra Holbav la 66,25 km. Punctul de belvedere Fereastra Holbav se afla la vest - nord-vest de centrul comunei, pe creasta dealului Stimbav, deasupra vaii paraului Stimbav (Stimbach?
Fantanita Craiesei Fantanita Craiesei Fagaras la 61,41 km. Fantanita Craiesei, Fursten Brunnen - Fagaras, in prezent complex turistic.
Stanca Sfanta Ana Stanca Sfanta Ana la 67,97 km. Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii.
Cetatea Cisnadioara Cetatea Cisnadioara la 60,49 km. Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sfantul Mihai - cea mai veche atestare istorica este din anul 1223 cand MagisterGocelinus doneaza biserica manastirii din Carta. Super locatia - Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Poze cu pietrele rotunde - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Geocutia - Geocutia este/era in partea dreapta, cum stam fata in fata cu poarta.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.