Localitatea Copaceana (judetul Vaslui) Resedinta: Falciu.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Copaceana, judetul Vaslui

Podul Doamnei Chitcani la 21,7 km
Podul Doamnei sau Podul de la Docolina - Chitcani.
Podul Verde Barlad la 33,73 km
Podul Verde din Barlad a fost construit anterior anului 1850.
[ Sus ↑ ]
Trovantii de la Viisoara - Berzunti
Trovantii de la Viisoara - Berzunti la 108,49 km
Trovantii constituie o curiozitate destul de comuna, in afara de cei de la Costesti, judetul Valcea, exista numeroase alte locatii, cu formatiuni asemanatoare. Trovantii din Viisoara se afla la nord-vest de sat, la aproximativ 700 m distanta de la drumul DC152.
Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea stanga
Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea stanga la 114,13 km
Cascada evantai, Cascada laterala, Cascada cu etaj, Cascada cu trepte, Cascada hamac, Cascada terasa, Cascada de dupa arcada, Cub de piatra suspendat, Cascada maro, Cascada cu tavan.
Lacul Trei Stejari Umbraresti la 57,26 km. Zona de agrement Lacul Trei Stejari se afla intre orasul Targu Bujor si satul Umbraresti.
Biserica de lemn Biserica de lemn Recea Gaiceana la 65,05 km. Biserica de lemn din catunul Recea, comuna Gaiceana este un monument istoric.
Manastirea Buciumeni Manastirea Buciumeni la 69,47 km. Manastirea tine, administrativ vorbind, de comuna Buciumeni, de care se leaga cateva personalitati cunoscute, nascute aici.
Biserica din Largaseni Biserica din Largaseni la 62,11 km. Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.
Manastirea Sfanta Olga Manastirea Sfanta Olga la 65,26 km. Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei.
Biserica Faghieni Biserica Faghieni Izvoru Berheciului la 65,14 km. Este o bisericuta de lemn documentata din 1930, probabil mai veche.
Manastirea Sihastru Manastirea Sihastru Ploscuteni la 69,87 km. Ploscuteni este o localitate cu oarecare istorie, atestare secolul XVIII.
Varful Dorosan Varful Dorosan la 65,89 km. Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.
Lacul de Argint Lacul de Argint Adjud la 69,94 km. Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, existã douã lacuri vecine, Balta Verde - amenajat pentru pescuit si agrement - si Lacul de Argint, a caror existenta e legata de un vechi brat al Siretului, dar si de alimentarea prin panza freatica. Balta da, cutia ba - Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului.
Conacul Apostoleanu Conacul Apostoleanu Izvoru Berheciului la 68,49 km. Mosia Gloduri - actualul Izvoru Berheciului - a apartinut in prima parte a secolul XX familiei Apostoleanu din Focsani. Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului.
Biserica din Serbanesti Biserica din Serbanesti la 62,95 km. Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita.
Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare la 54,59 km. Monument de arhitectura medievala, podul de piatra din satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, a fost construit in secolul al XVII-lea, in anul 1636.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.