Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Poiana Ponor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel
Poiana Ponor

Poiana Ponor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Ponor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Biserica Largaseni - 4 Largaseni biserica
Biserica Largaseni - 4
Harta Universitatea Medicina Farmacie Targu Mures
Harta
Biserica Manastirii Casian manastire sfantul Ioan Casian
Biserica Manastirii Casian
De sub Vf. Cotumba spre est cotumba
De sub Vf. Cotumba spre est
Paraul Lomasita Cascada Lomasita
Paraul Lomasita
Treptele Gabony treptele Gabony
Treptele Gabony

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Ponor!

Vizitati Poiana Ponor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Poienita, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,2 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Ponor?
(detalii dupa autentificare)
Izbucul Ursului la 1,1 km. Cetatile Ponorului la 1,2 km. Ponorul din Barsa Cohanului la 1,6 km. Avenul Bortig la 1,9 km. Saua Bortigul la 2,1 km. Padis Ponor la 2,3 km.
Piatra Galbena la 2,3 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi.
Ghetarul Focul Viu la 2,7 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu.
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la 3,7 km. Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara.
Molhasurile de la Izbuce la 4,3 km. Avenul Hoanca Urzicarului la 5,7 km. Boga la 5,8 km.
Pestera Coiba Mare la 6,2 km. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra.
Pestera Huda Orbului la 6,5 km. Molhasul Mare de la Izbuc la 6,5 km.
Cetatile Radesei la 6,7 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Canyonul minune Canyonul Meduza la 6,9 km.
Groapa Ruginoasa la 7 km. Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie. Moloch Punct de belvedere la 7,1 km. Belvedere la 7,3 km. Pestera Hodobana la 7,5 km. Pietrele Negre la 8,9 km. Valea Sighistel la 9,9 km. Hoanca Apei la 10,1 km.
Cascada Varciorog la 10,1 km. Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m.
Varful Bohodei la 10,6 km. Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Cascada Bohodei la 10,9 km.
Ghetarul de la Scarisoara la 11,3 km. De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Cotetul Dobrestilor la 12,5 km. Pestera Darnii la 13,4 km. Magura Fericei Muntii Bihor la 14,3 km.
Buteasa Muntii Bihor la 14,5 km. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Cucurbata Mare Muntii Bihor la 14,5 km. Pod natural la 15 km. Izbucul din Valea Seaca la 17,6 km.

Poiana Ponor in limba maghiara - magyarul: Ponor-rét

Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poiana Ponor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Ruinele castelului Xantusz - Fitod Dupa nas, intuitie, si memorie. Am iesit azi cu bicicleta, si am luat-o pe valea paraului Fitod-Hosasau. Din pacate momentan nu m-am putut baza pe ajutorul unui gps.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj Plimbare placuta. Cu ocazia unei plimbari placute, am gasit prima noastra cutie. Multumim pentru ascundere.
  • Orasul de Floci O piedica in calea vitezei. In drum spre/dinspre mare, trecem negresit in goana pe langa acest obiectiv. Daca te rupi din zona de confort si acorzi o ora pentru vizitarea sit-ului si a muzeului aferent (1,5 lei), constati ca te integrezi mai degraba vremurilor cand timpul avea rabdare decat secolului vitezei.
  • Cimitirul Eroilor de la Poieni - Targu Ocna Cimitirul Eroilor de la Poieni - Targu Ocna. Am parcat pe ulita de langa monument, este loc suficient in spatele edificiului. Nu a fost necesar GPS.
  • Apa Imputita - Paraul Lupului Un loc ascuns cu o atmosfera aparte. M-am apropiat de ascunzis dinspre intrarea in parcul cu animale salbatice, urmand paraul Lupului. Nu exista o poteca clar batuta, astfel incat a trebuit sa inaintez prin padure, respectiv pe malul paraului.
  • Lacul Foroja - Muntii Tarcaului Lacul celor trei sutiene. Venind dinspre zona Ghimesului, am ajuns prima data pana in localitatea Preluci. Cautand cea mai buna modalitate de a aborda valea Foroja.
  • Liniste vesnica Un loc parasit si linistit. Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina. In apropierea casei parasite apare insa si o bucata de asfalt.
  • Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu Frumos. Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa. Era liniste, asa ca am gasit usor ascunzisul.
  • Cetatea Almasului Cutia de la cetate. Am gasit aceasta geocutie.
  • Piatra Cetii Fluier rosu. Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Asa ca cine nu are sa-i foloseasca.
  • Drumul Crucii - Dracoaia Nici drumul nu mai e ce a fost. Am parcurs acest traseu si atunci cand am gasit geocutia de pe Dracoaia. Intre timp padurea de pini a fost afectata de capriciile meteo, doboraturile de arbori afectand cararea tematica.
  • Varsag Un nou ascunzis langa turnul de belvedere. Am gasit ascunzisul gol, pietrele care acoperau geocutia aruncate in jur, iar nu departe de copac am gasit si punga albastra. In apropiere de ascunzisul vechi am ascuns o noua geocutie, care sper sa aiba o durata de viata mai lunga.
  • Cetatea Talmaciu Dupa zgarieturi si urzicaturi. Am gasit cutia, dar dupa o cautare amanuntita si dupa cateva zgarieturi de spini si urzicaturi. :)) Data viitoare o sa ne echipam corespunzator.
  • Cetatea Brasov Cutie mai mare. Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei.
  • Biserica fortificata - Bradu Sticluta. Am gasit geo-sticluta ascunsa in zid. Din pacate biserica era inchisa.
  • Baile Fantana Sarata A doua oara. Am trecut de mai multe ori in ultima vreme pe langa Baile Fantana Sarata, azi fiind a doua oara cand caut aceasta geocutie. Prima data am incarcat in gps (tableta) coordonatele intr-un format, care nu continea si instructiunea ajutatoare.
  • Salistioara - Brad Felicitari. Felicitari pentru prima geocutie ascunsa. O cutie imensa, plina cu cadouri, intr-o zona se pare foarte frumoasa.
  • Statuia lui Aranka Gyorgy - Targu Mures Quick stop. Am gasit-o astazi in timp ce ma-ndreptam spre biserica. Am gasit-o cu usurinta.
  • Fiind persoana care am publicat prima data acest ascunzis, trebuie sa spun ca am cautat si eu la randul meu un loc potrivit pentru a ascunde o cutie, in jurul sau in apropierea copacului. Am renuntat insa, deoarece nu am gasit un ascunzis sigur.
  • Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele In ultimul loc, ca de obicei. Era deja trecut de miezul noptii, cand am ajuns la Fantanele. Dupa concertele primei seri ale festivalului rock Artmania.
  • Manastirea Carmelitana din Luncani Carmelitani. La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga. Se trece podul de lemn, se deschide poarta si se continua pe alee.
  • Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures Weekend la Targu Mures. Am fost in weekend in Targu Mures la Campionatul National de Dans Sportiv. Danseaza Dianette95, nu eu.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Ponor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 4 luni si 12 zile!