Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Poiana Ponor

Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Ponor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Poiana Ponor:

Poiana Ponor - 1
Poiana Ponor - 1
Poiana Ponor - 2
Poiana Ponor - 2
Echipa
Echipa

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Ponor!

Vizitati Poiana Ponor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Poienita, se afla la 6,2 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Rachitele la 17,9 km. Saua Bortigul la 2,1 km. Lacurile din Alesd la 58,1 km. Panorama Scarita-Belioara la 51 km. Pestera Darnii la 13,4 km. Galeriile romane la 42,6 km.
Piatra Corbului Rosia MontanaPiatra Corbului Rosia Montana la 44,2 km.
Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona.
Groapa Ruginoasa la 7 km. Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie. Cetatea Cosdeni la 40,5 km. Cascada si Pestera Vadu Crisului la 46,2 km.
Tacla Gavrii MariselTacla Gavrii Marisel la 34 km.
Stanca Barlogul Lupilor Lacul Tarnita la 47,3 km.
Varful BohodeiVarful Bohodei la 10,6 km.
Sfinxul Carnic Rosia Montana la 43,9 km.
Scarita-Belioara 1 la 50,5 km. Din pacate nu era nimic de trade in ea si ce am pregatit eu pt trade era prea mare si nu a incaput in geocutie. Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica.
Pestera Coiba MarePestera Coiba Mare la 6,2 km.
Crucea Granicerului Agarbiciu la 46,3 km. Moloch Punct de belvedere la 7,1 km. Biserica scufundata Geamana la 46,2 km. Biserica unitariana Rosia Montana la 43,5 km. Varful Rotunda la 43 km. Izbucul Ponor la 760 m.
Sannicolau de Beius la 47,6 km. Am gasit geocutia.
Sub Piatra Corbului Rosia MontanaSub Piatra Corbului Rosia Montana la 44,3 km.
Dupa o vizita efectuata in mina am cautat geocutia, dar am gasit numai locul.
Pestera Meziad la 27,9 km. Avenul Dobru Huda Tatarilor la 47,6 km. Izvorul lui Traian Baia de Cris la 44 km. Dealul Pacau la 40,6 km.
Cucurbata Mare Muntii Bihor la 14,5 km. Lacul Tarnita la 46 km. Molhasurile de la Izbuce la 4,3 km. Izbucurile Bujor si Feredeu Posaga la 53,7 km. Detunata Flocoasa la 50,4 km. Varful Carligati la 18,6 km.
Cetatea Varjuvar la 46,7 km. Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani. Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar.
Pestera Casa Zmeului Vadu CrisuluiPestera Casa Zmeului Vadu Crisului la 47,1 km.
Lacul Mihoesti la 31,9 km.
Memorialul GintaMemorialul Ginta la 52,7 km.
Motivul? Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna.
Fagul imparatului Muncelu la 46,7 km. Dealul cu melci la 25,8 km. Taul Brazi la 44,1 km. Pasul Ponor la 57,6 km.
Avenul Bortig la 1,9 km. Varful Vladeasa la 21,9 km. Piatra Corbilor Lacul Tarnita la 47,7 km. Biserica de sub lac Belis-Fantanele la 26,7 km.
Pestera Hodobana la 7,5 km. Lacul Somesul Cald la 50 km. Biserica catolica Rosia Montana la 43,4 km.
Piatra Galbena la 2,3 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi. Taul Anghel la 44,2 km. Molhasul Mare de la Izbuc la 6,5 km. Cascada Iadolina la 21,7 km. Mina evreilor Agarbiciu la 47 km. Mina medievala fier Lucaci la 48,2 km. Hoanca Apei la 10,1 km. Padurea de stejar pufos Carand la 51,8 km. Taul Mare Rosia Montana la 43,4 km. Izbucul Ursului la 1,1 km.
Taul Cornei la 44,5 km.
Cascada Varciorog la 10,1 km. Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Pietrele Negre la 8,9 km. Lacul Gilau la 53,8 km.
Cetatea Liteni la 54,6 km. Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta. Am gasit geocutia ascunsa la Cetatea Liteni, cu ocazia participarii la Congresul National de Speologie 2009 Cluj. Avenul Hoanca Urzicarului la 5,7 km. Incinta funerara Taul Gaurii la 43,7 km.
Buteasa Muntii Bihor la 14,5 km. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Izvoarele Barcaului la 50,1 km. Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la 40,4 km. Biserica reformata Rosia Montana la 43,4 km.
Piatra DespicataPiatra Despicata la 43,9 km.
Ponorul din Barsa Cohanului la 1,6 km.
Biserica de lemn din Bucea la 42,3 km. Am gasit cutiuta in drum spre Cluj.
Cheile RunculuiCheile Runcului la 55,4 km.
Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
Lacul Fantanele-Belis la 28,5 km. Pod natural la 15 km. Peninsula Farcasului Lacul Tarnita la 45,2 km. Cariera Cetate la 43,6 km.
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la 3,7 km.
Cetatile Radesei la 6,7 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei.
Cetatea Almasului la 52,4 km. Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana. Am gasit aceasta geocutie. Barajul Dragan-Floroiu la 24,3 km.
Detunatele la 49,3 km. Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani. Cariera Carnic-Napoleon la 43,9 km. Cetatile Ponorului la 1,2 km. Valea Sighistel la 9,9 km. Pestera Huda Orbului la 6,5 km. Dosul Laurului la 32,3 km.
Biserica reformata VisteaBiserica reformata Vistea la 58,3 km.
Am gasit aceasta geocutie, cu ocazia unei excursie cu bicicleta.
Lacul baraj Somesul Rece la 31,8 km. Poiana Ponor la 0 m. Cotetul Dobrestilor la 12,5 km. Boga la 5,8 km. Podul natural de la Grohot la 36,2 km. Cascada Bohodei la 10,9 km.
Belvedere la 7,3 km. Pietrele Albe la 20,1 km. Detunata Goala la 49,2 km. Canionul Rasca Lacul Tarnita la 45 km. Tunelul Verde al Dragostei la 47,7 km.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Poiana Ponor
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Din doua incercari - Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii. O masina a politiei locale, cu doua persoane inauntru, era parcata chiar vizavi de cladire, in parcarea bancii.
 • Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. De la ora 8 seara era programat un program folcloric, noi am ajuns acolo putin dupa ora 8.
 • Peisajul merita efortul - Am gasit cutia, se afla in stare buna.
 • Varful Cernegura - Gasit geocutia in crapatura de la baza fagului. Dupa ce am rascolit toate stancile si intors o cioata uriasa crezand ca aceasta cutie este una de iaurt de 1 kg.
 • Depozit de gunoi - Ultima data nu am reusit sa ma apropii de ascunzis. Din cauza unor domnisoare care fumau linistite, stand exact pe ascunzis.
 • Spre Dealul Crucii dinspre Capeni - M-am apropiat de ascunzis dinspre Capeni, unde am lasat masina la o distanta de 2,5 km de geocutie. Urmand un drum de caruta, am ajuns lejer pe platoul Dealul Crucii, care este cel mai inalt punct al creastei vestice a Muntilor Baraolt (821 m).
 • Cu bicicletele - Am sosit cu masina, pornind de la Lacul de baraj Frumoasa, si am ajuns pana la capatul drumului asfaltat Drumul Fanului, cu bicicletele pe port-bicicleta. De aici ne-am continuat drumul pe doua roti.
 • Varju cum? - Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani. Am reusit.
 • Eroul Gheorghe Donici are un nou ascunzis - Cum ascunzisul initial nu a rezistat si nici sanse de a fi reabilitat nu am intrevazut, am hotarat schimbarea locatiei, adaugand si un plus de interes obiectivului.
 • Izvorul Piricske - Acest drum m-a intrigat de multa vreme. Acum i-am acordat mai mult timp si asa am descoperit si izvorul, si hotelul si partia de schi.
 • Confirmare esec - Asa cum a mentionat si Sorin Iov, am cautat in zadar cutia, bazandu-ne doar pe coordonatele ascunzisului si pe precizia GPS-ului (neexistand o fotografie), care ne-a tinut langa gardul imprejmuitor al cabanei de langa lac, in apropierea portii. Intre scandurile gardului n-am gasit decat un cpat de bat ce obtura un spatiu gol.
 • Un strand in renastere - Am umblat mult in zona Magurei Codlei. De pilda, o intimplare din anii 1970-80.
 • Harti rotite - Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii. Rotand harta sau poza Google Earth, si ascunderea directiei nordului, ingreuneaza intelegerea informatiilor oferite, mai bine zis ma dezorienteaza.
 • Multumim frumos - Desi am urcat seara tarziu, a fost minunat. Am amplificat bucuria cu cautarea geocutiei, care este bine ascunsa si totusi usor de gasit.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Ponor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.