Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Carnetelul calatorului

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Carnetelul calatorului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Enisala 12 Enisala
Enisala 12
Pe platou Stancile Lucaciu Muntii Calimani
Pe platou
Seara in Minis Minis
Seara in Minis
Biserica din Radeana - frize  radeana, biserica
Biserica din Radeana - frize

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Carnetelul calatorului!

Vizitati Carnetelul calatorului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Carnetelul calatorului este o locatie simpla, pentru orice drumet. Daca ai obosit poti sa te odihnesti pe o banca, in micul parculet din apropiere... Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Municipiul Bucuresti, se afla la 2,53 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Municipiul Bucuresti: 188
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Carnetelul calatorului?
(detalii dupa autentificare)
Cruce de piatra din 1852 la la 570 m.
La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
Sinagoga Templul Coral - Bucuresti la la 2,4 km.
Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial.
Ansamblul Bisericii Curtea Veche la la 2,8 km.
Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Baia Turceasca - Curtea Veche la la 2,9 km.
Dateaza din secolului 19.
Ansamblul medieval Curtea Veche la la 2,9 km.
Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31.
Lacul Tei la la 3,4 km. Lacul Floreasca la la 4,5 km.
Statuia lui Mark Twain Parcul Herastrau la la 5,6 km.
A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
Lacul Herastrau la la 6,6 km.
Raiul animalelor Catelu Glina la la 8,4 km.
Este primul cimitir de animale de companie din tara, si inca din 2003 ofera servicii funerare pentru animalele de companie.
Lacul Cernica la la 10,9 km. Lacul Pasarea Afumati la la 11,4 km. Lacul Cretuleasca la la 11,5 km. Lacurile Ganeasa la la 12,2 km. Lacul Tunari la la 12,8 km. Lacul Chitila la la 13,5 km. Balta Pasarea Cozieni-Pustnicu la la 14,3 km. Lacul Mogosoaia la la 15,1 km. Balta cu Peste Clinceni la la 15,3 km. Balastiera Tei-Clinceni Domnesti la la 15,3 km. Lacul Sindrilita la la 15,4 km. Lacul Branesti la la 15,7 km. Acumularea Berceni la la 18,4 km. Lacul Buftea Buciumeni la la 20,4 km. Lacul Petrachioaia la la 20,9 km. Lacul Mihailesti la la 22 km. Lacul Buturugeni la la 23,6 km. Lacul Zmeu Crevedia la la 23,9 km. Lacul Catrunesti la la 24,6 km.
Podul prabusit si disparut la la 24,9 km.
Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata. Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat.
Atractii inedite - Bucuresti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Carnetelul calatorului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Felicitari - Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie. Raportat la circulatia de zi a Bucurestiului, un ascunzis foarte bun si bine gandit.
  • Lacul Andreoaie - Boistea: In plus despre Lacul Andreoaie si nu numai - In imprejurimile Lacului Andreoaie mai sunt alte cateva balti. Unele, mai mici sau mai mari, doar iazuri, suficient de pitoresti sau chiar interesante, pentru a starni curiozitatea unora.
  • Concretiuni de Feleac: Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Pacat ca a venit ploaia, si a trebuit sa ne grabim inapoi.
  • Lacul Crab - Porumbenii Mari: Am gasit cutia - Am gasit geocutia.
  • Livada Postei: Livada Postei - Am gasit cutia, multumim.
  • Pasul Sanc - Muntii Bretcului: Cutiuta distrusa cu continut umed - Dupa ce am pierdut timpul cu restul geoobiectivelor din zona, am ajuns aici dupa inserare. In posesia coordonatelor gps este foarte usoara gasirea ascunzisului.
  • Pasul Vlahita: Ascunzis drive-in - Am trecut de foarte multe ori pe langa acest loc. Vroiam si eu sa ascund o geocutie aici, dar niciodata nu am gasit un loc potrivit, langa monument sau in apropiere.
  • Gara Mica - Sovata: Poza nu ma lamureste - Blocul de culoare gri inchis si de alta forma, care se vede in zoom, nu este acelasi cu blocul de culoare gri deschis din prim planul pozei mele. Din cate se vede, se pare ca acel bloc, dupa care am ascuns geocutia, nu mai e.
  • Crucea de pe Plaiul Ugra: Veverita contra sau pro geotrekking - Probabil vreo veverita a deschis cutiuta confundand-o cu o nuca. Sigur, avand in vedere ascunzisul, trebuia o cutie mai zdravana.
  • Cascada Duruitoarea - Muntii Ceahlau: Intr-o zi de luni - Aceasta excursie a fost o idee brusca, colegul meu de drumetie nu a mai fost aici, astfel am ales Ceahlaul. In majoritatea cazurilor, urcam pe Ceahlau dinspre Izvorul Muntelui, azi insa am urcat din Durau.
  • Calcarele de la Badila: Ii sta in gat nucului - Multa mizerie in jurul obiectivului - rezervatie naturala in custodia cuiva - nesemnalat si ca atare, fara nici o prezentare la locul cu pricina, desi este foarte interesant, macar prin insolit in peisaj.Am gasit repede ascunzisul, dar, din pacate, n-am putut scoate cutia, aceasta fiind intepenita (si deformata) in mica scorbura, din cauza ingrosarii tesutului vegetal.
  • Salistioara - Brad: Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie ascunsa. O cutie imensa, plina cu cadouri, intr-o zona se pare foarte frumoasa.
  • Gradina Zmeilor: Excursie - Este un loc splendid. Merita din plin timpul pierdut pentru a vedea ceva deosebit.
  • Cetatea Turia: Ursus carpaticus - Si daca ursul nu doarme, iar tu tocmai explorezi pestera din Piatra Zimbrului din apropiere? Si te intalnesti in incinta pesterii sus-mentionate, fata in fata cu ursul, ce faci?
  • Stanca Kossuth - Harghita-Bai: Dupa ani si ani - Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski. Din vedere.
  • Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc: Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate. Pe nemeritate, imprejurimile lacului Sfanta Ana sunt locuri de care nu poti sa te plictisesti.
  • Pestera Stanciului - Muntii Piatra Craiului: Am gasit cu usurinta comoara - Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net.
  • Cindrel: Bomboane si alte alimente - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Te rog sa nu mai pui bomboane in geocutii, nici alte alimente sau cosmetice.
  • Parcul Colina - Cluj: Continut umed - Am gasit cutia azi, intreg continutul era foarte umed, credem ca ar fi nevoie de un pic de mentenanta. Multumim pentru ascunzis.
  • Poiana Mica: Ascunzis interesant - Am gasit o geocutie, ascunsa in Poiana Mica de langa Poiana Brasov.
  • Biserica de la Kontumac - Ghimes: Acest gen de ascunzis nu rezista - Cand am ajuns la fata locului, nu era nimeni, puteam sa caut linistit. Din pacate insa nu am gasit geocutia, doar (presupusul) ascunzis gol.
  • Cetatea Varjuvar: Varju cum? - Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani. Am reusit.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: O plimbare placuta - A fost o zi de toamna cu soare si cu aer curat.
  • Piatra Craivei - Muntii Trascaului: Am urcat azi pe Piatra - Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o. Sunt doua posibilitati.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Carnetelul calatorului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din bucuresti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.