Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cascada Moceris

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Cascada Moceris..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Moceris - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Coborare pe trepte Babadag mormant mausoleu Sari Saltuk Baba Dede
Coborare pe trepte
Complex de odihna si recreere Telega baile sarate Soimul lac sarat
Complex de odihna si recreere
Spre Ciofronca Ciofronca
Spre Ciofronca
Calcarele de la Cisnadioara 1 Cisnadioara calcar
Calcarele de la Cisnadioara 1
Lacul carierei Vacaresti lac cariera Vacaresti
Lacul carierei Vacaresti
Fereastra Coronini pestera gaura musca
Fereastra
Dealul Baroi privit dinspre vest Harsova dealul Baroi locuinta rupestra
Dealul Baroi privit dinspre vest
Plasa contra castori Sansimion poteca tematica vechiul rau Olt brat mort
Plasa contra castori
In captivitate rezervatia naturala Reci
In captivitate
Vedere din poiana din saua vestica piatra zimbrului bodoc
Vedere din poiana din saua vestica
Stalactita pestera apa minerala
Stalactita
Parterul cetatea reka
Parterul

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Moceris!

>>> Vizitati Cascada Moceris si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Moceris, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,95 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Moceris: 5
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascada Moceris?
(detalii dupa autentificare)
Cascada Beusnita la 8,1 km
Cascada Beusnita este una dintre cele mai impresionante caderi de apa din Muntii Aninei. Cand am fost, debitul era foarte mic si vegetatia zvantata, de am reusit sa urc pe culmile cele mai inalte. Apa cazand de la o inaltime de aproximativ 15 m, intr-o poiana in mijlocul padurii, creeaza un peisaj pitoresc si unic.
Ochiul Beului la 9 km
In drumul spre cascada Beusnita, nu ai cum sa ratezi aceasta locatie superba, Ochiul Beului.
Cascada La Vaioaga la 10,3 km
Am avut noroc in a gasi aceasta cutie, deoarece am cautat destul de mult.
Cascada Bigar la 12,9 km
Fiind aproape de DN57B, a fost destul de usor de gasit.
Casa Verde Sasca Montana la 13,6 km
Casa Verde este o casa construita din cob, pe malul Nerei, la Sasca Montana, de catre arhitecta timisoreana Ileana Mavrodin. In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume.
Morile de apa Eftimie Murgu la 16,9 km
Intr-o excursie pe Valea Rudariei, pe langa spectacolul fascinant al cascadelor imbinat cu zgomotul salbei de mori, locurile iti ofera surprize nebanuite. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Intreaga zona este rupta parca din basme.
Sistemul subteran de canalizare Oravita la 20,9 km
Sistemul subteran de canalizare, pentru colectarea apelor pluviale si captarea surselor de apa de sub orasul Oravita, a fost realizat intre anii 1723-1769. Bolta paraului Oravita si canalul aval de lacuri sunt declarate monument istoric.
Sequoiadendron Giganteum la 28,9 km
Are o varsta de aproximativ 150 de ani, se afla la 4,4 km de Pestera Comarnic. Arborele sequoia din Parcul National Semenic - Cheile Carasului are diametrul de 5,7 m si inaltimea de 45 m.
Pestera Gaura cu Musca Coronini la 30,1 km
In fata intrarii se afla un izvor cu apa de baut. Cu prietenii mei i3senii din Iasi, intr-o excursie pe Clisura Dunarii, am oprit si in zona Pesterii Gaura cu Musca. Pestera Gaura cu Musca - denumiri alternative Pestera cu muste, Pestera Coronini, Fliegenhole, Grotte de Golubatz - se afla in Cleantu Mare, versantul Dunarii, in aval de Stanca Babacaia.
Locul fosilifer Globu Craiovei la 32,1 km
Locul fosilifer de la Globu Craiovei, aflata pe teritoriul comunei Iablanita, este o arie protejata de interes national. Reprezinta o zona de deal cu vegetatie forestiera si pajisti, unde in roci de calcare, argile si nisipuri, se gasesc depozite cu fauna fosilifera, atribuite miocenului.
Podul turcesc Gradinari la 33,2 km
Intre Gradinari si Greoni, un sat care apartine de comuna, peste raul Caras, putem vedea ramasitele unui vechi pod din piatra, cu trei deschideri. Initial a fost construita de catre turci in secolul VII-lea.
Turnul de pe Dealul Cuca Gradinari la 34,4 km
La marginea localitatii Gradinari, pe dealul Cuca, un turn singuratic atrage privirile trecatorilor. Este ramasita fostei biserici de langa cimitirul satului.

Cetatea Caras se afla in apropierea comunei Carasova, pe Dealul Zaglavac, pe traseul turistic marcat cu triunghi rosu. Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred.
Cetatea Mehadia la 37,7 km
Cetatea Mehadia, monument istoric, dateaza din secolul XIV-XV - turnul locuinta, cu o inaltime pastrata de circa 15 m, cuprinde parterul si doua etaje. S-a format in jurul unui donjon cu plan hexagonal, laturile cuprinse intre 6,5-7,7 m si ziduri groase de 2,2-2,3 m.
Gara Baile Herculane la 39,3 km
Monument istoric, Gara Baile Herculane este considerata cea mai frumoasa gara din tara. Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia. A fost construita intre 1878 si 1886, in stil baroc, dupa planurile arhitectului AD Serres.

Cascada Moceris in limba maghiara - magyarul: Mocsáros-vízesés

Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Moceris
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • GR0023 - Nu este prima data cand urc pe Dealul Cetatii. Am mai gasit si vechea geocutie, disparuta acum.
  • Livada Postei mai caut, mai caut. mai caut cateva cutii dupa care abia astept sa trec la ascuns, am ales deja cateva locatii care nu mai sunt pe site.
  • Capela din Deal - Bancu Capela din Deal - Bancu. Despre capela din Deal n-am reusit sa aflam mai nimic. Pe frontispiciul ei apare inscris anul 1833.
  • Capul Fagului Update la geoascunzis. Drumetind pe interfluviul Fisag-Fitod am trecut si pe langa troita aflata pe interfluviului in capul drumului ce suie din Misentea si ajunge la antena GSM de pe Varful Capul Fagului. Cu gandul de a verifica existenta geocutiei de aici.
  • Apa Imputita - Paraul Lupului Un loc ascuns cu o atmosfera aparte. M-am apropiat de ascunzis dinspre intrarea in parcul cu animale salbatice, urmand paraul Lupului. Nu exista o poteca clar batuta, astfel incat a trebuit sa inaintez prin padure, respectiv pe malul paraului.
  • GR0498 - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Era o zi splendida si ar fii fost pacat sa nu exploatez aceasta zi.
  • Podul lui Stefan cel Mare Ref cutie Podul lui Stefan cel Mare. In primul rand atentie sa nu treceti peste pod si sa nu realizati. Eu asa am patit.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Moceris? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 5 zile!