Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cascada Susarei

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare (2935 atractii turistice, 12908 poze si 1414 comentarii)
 

Pixel
Cascada Susarei

Cascada Susarei

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Susarei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Langa poteca Pestera Liliecilor Gura Dobrogei
Langa poteca
A se privi din interior Calugareni pavilion Time Box
A se privi din interior
Deasupra canaralei Harsova Canaraua La Porumbei Dealul Celea Mare
Deasupra canaralei
Bazinul de jos cu apa termala cu sulf Baile termale Puturoasa Harsova
Bazinul de jos cu apa termala cu sulf
Panorama de la Cheile Turzii Cheile Turzii
Panorama de la Cheile Turzii
De sub Vf. Cotumba spre vest cotumba
De sub Vf. Cotumba spre vest
Strada Petofi 3 Strada Petofi Miercurea Ciuc
Strada Petofi 3
Avenul din Piatra Cetii aven Piatra Cetii Gaura Calului
Avenul din Piatra Cetii
Jgheab-dus Cireseni turn turnul inclinat
Jgheab-dus
Blazonul nobiliar Kendeffy Banita pestera Bolii
Blazonul nobiliar Kendeffy

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Susarei!

>>> Vizitati Cascada Susarei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Stinapari, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,87 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Stinapari: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Roset Cornetul Babelor si Cerboanei Maru Poiana Lunga Refugiul Stanuleti Lapusnicul Mare
Varful Zascolul Arjanei Muntii CerneiVarful Zascolul Arjanei Muntii Cernei Confundat cu Varful Arjana (1513 m), Zascolul Arjanei (1499 m) este cel mai proeminant ca alura si totodata cel mai pitoresc. Este culminatia unei klippe de calcar a culmii Muntilor Cernei, prinsa in relieful inconjurator dominat de sisturi.
Cheile Arsasca Uzina hidroelectrica Grebla
Cheile Armenisului Armenis Langa cheile aflate la nord de satul Teregova, si langa Armenis s-a format un surduc epigenetic, frumos si salbatic, Cheile Armenisului. Raul Timis si-a taiat drum in roca dura a Muntilor Semenic, in mai multe locuri.
Podul lui Dumnezeu Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS.
Sfinxul Banatean Sfinxul Banatean, sau Sfinxul de la Toplet.
Locul fosilifer Apadia Locul fosilifer Apadia este situat pe o faneata, in zona colinara a dealurilor interioare, identificata pe ogasele Ursului si Tiganului, din bazinul hidrografic Pogonis.
Manastirea Piatra ScrisaManastirea Piatra Scrisa In urma unor lucrari de reabilitare a locului, clopotnita a fost desfiintata. Langa podul de cale ferata, respectiv stanca Sfanta Treime exista cate o parcare mare pe ambele sensuri ale drumului.
Ansamblul de mori din Mehadica Ansamblul de mori din valea paraului Mehadica cuprinde Moara Orzasca, Moara Aurasca, Moara de la Piatra Surului, Moara Vegeasca, Moara Gherghineasa, Moara de la Stiubei, Moara Gaiceasca, Moara Chiceasca, Moara Mica, Moara din Salciile Late, Moara din Zacatoare, Moara din Anin, Moara Giurceasca.
Belvedere Cazane Izvorul Nerei Pod peste Nera
Cascada Bigar Fiind aproape de DN57B, a fost destul de usor de gasit.
Belvedere Eibenthal
Podul turcesc Gradinari Initial a fost construita de catre turci in secolul VII-lea. Intre Gradinari si Greoni, un sat care apartine de comuna, peste raul Caras, putem vedea ramasitele unui vechi pod din piatra, cu trei deschideri.
Ochiul BeuluiOchiul Beului In drumul spre cascada Beusnita, nu ai cum sa ratezi aceasta locatie superba, Ochiul Beului.
Gara Baile HerculaneGara Baile Herculane A fost construita intre 1878 si 1886, in stil baroc, dupa planurile arhitectului AD Serres. Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia.
Cheile Teregovei Armenis Prin cheile inguste ale Teregovei se face trecerea spre nord din depresiunea Teregova spre Depresiunea Caransebesului. Culoarul Timis-Cerna este cel mai lung culoar din Carpati, are 90 km lungime, intre Armenis si Teregova se ingusteaza, formand Cheile Teregovei.
Cheile CorcoaiaCheile Corcoaia Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului).
Pestera Popovat
Muzeul locomotivelor ResitaMuzeul locomotivelor Resita Ori de cate ori vin sau trec prin Resita, admir acest minunat muzeu in aer liber al locomotivelor, unic in tara.
La Blide Muntele Mic Muntii Tarcu La nord de complexul turistic Muntele Mic din Tarcu, la nord-vest de mai cunoscutele Pietrele lui Scorilo, in locul cunoscut sub numele La Blide, gasim o valoare naturala unica. Se prezinta sub forma unei lespezi din sist, pe care putem vedea 3 semisfere sau blide, de unde si denumirea blocului de piatra.
Pestera Ponicova Dubova Pestera Ponicova (Cuina Turcului, Pestera de la Curba Periculoasa) - Dubova. Se afla in Muntii Almajului, in masivul Ciucaru Mare, in partea de vest a adapostului natural de la Cuina Turcului, intre Moara Dracului si Proluca Turcului.
Canionul Valea Rea Cheile Nerei
Pestera Gaura cu Musca CoroniniPestera Gaura cu Musca Coronini In fata intrarii se afla un izvor cu apa de baut. Cu prietenii mei i3senii din Iasi, intr-o excursie pe Clisura Dunarii, am oprit si in zona Pesterii Gaura cu Musca.
Campusel Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici.
Tunelurile NereiTunelurile Nerei Dupa o serie de ascunzisuri negasite din cauza coordonatelor aiurea (Ochiul Beiului, Cascada Beusnitei, Cascada La Vaioaga), in sfarsit o geocutie de calitate. Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli.
Sequoiadendron Giganteum Arborele sequoia din Parcul National Semenic - Cheile Carasului are diametrul de 5,7 m si inaltimea de 45 m. Are o varsta de aproximativ 150 de ani, se afla la 4,4 km de Pestera Comarnic.
Varful Zlata Muntii Retezat Varful Olanelor Muntii Godeanu
Casa Verde Sasca Montana Casa Verde este o casa construita din cob, pe malul Nerei, la Sasca Montana, de catre arhitecta timisoreana Ileana Mavrodin. In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume.
Varful Ciucaru Mare Muntii Almajului Pestera Epuran
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Susarei
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Locurile sunt superbe si merita vazute. Excursia cu prietenii mei i3senii a continuat si am ajuns si in acest loc mirific.
  • Varful Fratele este una din cele mai frumoase locuri din judetul Harghita.
  • Castelul Kornis-Rakoczi-Bethlen din Iernut Gasita. Gasita. Gyuszy si Gabi.
  • Cetatea Fetei - Floresti Cetatea Fetei - Floresti. Intr-o zi frumoasa de sambata, am gasit aceasta geocutie.
  • Vulcanii noroiosi - Paclele de la Beciu Cutie dezactivata. Momentan cutia este dezactivata.
  • Surprins de frumusetea peisajului, era sa uit de cealalta comoara. Noroc cu buretii de cioata.
  • Monumentul Pictura Sangeroasa - Leliceni Pictura Sangeroasa - schimbare la fata. Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. Astfel ca ascunzisul a fost distrus, iar cutia, bineinteles, a disparut.
  • Lacul Avrig Am ajuns aici. Am fost la acest POI.
  • Cheile Runcului Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului. Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
  • Pestera este un loc foarte interesant. Geocutia nu mai exista, dar locul merita vizitat.
  • Din cate observ eu, poza atasata este facuta pe partea din sud-vest a lacului. Iar ascunzisul se afla pe partea din est, intr-o zona mai greu accesibila.
  • Izvorul Gorunul - Targu Mures Bulevardul Durilor. Am ajuns la fata locului, dupa-masa la ora 5. Parcul era plin cu oameni, care stateau linistiti pe banci.
  • Am gasit-o usor, pozele dau cam multe detalii. Nu este nevoie de GPS.
  • A fost relativ usor de gasit desi nu am mers foarte pregatiti. Am pus inauntru o clema de par, singurul lucru care il aveam la noi.
  • GK Hotel Szent Kristof Bardocz1 GeoKret. Am depus aici GeoKret si Eskimo's Friend The Birdie TB.
  • Calnic Gasita. Am gasit cutia.
  • Pestera Bolii Pestera Bolii. Am ajuns la pestera, am vizitat-o dar cu parere de rau, nu am reusit sa gasesc cutia. Cu siguranta o s-o mai caut cu alt prilej.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures In sfarsit. In sfarsit am gasit si eu cutia.
  • Foarte frumos locul.
  • Pacat ca n-ati cautat cutia, pentru ca ati fi putut vedea, de aproape, un important monument artistic. Crucea Inalta, ce are legatura cu istoria Targului de Floci.
  • Gara Mica - Sovata Fizionomia locului, putin schimbata. Între timp, de la ascunderea geocutiei, s-au facut cateva schimbari in perimetru Garii Mici, precum montarea unui gard. Ocazie cu care a fost mutata piatra in spatele careia banuiam noi ca ar fi fost geocutia.
  • Piatra Soimului - Baile Chirui Cea mai rapida modalitate de acces. Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. Dar pana sa gaseasca satelitii, eu am identificat deja ascunzisul.
  • Felicitari pentru prima geocutie gasita. Pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat.
  • Izvorul din paraul Pastravului - Ozunca-Bai Paraul Pastravului in intuneric. Cand am ajuns in Ozunca Bai era deja intuneric. Deoarece cunosteam locul si am vazut deja si depunerea calcaroasa de langa izvor, m-am dus direct la geocutie.
  • Varful Cosna - Plaiurile Nemirei Fara priveliste, dar cu transee. De la monument am facut o mica plimbare spre varful care se afla la doar 500 m. Pe partea stanga a drumului de pamant, intr-o mica poienita, un grup mai mare de persoane faceau picnic.
  • Castrul Arutela Hotel pentru boschetari. Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici. Am parcat masina in micuta parcare de la capatul digului, de unde am coborat direct pe versantul abrupt.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras La mare altitudine. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu. Am parcurs un frumos traseu.
  • Casoaia lui Ladas - Androneasa O tura prin zona. De mult urmaream sa ajung aici. Frumos loc, e usor sa ratacesti cararea, daca nu esti atent.
  • Stanca cu brazi - Stogul de piatra E alta cutie. Cutia gasita de dvs a fost pusa de noi, in ideea marturisita in comentariul anterior, ca cea initiala, a Trekkinklubului, ar fi disparut. Cum ne-am revizuit presupunerea, acceptand ideea ca n-am gasit abriul corect, n-am comunicat pe site-ul jocului cutia pusa de noi.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Susarei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 2 luni si 13 zile!