Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Curmatura Fiarelor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Curmatura Fiarelor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Curmatura Fiarelor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Saua Loc Saua Loc
Saua Loc
Parcul dendrologic 2 parc dendrologic Brancovenesti Kemeny
Parcul dendrologic 2
Curiozitate Valea Garbea
Curiozitate
Langa drum Vlahita cazemata sant antitanc linie aparare transee
Langa drum
Poarta de Piatra 4 Poarta de Piatra
Poarta de Piatra 4
Canaraua La Porumbei Harsova Canaraua La Porumbei Dealul Celea Mare
Canaraua La Porumbei

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Curmatura Fiarelor!

>>> Vizitati Curmatura Fiarelor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Fundatica, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,21 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Curmatura Fiarelor?
(detalii dupa autentificare)
Varful Ratei la 6,5 km. la 7,5 km. Refugiul Saua Batrana Muntii Bucegi la 8,7 km.
Cetatea Oratia la 8,8 km. De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute. Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
Zanoaga Lucacila la 8,8 km. Izvoarele Gradistei la 8,9 km.
la 9 km. Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos. Poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura.
Lacul Bolboci la 9,1 km. Cascada Doamnei Muntii Bucegi la 9,3 km. Claia de Piatra Muntele Lespezi la 9,4 km.
la 9,4 km. Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km.
Cheile Zanoaga Mare la 9,5 km. Cascada Doamnele Muntii Bucegi la 9,6 km. Cascada Moara Dracului la 10,3 km. Cheile Gradistei Moieciu la 10,4 km. Lacul Scropoasa la 10,4 km. Casa lui Paul Everac Podu Dambovitei la 10,4 km. la 10,6 km. Cheile Brateiului Muntii Bucegi la 10,6 km.
Cheile Mari ale Dambovitei la 10,6 km. Cheile Mari ale Dambovitei incep din marginea de sud-est a comunei Rucar, ele desfasurandu-se pe o lungime de circa 2,8 km, pana la marginea de sud a localitatii Podu Dambovitei.
Cascada Sapte Izvoare Muntii Bucegi la 10,7 km. Moroeni - DJ 714 - 15 km pana o bifurcatie unde vom vede o cabana din lemn negru si grinzi rosii. De aici spre stanga, coborare accentuata 3 km.
Pestera Rateiului la 11,2 km. la 12,2 km.
la 12,2 km. Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Mecetul turcesc Muntii Bucegi la 12,2 km. la 12,3 km.
Varful Baba Mare Muntii Bucegi la 12,4 km. Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS.
Panorama Valea Cerbului Muntii Bucegi la 12,5 km. Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga. Scaunul turn la 12,5 km. Sfinxul Pisica Muntii Bucegi la 12,8 km. la 13 km.
Cascadele din Valea Jepilor Muntii Bucegi la 13,1 km. Cascadele din partea superioara a Vaii Jepilor.

Curmatura Fiarelor in limba maghiara - magyarul: Curmatura Fiarelor

Valori naturale - Judetul Dambovita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Curmatura Fiarelor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Dambovita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Cutiuta interesanta (3x14.5) intr-un loc si mai interesant.
  • Am ajuns pe Varful Pietrosu (2.100 m), cel mai inalt din Muntii Calimani.
  • Biserica reformata fortificata - Ilieni Ca in povesti. O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti. Biserica a fost intarita si reconstruita in anii 2000.
  • Borsaros Posibil sa lipseasca. Nu am gasit cutia. Am cautat in amplasamentul de la coordonate, dupa instructiuni, dar cutia nu am gasit-o.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad Plimbare. Am facut o plimbare pana la turn impreuna cu tata, care m-a asteptat cu (multa) rabdare pana am scotocit eu dupa cutie.Turnul l-am mai vizitat odata cand era intr-o stare deplorabila, acum insa renovat arata super.
  • Biserica Soimeni - Pauleni-Ciuc Curiozitate. Cutia ascunsa de tine a ramas la locul ei? Putem intelege, din pozele tale, care este ascunzisul ei?
  • Biserica ortodoxa - Fagetel Ascunzis gol sau nu. Cred ca e la baza piciorului, intre cele doua scanduri din care e format. Cum si eu trec de cateva ori pe an prin zona, odata, am sa fac efortul suplimentar - nici nu e mare lucru - de a trece pe la ascunzis.
  • Locul atrage atentia calatorului, ca toate celelalte tentatii inconjuratoare. Le-am pozat din 2 laturi, sa inteleg daca se cearta sau chicotesc pe seama turistilor.
  • Piatra cu ceaun - Stogul de piatra Drum in stare buna. Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Se termina la Piatra cu ceaun, asa ca nu puteti rata locatia.
  • Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului Batran, dar mai prezentabil. Dupa ce am pus o cutiuta noua in ascunzisul de pe varful Tuguiata, mi-am continuat drumul spre Tuguiata Batrana. Am incercat sa merg fara gps, dar dupa ce am facut un cerc, m-am pomenit in acelasi loc, pe Tuguiata :-).
  • Lacul Rosu Sensurile de parcurgere traseu. Urmand indicatiile de traseu din descriere ajungem mai repede la geocutie, in cazul in care cautatorul cunoaste deja obiectivul prezentat, si doreste doar sa caute geocutia. Sensul invers, sensul parcurs si de Sorin, se recomanda in cazul in care se porneste din debarcaderul lacului.
  • Am ajuns la fata locului, seara, dupa ora sapte. Este pentru prima data cand ma aflu in acest oras.
  • Mofeta - Santimbru-Bai In octombrie. Am gasit geocutia in timpul unei vizite la Santimbru-Bai in luna noiembrie. Peste statiune s-a asternut deja zapada, si in afara de noi nu mai era nimeni acolo.
  • Podul lui Stefan cel Mare Monument istoric. Ma trag din apropierea locului respectiv. Spre rusinea mea, am trecut de foarte multe ori prin zona, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa vizitez acest loc, acest pod.
  • Cascadele Izvoras La cascadele Izvorasului. Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
  • Lespezi Star Pe varful Lespezi de la Piscul Negru. Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Pe un traseu turistic ce porneste de la Cantonul Piscul Negru.
  • Panorama Ciucului Panorama Ciucului. Locatie ce indeamna la relaxare. Mereu descoperi ceva interesant.
  • Biserica Neagra Brasov Loc fain. Florin, Lumi si usmile. Nice place.
  • Canionul Mihaileni Ascunzis devastat?. Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion. Ajungand in apropiere a trebuit sa traversez o mocirla.
  • Podul pietonal Garasos hid Nostalgie. Intr-o plimbare nostalgica la Oradea, am gasit geocutia.
  • Cetatea Cisnadioara Super locatia. Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Curmatura Fiarelor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 4 luni si 13 zile!