Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Curmatura Fiarelor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Curmatura Fiarelor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Curmatura Fiarelor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Grunneman Richis
Grunneman
Toamna Gornesti
Toamna
Faleza Vama Veche Vama Veche usa
Faleza Vama Veche
Jurnal
Jurnal
Harghita Siculeni Harghita Siculeni
Harghita Siculeni
Strat redresat la verticala la Poarta Dracilor reghiu scruntaru poarta dracilor cascada cretu
Strat redresat la verticala la Poarta Dracilor
Izvor Stanca Dochiei Dochia Ceahlau
Izvor
Cheile Ampoitei 6 Cheile Ampoitei
Cheile Ampoitei 6
Turnurile Picuiatei La Pietri Picuiata Ierboasa Mariuta
Turnurile Picuiatei
30 Umerii Pietrei Craiului
30
Detaliu la detaliu - 2 Piatra Matei Jitia
Detaliu la detaliu - 2
Clopot mic Copsa Mare Grosskopisch
Clopot mic

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Curmatura Fiarelor!

>>> Vizitati Curmatura Fiarelor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Fundatica, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,21 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cetatea Oratia

Cetatea Oratia la 8,8 km
Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea. De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute.
Canionul Oratii

Canionul Oratii la 9 km
Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos. Poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura.
Cheia Cheii la 9,4 km
Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km.
Cascada Sapte Izvoare Muntii Bucegi la 10,7 km
De aici spre stanga, coborare accentuata 3 km. Moroeni - DJ 714 - 15 km pana o bifurcatie unde vom vede o cabana din lemn negru si grinzi rosii.
Sfinxul si Babele Muntii Bucegi

Sfinxul si Babele Muntii Bucegi la 12,2 km
Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc.
Varful Baba Mare Muntii Bucegi

Varful Baba Mare Muntii Bucegi la 12,4 km
Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS.
Panorama Valea Cerbului Muntii Bucegi

Panorama Valea Cerbului Muntii Bucegi la 12,5 km
Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga.
Varful Omu Muntii Bucegi

Varful Omu Muntii Bucegi la 13,1 km
Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf.
Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi

Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi la 13,7 km
Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu. Noi am folosit acest drum pentru retragere la Sinaia, dupa ce am parcurs valea paraului Izvorul Dorului.
Cascada din Vale Izvorul Dorului Muntii Bucegi

Cascada din Vale Izvorul Dorului Muntii Bucegi la 13,9 km
Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor. Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor.
Cascadele Izvoras

Cascadele Izvoras la 14,1 km
Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta.
Lacul Satic

Lacul Satic la 14,3 km
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar. Este un lac de acumulare de pe Dambovita, cu o lungime de circa 1 km.

Curmatura Fiarelor in limba maghiara - magyarul: Curmatura Fiarelor

Valori naturale - Judetul Dambovita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Curmatura Fiarelor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Dambovita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Teiul de 500 de ani din Leliceni Ascunzis nou la Leliceni. Dupa reconstructia portii din spatele cimitirului geoobiectivul Teiul de la Leliceni a ramas fara geocutie. Daca tot am retrecut pe la el si cum aveam la mine o preforma pet, si cum se potrivea perfect diametrului stalpilor metalici din gardul ce inconjura cimitirul, in speta, al celor de linga poarta in cauza, am hotarat sa ascundem intr-unul din stalpii in cauza o noua geocutie.
  • Lacul Culpiu Lac de pescuit cu insula. Am participat impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa lacul Culpiu la o mica excursie de cautat geocutii. Deoarece am pierdut mult timp la ascunzisul din Ceuasu de Campie, am avut timp doar sa mai caut doar o singura geocutie pana la inserare.
  • Cascada de apa termala - Toplita Apa termala de la Cascada Toplita s-a evaporat. Poate, dezamagiti de lipsa de apa - practic, lipsa cascadei, dar, mai ales, de mizeria din jur, n-am depus suficient interes pentru gasirea geocutiei. Pentru cei care vor mai ajunge la cascada atasam cateva fotografii cu aspectul constatat de noi, pentru a mai atenua din eventuala lor deziluzie.
  • Cheile Banitei Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie. Nu a fost greu sa o gasesc, instructiunea ajutatoare este clara.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Nota pentru dificultate. Felicitari. N-am avut intentia sa amenajez un ascunzis dificil.
  • Trei Pietre - Munceii Nascalatului Cele 3 mari si tari!. Intr-o excursie de o zi, cu plecare din halta CFR Tarcau, pe valea Antaloc am ajuns la acest grup statuar de o frumusete aparte. Esti in culme, esti pe culmi, este minunat.
  • Lacul Cuiejdel - I Lacul Cuejdel I. Am gasit foisorul presupunand ca este cel din coada lacului adica din extremitatea nordica a lui conform pozei Mam uitat sub el unde lipsea o scandura Iam dat ocol cautand la baza lui dar presupun ca a fost aruncata la gunoi odata cu ecologizarea/ curatenia ce sa facut la lac asta vara.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Curmatura Fiarelor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 6 zile!