Pixel
Despre noi - Ghid turistic Geotrekking Romania
Valori naturale, cultural-istorice, atractii turistice inedite din Romania. Drumetii montane si excursii, geodrumetie cu sau fara gps. Locuri interesante, geocutii si ascunzisuri.
Cautatorii

Geotrekking.ro - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Pixel
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate asemanatoare cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Te duci sa gasesti o cutiuta ascunsa, si ajungi intr-un loc frumos si/sau interesant, unde poate nu ai fi ajuns fara geocutie. Iar pentru cei care pornesc in drumetie pentru a ajunge la un obiectiv turistic, gasirea geocutiilor poate reprezenta o valoare adaugata excursiei.

Densitatea cea mai mare de geoascunzisuri o avem in Transilvania. Prin ascunderea de geocutii, respectiv prezentarea de locuri noi, puteti contribui sa acoperim si celelalte zone ale tarii. Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.500+ de geoobiective prezentate. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

www.geotrekking.ro exista din august 2007 si este dedicat geodrumetiei, sau geotrekking pe engleza, in care se pune accentul pe drumetii si excursii. In afara aspectului de activitate-aventura, adevarata provocare este atragerea atentiei celor receptivi, pentru a cunoaste, pentru a face cunoscute valorile noastre adevarate, valorile naturale si mostenirea noastra cultural-istorica.
Mana Dracului, un loc special in Muntii Ciucas
Platforma noastra este structurata pe mai multe nivele de acces. Daca utilizatorul indeplineste cerintele unui nivel, avanseaza la nivelul urmator. Aceste nivele ofera motivatie, si jocul devine astfel mai interesant. In functie de performanta si seriozitatea utilizatorului, se avanseaza la nivele superioare, castigand dreptul la noi servicii si informatii.

www.geotrekking.ro este comunitatea neorganizata a persoanelor care iubesc si respecta natura, carora le place drumetia si excursiile, respectiv cautarea comorilor virtuale. Prin ghidul turistic Geotrekking Romania incercam sa facem cunoscute cat mai multe dintre valorile noastre adevarate, valorile naturale si mostenirea noastra cultural-istorica.
Panorama Castelul Bran
Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale si obiective istorice, culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant. Cautati geoascunzisurile noastre, multe dintre ele va vor prezenta locuri inedite si mai putin cunoscute!

Inregistrare

"Atingerea unui geoobiectiv, de un alt participant la joc demonstreaza utilitatea si frumusetea jocului. Sunt locuri in tara noastra atat de interesante, din multe puncte de vedere, dar atat de putin cunoscute. Ori jocul nostru da posibilitatea oricui ajunge sa afle despre el, sa acceseze informatii despre asemenea locuri, dar, mai ales, sa le cunoasca nemijlocit. Pentru mine este motivul principal pentru care sunt cucerit total de joc!" - Radu Puscarciuc, Onesti, muntesiflori.ro

Copyright © 2007-2024 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.
Pixel