Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Balta Zatun

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Balta Zatun - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Stanca din apropiere piatra soldatului oituz
Stanca din apropiere
Capelele Salvator si Isus in Chinuri capela salvator sumuleu
Capelele Salvator si Isus in Chinuri
Caprioara 1 Pestisorul Aur Sancraiu Mures
Caprioara 1
Canionul Dofteana 1 Canionul Dofteana
Canionul Dofteana 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Balta Zatun!

Balta Zatun.. Vizitati Balta Zatun si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Grindu, se afla la 3,41 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Grindu: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Balta Zatun?
(detalii dupa autentificare)
Cetatea antica Dinogetia Garvan la la 6,4 km.
De pe drumul asfaltat se poate ajunge pana la poarta sitului arheologic cu masina, pe un drum de pamant, posibil inundat cu ocazia ploilor.
Termele romane Cetatea Dinogetia la la 6,5 km.
Termele romane se afla la aproximativ 150 m distanta, in directia sud-est, de la cetatea antica Dinogetia.
Cazemata de pe Dealul Bugeac la la 6,9 km.
Am pornit in februarie, pe 21, intr-o duminica pe la pranz, sa facem Dealurile Bugeacului. Am trecut Dunarea cu bacul, de la Galati la comuna IC Bratianu, unde am amenajat un geoascunzis.
Templul societatii meseriasilor Galati la la 9,4 km.
Cladirea dateaza din 1896, si a fost construita de Societatea Meseriasilor.
Gradina publica Galati la la 9,6 km.
Malul Dunarii langa IC Bratianu la la 10,2 km.
Profitand de vremea frumoasa de dupa revelion, am trecut Dunarea dupa cutiutele ascunse , cele mai apropiate.
Lacul Brates la la 12,9 km. Lacul Vanatori la la 13,4 km. Lacul Catusa la la 13,6 km. Locul fosilifer Tirighina Barbosi la la 14,6 km. Fantana de leac la la 19,5 km.
Varful Vraju Culmea Pricopanului la la 19,5 km.
Culmea Pricopanului este creasta secundara, dar impunatoare a Muntilor Macin, caracterizata prin uriase formatiuni granitice, stanci semete si panorame vaste de jur imprejur.
Sfinxul Dobrogei Muntii Macinului la la 19,7 km.
Sfinxul Dobrogei - Saua Serparu.
Varful Piatra Raioasa Muntii Macinului la la 20 km. Cariera Macin la la 20,1 km. Varful Sulucu Mic Muntii Macinului la la 20,5 km. Saua Sulucu Muntii Macinului la la 20,7 km.
Macin la la 21,1 km.
Ascunzisul este excentric localizat fata de traseul marcat al culmii Pricopanului ce trece prin apropiere. Ca sa gasim ascunzisul a trebuit sa scurtcircuitam oarecum traseul tuistic al crestei Pricopanului.
Varful Sulucu Mare Muntii Macinului la la 21,2 km.
Castelul de apa Braila la la 23,1 km.
Castelul de apa - Strada Gradinii Publice, Gradina Mare, Braila.
Revarsarea la la 23,3 km.
Ceasul public Braila la la 23,6 km.
Ceasul public - Piata Traian, Braila.
Izvor Tutuiatu Muntii Macinului la la 25,8 km. Saua Tutuiatu Muntii Macinului la la 25,8 km. Cariera Greci la la 26,1 km. Varful Tutuiatu Muntii Macinului la la 26,2 km.
Tabia Veche la la 26,8 km.
Panoramele satelitare realizate de Google Earth evidentiaza insa si alte amprente ale solului specifice urmelor unor cetati antice, precum cea numita Tabia Veche.
Lacul Lozova la la 27,1 km.
Copacul lui Bezergheanu Muntii Macinului la la 30,5 km.
Copacul e emblematic si celebru in zona Pietrelor Mariei de langa Muntii Macin.
Sub Pietrele Mariei Muntii Macinului la la 30,7 km.
Pietrele le-am gasit, ascunzisul de asemeni, vant cat cuprinde. Ajungand in muntii Macin, primul geoobiectiv vizitat de mine au fost Pietrele Mariei.
Valori naturale - Judetul Galati
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Balta Zatun
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Muntele Fratele: Piatra Ascutita - Pe toata durata excursiei in zona privirile mi-au fost atrase de aceasta piatra. Are ceva magnetic.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: O plimbare placuta - A fost o zi de toamna cu soare si cu aer curat.
  • Casolt: Am gasit cutiuta - Am gasit cutiuta in geam.
  • Turnul Spart Boita: Am gasit cutia - Am gasit cutia.
  • Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt: Parcul Zoo - Acces usor de la Colibele Haiducilor sau Zoo. Gasit usor geocutia dupa indiciile foto.
  • Statuia lui Aranka Gyorgy - Targu Mures: Din intamplare - Din intamplare tocmai am trecut prin zona. Din intamplare banca respectiva din micutul parc era libera.
  • Poarta Schei: Taximetristi de la Poarta Schei - Oare ce gandesc taximetristii din apropierea Portii Schei despre noi? Cred ca se distreaza de minune, in timp ce asteapta clientii.
  • Cheile Borzesti: Cheile Borzesti - nu aveam GPS cand umblam pe acolo.E un loc extraordinar.
  • Mofeta - Santimbru-Bai: Gasita - Am gasit cutia.
  • Concretiuni de Feleac: Multumesc - Numai dupa ce am trimis comentariul am vazut limitarile pentru poze. Le-am redus dimensiunea si am trimis doua poze.
  • Valea Uzului: La inganatul noptii cu dimineata - În drum spre La Oclos, de unde urma sa urcam pe Șoiu Mare, am trecut pe la capela catolica de la Valea Uzului, sperand sa gasim cutia, chiar daca era inca intuneric. Am gasit-o destul de repede, in buna stare - uscata -, doar creionul s-a cam dezmembrat, iar jurnalul este aproape plin.
  • Santul cetatii - Moacsa: Cetatea Moacsa? - Este vorba sigur despre Cetatea (dacica) Moacsa? Am gasit informatii foarte firave despre ea si chiar am fi vrut sa vedem situl.
  • Piatra Craivei - Muntii Trascaului: Am urcat azi pe Piatra - Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o. Sunt doua posibilitati.
  • Baile Apor: Instructiunile au fost de nota 10 - Cutia are o margine crapata. Noroc ca logbook-ul a fost pus intr-o punga separata.
  • Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu: Frumos - Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa. Era liniste, asa ca am gasit usor ascunzisul.
  • Varful Hasmasul Mare: Sub varf - Cum terenul in zona e accidentat, am renuntat usor sa masor distanta - indiferent de directie. Obiectivul e localizabil doar cu GPS.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Podul domnitorului - Am (re)gasit locatia, mereu in alte straie. Sunt a 4 oara in preajma ei, fara succes in a gasi comoara.
  • Viaductul Caracau - Livez-Ciuc: Un loc usor de imaginat - Dar greu de inchipuit, pentru cei care au frica de inaltime. Am vizitat cu cineva drag mie, pentru care sunt profund recunoscatoare si doresc sa-mi exprim multumirea si prin aceste randuri.
  • Harghita Racu: Felicitari pentru primul gasitor - Daca iti plac varfurile Harghitei, iti recomand ascunzisul de pe varful Harghita Siculeni, respectiv panorama de pe Varful Tesit din apropiere.
  • Capela Sfantul Anton de la Madaras: Pe urmele inaintasilor! - La coborarea de pe muntele Harghita Madaras, spre Madaras, am cautat pe ghicite acest obiectiv. In zona infrastructura turistica se dezvolta bine (energie electrica, drumuri, cazari), dublata fiind de agricultura (activa, nu abandonata ca in multe alte locuri).
  • Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna: Surpriza din ascunzis - Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare. Pe drumul principal din Targu Ocna o tablita indicatoare ne arata directia spre salina.
  • Curtea Domneasca - Targoviste: Gaina moarta din parc - Dupa ce am vizitat Curtea Domneasca (am platit 6 RON pentru intrare), am ocolit zidurile si am vizitat si parcul. Din pacate insa nu am gasit geocutia.
  • Panorama Ciucului: Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare. Mereu descoperi ceva interesant.
  • Agnita: Biserica - Frumoasa biserica.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Balta Zatun? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Galati, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.