Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Poarta sarutului

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3020 atractii turistice, 13206 poze si 1435 comentarii)
 

Pixel

Poarta sarutului, Targu Jiu...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poarta sarutului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

De pe Platoul Cetatii vedere spre alta ruina, santierul naval carsium
De pe Platoul Cetatii vedere spre alta ruina, santierul naval
Varful stancii podului Banita pod natural piatra
Varful stancii podului
Indicator turistic indicator turistic Piatra Sipos
Indicator turistic
Zid de nisip 1 cariera nisip paraul jos campu cetatii
Zid de nisip 1
Biserica Ciuntita Turnul Ciuntit Biserica Ciuntita
Biserica Ciuntita
Privire de la distanta Gradina minaret geamie
Privire de la distanta

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poarta sarutului!

>>> Vizitati Poarta sarutului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Targu Jiu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,66 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Targu Jiu: 8
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poarta sarutului?
(detalii dupa autentificare)
Pestera Gura Plaiului Muntii Valcan la 25,7 km
Rezervatia Pestera Gura Plaiului, monument al naturii, este arie protejata, rezervatie naturala de tip speologic. Se afla la nord de satul Topesti, pe teritoriul orasului Tismana, in abruptul calcaros al dealului Gura Plaiului.
Straja la 30,6 km
Statiunea montana Straja, muntii Valcan.
Traseul Ruinelor Vulcan la 37,9 km
Poteca tematica Traseul Ruinelor incepe din orasul Vulcan, si urmeaza drumul forestier din Valea Ungurului. Trece pe langa Schitul Sfantul Nicolae din Poiana Muntelui.
Locul fosilifer Groserea Costesti Aninoasa la 38,1 km
Locul fosilifer Groserea este o arie protejata, in apropierea satului Costesti, pe teritoriul comuniei Aninoasa, in lunca unui parau afluent al raului Groserea. Au fost descoperite aici resturi de fosile de fauna Sarmatiana, depozitate in stratele de roca sedimentara.

Parangul Mare este cel mai inalt varf al Muntilor Parang. Avand inaltimea de 2519 m, este al treilea cel mai inalt varf din Romania, dupa varful Moldoveanu de 2544 m si varful Negoiu de 2535 m. Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie.
Campusel la 39,9 km
Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici. Acces: DN66A Petrosani - Uricani - Campu lui Neag - Campusel, drum asfaltat.
Lacul Mandra Muntii Parang la 40,1 km
Lacul Mandra se afla la est - nordest de varful Parangul Mare, are o suprafata de 1,12 hectare. Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m.
Biserica de lemn Sfantul Nicolae la 40,3 km
Biserica din lemn de stejar a fost edificata in anul 1763, avand aspectul unei casute de lemn, cu pridvor sustinut de patru stalpi. Biserica de lemn cu hramul Sfantul Nicolae este un obiectiv turistic religios de marca din Ponoarele, declarat monument istoric.
Podul lui Dumnezeu la 40,5 km
Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS. Podul lui Dumnezeu este cel mai cunoscut pod natural din tara, unicul pasaj rutier natural la nivel national.
Campurile de lapiezuri la 40,7 km
Campurile de lapiezuri de langa localitatea Ponoarele sunt unice in Romania prin dimensiunile, compactitatea, si altitudinea la care se gasesc (sub 600 m), ele fiind caracteristice Muntilor Alpi. La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii.
Padurea colorata Baia de Fier la 41 km
Este un proiect ArtLand, care se numeste Gradina Paradisului, ideea artistului vizual Mihai Topescu. Padurea colorata se afla la sud de Baia de Fier si la vest de Ciupercenii de Oltet, la intersectia drumului national DN67 si drumul comunal DC26.
Obiective cultural-istorice - Judetul Gorj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poarta sarutului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Gorj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Cetatea Rasnov Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul. Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei. Oricum, trebuie lasat un pic loc si pentru cautare :-).
  • Fantana cu paduchi De la izvorul de langa drum pana la fantana. Dupa ce cu ocazia minivacantei de 1 mai, am avut mai multe intalniri cu vipere, caini, capuse. Am zis ca pot sa vina si niste paduchi.
  • GR0522 - Geoascunzisul nu exista, cutia fiind pusa la vedere, pe un mic postament de piatra. Din acest motiv este accesibila oricui, ca face sau nu parte din jocul geotrekking.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poarta sarutului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 8 luni si 29 zile!