Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cotormani - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cotormani

Cotormani | Unde este acest loc?

Cotormani, satul ascuns...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cotormani, satul ascuns Satul dintre dealuri Biserica 2124 Cruci de piatra. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cotormani! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cotormani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Cotormani, se afla la 0.29 km distanta.
Cazare

Cazare Cotormani (Ciucsangeorgiu, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Cotormani, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.53 km distanta: Ruinele cetatii Harom de langa Baile Jigodin (10 poze).
14714790861100
14714790871101
14714790901102
14714790951103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cotormani?
Izvorul de apa minerala Elisabeta. La 4.6 km. Apa minerala din Hosasau este o apa foarte bogata in bicarbonati, foarte buna pentru servit cu vin. (geoascunzis)
Troita de pe Dealul Monyasd. Pe sub deal (versantul nordic) trece drumul comunal 123C, ce uneste comuna Ciucsangeorgiu si satul Hosasau. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ciucsangeorgiu. Aceasta capela, pomenita si in descrierea facuta comunei Ciucsangeorgiu, se afla pe Dealul Posa, asa cum este specificat in denumirea maghiara a capelei. (geoascunzis)
Biserica romano-catolica. Capela din catun, construita in 1494 de contele Lazar Andras din Lazarea a fost multa vreme in paragina, azi este restaurata. Geocutia este in ascunzis - La Hosasau sunt cativa locuitori, iar geocutia se afla in ascunzis deja de peste 11 ani. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul Fabricii de Tigle Judetul Harghita. Sanmartin. Sanmartin este considerat centrul Ciucului de Jos, centrul tarii cartofului. Trecand prin sat - Me-am oprit la biserica si am gasit cutia.
Sancraieni. La 4.9 km. Sancraieni este prima comuna a Ciucului de Jos, spre sud, dupa Miercurea-Ciuc.
Baile Adorjan. Este povestea ridicarii si decaderii unei mici amenajari balneare a unor izvoare minerale de pe Valea Bisericii.
Izvorul Andras Pista. La 5.4 km. Fantana cu apa minerala András Pista - Borsáros, Sancraieni.
Capela Xantusz. Papucul-doamnei - Am inclus cautarea ascunzisului intr-o mica drumetie pe un traseu in circuit care a plecat de pe dealul Capul Fagului (versantul stang al Fitodului), a coborat la capela, a urcat, trecand pe la Castelul Xantusz (unde am ascuns o geocutie), pe Muntele Fagul Mare (versantul drept al Fitodului), a coborat in Hosasau (pe la ascunzisul de la biserica) si a urcat inapoi pe dealul Capul Fagului.

Cotormani in limba maghiara - magyarul: Sarlós Boldogasszony-kápolna Kotormány

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cotormani
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cotormani? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Poarta Ako
  Poarta Ako
  Denumirea de Poarta Akó exista cu mult timp inainte sa vedem o poarta secuiasca in acest loc.
  Misentea
  Misentea
  Misentea se afla in valea paraului Misentea la 8 km de Miercurea-Ciuc, pe traseul DJ 123B, la altitudinea medie de 758 m.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.