Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Izvorul Oltului

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2943 atractii turistice, 12977 poze si 1418 comentarii)
 

Pixel
Izvorul Oltului

Izvorul geografic al Oltului

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Izvorul Oltului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Deschidere Biserica Capela Veres ruine
Deschidere
Panza de paianjen Leliceni tei
Panza de paianjen
Cimitirul Zencani - partea dedicata eroilor din WW1 zencani toplita
Cimitirul Zencani - partea dedicata eroilor din WW1
Podul pietonal 2
Podul pietonal 2
Jurnal barzava biserica
Jurnal
Spre partia de schi Stancile Turnuri
Spre partia de schi

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Oltului!

Vizitati Izvorul Oltului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Covacipeter, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,15 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Sicasau la 28,1 km Ne-am plimbat pe la Stanca Minunilor, apoi am vizitat Liban, Sicasau si Izvoare. Intr-o dimineata cu soare, cu prietenul meu, am gasit aceasta geocutie.
Cetatea de pamant uitata la 29,5 km Pentru ziua de azi, ne-am propus o mica tura in circuit, pornind din Frumoasa, urcand pe Drumul Muntelui pana pe Muntele Paganul, vizitand apoi Cetatea de pamant uitata, cu coborare la Baile Cibre si intoarcere in sat. Se pare, asa cum ni s-a sugerat din partea Trekkingklub-ului, ca ceea ce ei numesc Cetatea de pamant uitata este Cetatea geto-dacica ce apare consemnata in lista oficiala a siturilor arheologice din Romania ca fiind localizata in punctul Var.
Spre Piatra Mesei Carta la 20,3 km
Stejaris Tulghes la 28,8 km Rezervatia Stejaris se afla pe versantul stang cu expunere sudica al Bistricioarei, Fata Runcului, unde apare stejarul brumariu pe o suprafata de 8 hectare.
Cariera Suseni la 16,8 km In Cariera Suseni se exploateaza un andezit cu piroxeni si hornblenda, roca de origine vulcanica formata acum cca.
Casa cu ceas Tulghes la 27,3 km
Capela-clopotnita din Buha Ghimes-Faget la 26,1 km Clopotul provine de la o clopotnita a cultului greco-catolic, dupa dizolvarea acestuia.

Izvorul Oltului in limba maghiara - magyarul: Olt forrás

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izvorul Oltului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Varful Cozluc - Muntii Macinului Eroare, Sulucu e Cozlucu. Dintr-o eroare impardonabila - nostra culpa - am botezat varful Cozluc, unde am instalat o geocutie, cu numele altui varf, Suluc (care sunt, de fapt, doua, Mic si Mare). Rugam admnistratorul site-ului sa inlocuiasca in titlu si in text numele Suluc cu Cozluc, iar pe cel care va gasi primul cutia, sa faca, atat pe coperta jurnalului, cat si pe eticheta cutiei, corectura necesara.
  • Varful Gretes - Izvoru Muresului Dezastrul de pe varf. Am urcat cu masina pe drumul privat pana aproape de culme. Oprind intr-un loc unde panta s-a redus aproape la orizontala, cu un spatiu larg pentru parcare.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare Capac crapat. Am gasit cutia dumunica, este intr-o stare buna capacul fiind putin crapat, am inpachetat-o bine intr-o punga pentru a nu patrunde apa.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Oltului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 5 luni si 13 zile!