Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Oaza - Nicoleni

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Oaza - Nicoleni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Oaza - Nicoleni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Castelul Lazar 1 Lazarea castel Lazar
Castelul Lazar 1
Izvor Baile Tusnad izvor apa minerala paraul Minei
Izvor
Program de vizitare Campina castel Iulia Hasdeu muzeu
Program de vizitare
Turn circular observator astronomic Odorheiu Secuiesc
Turn circular
Cascada din Vale - 1 Cascada Izvorul Dorului Bucegi
Cascada din Vale - 1
Capela Valea Uzului
Capela
Cetatea Slimnic 11 Slimnic Stolzenburg cetate
Cetatea Slimnic 11
2019 Baile Herculane gara
2019
Poiana Beletina spre amonte poiana beletina crovuri mehedinti
Poiana Beletina spre amonte
Catapeteasma biserica lemn luncani
Catapeteasma
Desene Racu Satu Nou biserica
Desene
Hosasau Hosasau
Hosasau

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Oaza Nicoleni!

>>> Vizitati Oaza - Nicoleni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Nicoleni, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,44 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Nicoleni: 6
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Turn de observatie Varful Aramei Cireseni

Turn de observatie Varful Aramei Cireseni la 6 km
Cel mai inalt punct al dealurilor dintre Feernic si Tarnava Mare este Varful Aramei, avand 932 m. In anul 2006 composesoratul din Cireseni, antreprenori locali, si cu ajutorul comunei Feliceni, au construit aici un turn de observatie.
Lacul Crab Porumbenii Mari

Lacul Crab Porumbenii Mari la 6,2 km
Am gasit geocutia.
Lavanda Porumbelul Mic Porumbenii Mici la 7,1 km
In gradina se afla o bicicleta vopsita, probabil folosita pentru pozat, dar nu avem informatii despre o eventuala posibilitate de vizitare a gradinii. Lavanda Porumbelul Mic (Kisgalamb Levendula) din Porumbenii Mici este o gradina mica cu lavanda, vizavi de biserica reformata, langa Monumentul Eroilor.
Gradina de Lavanda Cristuru Secuiesc la 7,5 km
In anul 2023 are loc cea de-a sasea recolta de lavanda de la plantatia Dianna Manufaktura, incepand cu 24 iunie. In gradina de lavanda se poate intra prin doua porti, prin intrarea de pe strada Kriza Janos 59, respectiv strada Szekely 9.
Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari

Fantana Printesei Indurerate Porumbenii Mari la 8,8 km
Am ascultat cu rasuflarea taiata povestea si cantecul trist, pe care femeia a prezentat-o atat de frumos, incat si adultii au lacrimat.
Biserica unitariana si reformata Filias

Biserica unitariana si reformata Filias la 9,4 km
Biserica mentionata pentru prima data in 1630, a fost initial o biserica medievala catolica, care a devenit unitariana in timpul Reformei. Biserica din Filias este o biserica simultana, folosita in comun de unitarieni si reformati, un lucru rar intalnit.
Liniste vesnica

Liniste vesnica la 9,5 km
Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina.
Conacul Ugron Filias

Conacul Ugron Filias la 9,7 km
Lucrarile de restaurare si reabilitare a conacului Ugron au fost incepute in octombrie 2021, si finalizate in 2024. In prezent castelul poate fi vizitat in grup, cu programare prealabila, cu tururi ghidate de cate o ora, incluzand vizitarea capelei, pivnitei, gradinii renascentiste si parcului englezesc.
Biserica catolica Polonita

Biserica catolica Polonita la 12,2 km
Biserica romano-catolica din Polonita, comuna Feliceni, se afla pe strada Templom (Bisericii) numarul 124. Biserica a fost sfintita in anul 1533, iar in anul 1802 se cladeste o alta biserica, in stil gotic vechi.
Muzeul palariilor de paie Criseni la 12,9 km
Muzeul a fost infiintat intr-o casa taraneasca traditionala renovata. Szocs Lajos, al carui familie de trei generatii se ocupa de fabricarea de palarii de paie, s-a hotarat sa infiinteze primul Muzeu al Palariilor din Paie din tara la Criseni.
Troita Sfanta Maria Regina Lupeni

Troita Sfanta Maria Regina Lupeni la 13,4 km
Am coborat din varful dealului Gordon la statuia Mariei, pe jos.
Pasul Calonda

Pasul Calonda la 14,4 km
De la intersectia din Pasul Calonda am luat-o pe jos, m-am plimbat putin pana la ascunzis.
Biserica reformata Bezid

Biserica reformata Bezid la 15,3 km
In anul 1640 biserica este luata de reformati, dar mai apoi le revine tot unitarienilor. Poarta de intrare in curtea bisericii este ferecata doar cu o cuie, se poate intra.
Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc

Pod din lemn peste Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc la 15,4 km
Podul din lemn leaga partea sud-estica a orasului Odorheiu Secuiesc, cu partea din nord-vest.
Descult in parc Odorheiu Secuiesc

Descult in parc Odorheiu Secuiesc la 15,5 km
Este construita din piatra, pietris, lemn, caramida, con de brad si stiuleti de porumb. Aleea terapeutica din cadrul terenului de joaca al parcului central din Odorheiu Secuiesc a fost realizata in 20 ore de lucru, de catre 50 voluntari.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Oaza
  • Localizare pozitie pe harta Nicoleni
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Cascada de apa termala - Toplita Apa termala de la Cascada Toplita s-a evaporat. Poate, dezamagiti de lipsa de apa - practic, lipsa cascadei, dar, mai ales, de mizeria din jur, n-am depus suficient interes pentru gasirea geocutiei. Pentru cei care vor mai ajunge la cascada atasam cateva fotografii cu aspectul constatat de noi, pentru a mai atenua din eventuala lor deziluzie.
  • Coloanele de bazalt de la Racos Coloane spectaculoase. Am gasit geocutia de langa spectaculoasele coloane de bazalt. Nu uitati sa vizitati si craterul vulcanic din apropiere.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras Chiar si locul doi. Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Printre pini - Sanpetru Deasupra localitatii Sanpetru. Ascunzisul a fost destul de usor de gasit. Ajungand in apropiere, am observat de la o oarecare distanta cutiuta de culoare alba.
  • Izvorul Cozluk - Muntii Macinului Bujori in zona Cozluk. Nu mi-am propus parcurgerea intregului traseu turistic Cozluk, pe marcajul punct rosu. Ar fi fost prea lung, si scopul meu a fost vizitarea unor atractii turistice si gasirea unor geoascunzisuri.
  • Biserica Neagra Brasov Loc interesant. Foarte interesant locul in care este ascuns. Si cutia, de asemenea.
  • Podul lui Stefan cel Mare Podul domnitorului. Am (re)gasit locatia, mereu in alte straie. Sunt a 4 oara in preajma ei, fara succes in a gasi comoara.

Ai ajuns in Nicoleni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Oaza? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!