|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Varful Peleaga.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Peleaga - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Via Mariae Sectiune comuna banda albastra si cruce rosie Padure in apa - 3 TVR Privire in jos Dinspre parc
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Peleaga!
Vizitati Varful Peleaga si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!
|
Afla care sunt obiectivele turistice din Nucsoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 13,08 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Nucsoara: 2 Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Peleaga? (detalii dupa autentificare) Saua Peleaga Muntii Retezat Judetul Hunedoara la 550 m. la 820 m. Lacul Peleguta - Muntii Retezat la 1 km. la 1,1 km. Varful Papusa Judetul Hunedoara la 1,2 km. A doua geocutie gasita. Din ceata de pe Papusa a crescut varful Peleaga. Lacul Pietricele - Muntii Retezat la 1,3 km. Curmatura Bucurei la 1,5 km. Lacul Mare Muntii Retezat la 1,5 km. la 1,8 km. la 1,8 km. Varful Valea Rea - Muntii Retezat la 1,8 km. Lacul Pietrele - Muntii Retezat la 1,9 km. Saua Custurii - Muntii Retezat la 2,1 km. la 2,1 km. Bordul Tomii - Muntii Retezat la 2,1 km. la 2,2 km. la 2,4 km. la 2,4 km. la 2,5 km. la 2,5 km. Taul Tapului - Muntii Retezat la 2,6 km. la 2,6 km. la 2,6 km. Poiana Pelegii - Muntii Retezat la 2,8 km. Varful Slaveiu - Muntii Retezat la 2,8 km. Gura Bucurei - Muntii Retezat la 3 km. la 3,1 km. Varful Mare - Muntii Retezat la 3,1 km. Am ajuns pe varful Mare pornind de la Carnic, dupa ce am trecut pe langa lacurile Taul dintre Brazi si Gales. Varful Lacului - Muntii Retezat la 3,1 km. Varful Peleaga in limba maghiara - magyarul: Pelága-csúcs
Valori naturale - Judetul Hunedoara * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Varful Peleaga
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Am pus o geocutie si pe Varful Mare de pe care nu numai dupa parerea mea putem bucura de cea mai detailata priveliste asupra Retezatului.
- Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
- Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei Am reasezat cutia. M-am intors si am reasezat geocutia intr-un loc mai bun, si am curatat-o de tot ce inseamna mancare sau alte lucruri nepotrivite. Deci cred ca acum e bine.
- Desi mai fusesem pe stanca, tot iarna, am mai ajuns inca o data pe ea ieri. Acum cu gandul sa gasesc si geocutia.
- Stanca Minunilor O panorama nedescrisa. Am gasit si aceasta geocutie. De aici de sus este o panorama nedescrisa asupra vaii Varghisului.
- Un GPS bun te conduce cu exactitate la ascunzis. Dar, din copacul ce apare in imaginea acestuia a mai ramas doar o cioata.
- Am trecut Dunarea cu bacul, de la Galati la comuna IC Bratianu, unde am amenajat un geoascunzis. Am oprit prima data langa ramasitele podului si cazematele germane de langa Balta Salcuta.
- Turnul Ciuntit - Tomesti Totusi, chiar acolo e. N-o sa povestim cum am intrat in posesia cutiei, pentru a nu divulga despre ascunzis mai mult decat a vrut ascunzatorul. Locul este deosebit de pitoresc, iar descoperirea cutiei - n-ar trebui sa ridice probleme - este o rasplata binemeritata pentru timpul si efortul de a ajunge aici.
- Stiu bine ce am gasit. Si cutia lui csipike si aceasta de pe geotrekking.
- Tunelurile Nerei Tunelurile Nerei. Traseul La Tunele din Cheile Nerei este superb, greu de descris in cuvinte. Si cum eu nu sunt un prea bun narator, va invit sa-l faceti si sa va convingeti singuri.
- La Rascruce - Muntii Ciucas Omuletul albastru din apropierea crematoriului. Am sosit la fata locului venind dinspre culmea Gropsoarele-Zaganu. Trecand pe langa cele doua crematorii, deoarece nu pot sa le numesc altfel.
- Cascada Bigar Paralela 45. Fiind aproape de DN57B, a fost destul de usor de gasit. Cascada este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa.
- Cavitatile de langa Satu Mare Kolik. Am gasit geocutia ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare.
- Pasul Cavnic Cutia din pas. Am gasit geocutia.
- Zidul in care s-a amenajat ascunzisul l-am gasit daramat partial. Am pus cutia in acelasi ascunzis, pietrele ce astupa bine gaura putandu-l totusi semnala - unui ochi atent -, prin relativa artificialitate a dispunerii lor.
- Vulcanii noroiosi - Paclele de la Beciu Cutie dezactivata. Momentan cutia este dezactivata.
- POI este abrevierea de la Point of Interest, adica Punct de Interes. In acest loc nu este inca ascunsa o geocutie, deci poti fi tu acela care ascunde una.
- Pestera Limanu O mica povestioara. Azi am fost la geocache-ul de la Limanu cu o adrenalina enorma in mine. Spre surprinderea mea l-am gasit in mai putin de 3 minute.
- Muntele de sare - Praid Poteca educativa Muntele de sare Praid. Am parcurs poteca educativa din rezervatia naturala Muntele de sare de langa Praid. Traseul educational prezinta locuri interesante, formatiuni din sare si bai cu namol sarat.
- Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna Titlul comentariului. Este inutil folosirea titlului ascunzisului pentru titlul comentariului. Nu ofera informatie in plus.
- Parcul Central - Odorheiu Secuiesc Culoarea verde. Am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Probabil cea mai frumoasa perioada a anului pentru culoarea verde.
- Sub Muntele Uroi Varful Uroi. Probabil de pe varf, panorama era mai frumoasa, dar nu opreste nimeni pe nimeni sa nu urce pana acolo si sa-si satisfaca curiozitatea. Locul unde a fost ascunsa cutia, consider ca este pentru toate varstele.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Peleaga? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|