Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Bitina - Ghid turistic atractii turistice - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Bitina, atractii turistice

Lacul Bitina..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Bitina! In prezent avem in total 12129 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Bitina si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Bitina-Ungureni, se afla la 0,41 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Bitina-Ungureni: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Bitina?
- Lacurile Movilita la 3,1 km.
- Lacul Boteni la 4,8 km.
- Lacul Hagiesti la 6,9 km.
- Lacul Catrunesti la 8,3 km.
- Lacul Gostilele la 10,9 km.
- Lacul Dridu la 12 km.
- Lacurile Candeasca la 13,2 km.
- Lacul Petrachioaia la 13,9 km.
- Lacul Sindrilita la 17,4 km.
- Balta Ratei la 17,7 km.
- Lacul Caldarusani la 18,3 km.
- Balta Pasarea Cozieni-Pustnicu la 19,7 km.
- Lacul Branesti la 20,5 km.
- Lacurile Ganeasa la 20,7 km.
- Lacul Pasarea Afumati la 21,7 km.
- Lacul Moara Salciile la 22,9 km.
- Lacul Intre Sate Salciile la 23,2 km.
- Lacul Cretuleasca la 24,4 km.
- Balta Saraturi Salciile la 24,9 km.
- Lacul Sarulesti Raduta la 25,3 km.
- Lacul Cernica la 26,3 km.
- Lacurile Ciocarlia la 26,4 km.
- Lacul Tunari la 26,7 km.
- Wildlife spotting Snagov la 27,4 km. Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, estestrabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care sepoate merge cu bicicleta. Nice - Nice.
- Raiul animalelor Catelu Glina la 29,2 km. Cimitirul-parc Raiul Animalelor este situat la marginea Bucurestiului, langa pasarela de intrare pe Autostrada A2.
- Balta Boldesti Gradistea la 30,1 km.
- Cimitirul afurisit Lehliu la 30,6 km. Cimitirul afurisit se afla in partea de est a satului Lehliu, in apropierea lacului Lehliu I, langa drumul care duce spre Sapunari.
- Cruci de piatra Sapunari la 30,8 km. Ansamblul de cruci de piatra din Sapunari se afla in curtea bisericii, pe partea stanga a vaii Profira.
- Lacul Tei la 31,9 km.
- Lacul Fulga la 32,3 km.
- Carnetelul calatorului la 32,8 km. Carnetelul calatorului este o locatie simpla, pentru orice drumet. Felicitari - Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie. (geoascunzis)
- Lacul Floreasca la 33,3 km.
- Cruce de piatra din 1852 la 33,4 km. La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
- Manastirea Tiganesti la 34,1 km. Inconjurata de un curs de apa cunoscut sub numele Lacul Maicilor, Manastirea Tiganesti, aflata intreBucuresti si Ploiesti, langa comuna Ciolpani, este vestitaatat prin frumusetea sa, cat si prin atelierele ei de tesatorie, in care calugaritele realizeaza adevarate opere de arta. Observatii - Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o.
- Lacurile Tancabesti la 34,6 km.
- Lacul Herastrau la 34,7 km.
- Lacul Parepa-Manastire la 34,8 km.
- Statuia lui Mark Twain Parcul Herastrau la 35 km. A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
- Sinagoga Templul Coral Bucuresti la 35,2 km. Templul Coral, sinagoga construita in 1866 in stil arhitectural neo-maur, se afla pe strada Sfanta Vineri 9-11, aproape de Piata Unirii.
- Ansamblul Bisericii Curtea Veche la 35,6 km. Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
- Baia Turceasca Curtea Veche la 35,6 km. Dateaza din secolului 19.
- Ansamblul medieval Curtea Veche la 35,6 km. Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza nr.
- Lacul Magula la 38 km.
- Lacul Mihailesti la 38,3 km.
- Lacul Nana la 39,4 km.
- Lacul Mogosoaia la 39,5 km.
- Lacul Chitila la 39,5 km.
- Lacul Peris la 39,6 km.
- Acumularea Berceni la 41,4 km.
- Lacul Buftea Buciumeni la 43,2 km.
- Lacul Zmeu Crevedia la 44,7 km.
- Lacul Lucianca Niculesti la 44,8 km.
- Lacul Zmeului Ciocanesti la 46,2 km.
- Balastiera Tei-Clinceni Domnesti la 48 km.
- Balta cu Peste Clinceni la 48 km.
- Lacul Butimanu la 48,1 km.
- Lacul Mitreni la 48,6 km.
- Lacul Ochiul Boului la 48,8 km.
- Podul prabusit si disparut la 49,8 km. Intre Gradistea si Falastoaca, unde trenul ar traversa raul Arges se afla doua poduri. Cutia a disparut de 2 ori - Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata.
- Lacul Pescaria Mitreni la 50,3 km.
- Lacul Moara din Reviga la 50,4 km.
- Stancile Tohani la 52 km. Aria naturala Stancile Tohani se afla la nord de localitatea Tohani, pe dealurile Strehanu.
- Lacul Gheorghe Doja la 53,5 km.
- Lacul Greaca Cercani la 53,7 km.
- Lacul Mihailesti la 54,8 km.
- Lacul Fundata Gheorghe Doja la 55,1 km.
- Castrul roman Pietroasele la 55,5 km.
- Lacul Buturugeni la 56,1 km.
- Poduri din piatra Saranga la 56,3 km. Doua poduri din piatra, aflate pe DJ 205 Pietroasele - Merei, Drumul Cramelor, langa satul Saranga.
- Lacul Pleasa la 56,4 km.
- Necropola tracica Naeni la 56,7 km. Necropola tracica se afla la sud-vest de satul Varf, comuna Naeni, in imediata apropiere a Bisericii dintr-o Piatra.
- Grote preistorice Naeni la 56,9 km. Grotele preistorice se afla la vest de Varf si nord-nordvest de Fantanele (sate apartinand comunei Naeni), sub varful dealului Colarea.
- Chilia lui Ambrosie la 57,4 km.
- Cetatea dacica de la Gruiul Darii la 57,8 km. Gruiul Darii este un deal situat la nord de satul Pietroasele (locatia vestitului tezaur Closca cu puii de aur), pe la baza sa curgand paraiasul Dara. (geoobiectiv cu geocutie)
- Lacul Paulesti la 60,7 km.
- Mlastina Neajlovului la 60,7 km. Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri.
- Balta Facau la 60,9 km.
- Lacul Lipanesti la 61,1 km.
- Lacul Singureni la 61,1 km.
- Lacul Hobaia la 61,6 km.
- Mina de petrol Sarata-Monteoru la 63,3 km. Titeiul se extrage din galerii aflate la 240 si 320m adancime. Usor de gasit - I
- Balta Luciu la 63,7 km.
- Biserica dracilor Ivanesti la 64 km. Biserica Cuvioasa Paraschiva, sau biserica bantuita din Baragan - Ivanesti, Ciulnita.
- Biserica fostei Manastiri Bradu la 65 km. Traditia locului atribuie constructia unei cetati pe locul manastirii de catre Doamna Neaga, sotia domnitorului Mihnea Turcitu. (atractie turistica si geocutie)
- Rezervatia de zimbri Neagra Bucsani la 66,3 km. Rezervatia de zimbri Neagra, infiintata in 1981, se afla la est de satul Bucsani.
- Stejarul secular Buzau la 66,6 km.
- Gradina de lavanda Tiparesti la 67,2 km. Gradina de lavanda se afla in satul Tiparesti, comuna Cocorastii Mislii, judetul Prahova, la doar 21 km de Ploiesti si 85 km de Bucuresti.
- Cetatuia Cucuiata de la Grajdana la 68,7 km. Desi apare semnalata ca existenta in sat pe diferite site-uri de promovare a turismului buzoian, Cetatea - Cetatuia Cucuiata - de pe Dl. Anuntare puncte auxiliare - Textul descrierii ascunzisului contine coordonatele mai multor puncte ajutatoare. (obiectiv interesant cu geocutie)
- Calcarele de la Badila la 71,3 km. In albia Buzaului se afla aproximativ 40 de blocuri masive din calcar, cu dimensiuni de pana la 7 m inaltime, 10 m lungime si 7 m grosime. Ii sta in gat nucului - Multa mizerie in jurul obiectivului - rezervatie naturala in custodia cuiva - nesemnalat si ca atare, fara nici o prezentare la locul cu pricina, desi este foarte interesant, macar prin insolit in peisaj.
- Cetatea dacica de la Carlomanesti la 71,6 km. Un grup de trei dealuri in forma de trunchiuri de con si cu inaltimi relative de cca 30 m aflate la periferia Carlomanestiului atrag in mod deosebit atentia amintind de alte asemenea dealuri ce gazduiesc cunoscute cetati dacice.
- Sarea lui Buzau la 71,9 km. Sarea lui Buzau este o rezervatie geologica si paleontologica, care se afla langa localitatea Badila, pe Valea Buzaului. Poate cam in goana trenului - Poate am cautat cam grabit cutia de n-am gasit-o, desi am cercetat destul de amanuntit subsolul indicat in fotografie si de coordonate.
- Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii la 73,8 km. Dincolo de Ploiesti, unde incep dealurile, gasesti o vale impadurita, sapata de torente care coboara dinspre miazanoapte. Efortul a meritat - Am gasit cutita mergand dinspre Bordeienii Mari.
- Lacul Camineasca la 75,2 km.
Valori naturale - Judetul Ialomita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Bitina
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Bitina? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1423!

  Obiective ascunse din apropiere

  Stii locuri de vizitat din judetul Ialomita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3503 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.