Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacurile Ciocarlia - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacurile Ciocarlia, atractii turistice

Lacurile Ciocarlia..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Turnuletul cu Poarta
Vedere laterala
Cheile Chediului - Muntii Macinului
Partea din amonte a cheilor - 1
Biserica veche din Dragusani
Biserica veche din Dragusani - 2
Turnul Ciuntit - Tomesti
1180
Viaductul feroviar Caracau - Livezi-Ciuc
Deasupra vaii
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos
Racos
Biserica catolica - Cetatuia
Fantana de botez
Piatra cu ochi - Santimbru Bai
Sancraieni
Cascada Caraiman - Muntii Bucegi
Cascada Caraiman - 2
Padis Ponor
Echipa - 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacurile Ciocarlia!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacurile Ciocarlia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Ciocarlia, se afla la 0,53 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacurile Ciocarlia?
(detalii pentru cei cu acces complet)
- Balta Saraturi Salciile la 11,7 km. 14,2 km. 14,3 km. 14,4 km. - Balta Ratei la 21,8 km. 22,6 km. 25 km. - Lacul Bitina la 26,4 km. - Lacul Parepa-Manastire la 27,4 km. 31,2 km.
34,2 km. Doua poduri din piatra, aflate pe DJ 205 Pietroasele - Merei, Drumul Cramelor, langa satul Saranga. 34,5 km. - Castrul roman Pietroasele la 34,6 km. 34,9 km. - Lacul Gostilele la 35 km. 35,3 km.
35,5 km. A fost declarata sit de importanta comunitara. Aria naturala Stancile Tohani se afla la nord de localitatea Tohani, pe dealurile Strehanu.
35,8 km. Ansamblul de cruci de piatra din Sapunari se afla in curtea bisericii, pe partea stanga a vaii Profira.
36,3 km. Gruiul Darii este un deal situat la nord de satul Pietroasele (locatia vestitului tezaur Closca cu puii de aur), pe la baza sa curgand paraiasul Dara. - Chilia lui Ambrosie la 37,3 km. 37,5 km.
37,5 km. Necropola tracica se afla la sud-vest de satul Varf, comuna Naeni, in imediata apropiere a Bisericii dintr-o Piatra.
37,8 km. Grotele preistorice se afla la vest de Varf si nord-nordvest de Fantanele (sate apartinand comunei Naeni), sub varful dealului Colarea. Au fost descoperite in timpul exploatarilor de calcar.
Cimitirul afurisit Lehliu la 37,8 km. Cimitirul afurisit se afla in partea de est a satului Lehliu, in apropierea lacului Lehliu I, langa drumul care duce spre Sapunari. 38,5 km. 38,8 km.
40,6 km. Titeiul se extrage din galerii aflate la 240 si 320m adancime. Insa drumul pana acolo este foarte dificil, cu auto. Mina de petrol, a doua din lume si unicat in Europa, a fost construita aproximativ pe la 1874. 41 km.
Valori naturale - Judetul Ialomita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacurile Ciocarlia
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Dupa verificarea tuturor locurilor posibile, potrivite pentru un ascunzis in jurul Muzeului National Secuiesc din Sfantu Gheorghe, am gasit in sfarsit ascunzisul. Din pacate nu am reusit sa scoatem si geocutia din ascunzis, fiind sub apa si prea adanc inauntru.
 • Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa. Era liniste, asa ca am gasit usor ascunzisul.
 • Inca era zapada. Impreuna cu prietenii din Odorhei.
 • In data de 15 martie 2008 am fost primul care a gasit geocutia ascunsa langa lacul de acumulare din Frumoasa.
 • Destul de complicat. Grupul: Mihai, Dana, Alex, Sebi.
 • Se pare ca troita se afla mai aproape de satul Pajistea, decat de Cosnea. In apropierea troitei o turma de oi pastea linistita, iar un caine ciobanesc statea intins, plictisit.
 • Era si timpul sa scot bicicleta, cu toate ca erau doar vreo 5 grade afara. Era si timpul sa caut aceasta geocutie, cea mai aproape si inca negasita de mine.
 • Pentru ca stiam zona, nu am dat atentie descrierii accesului la ascunzis. Am urmat GPS, care nu stie de mila.
 • Am (re)gasit locatia, mereu in alte straie. Sunt a 4 oara in preajma ei, fara succes in a gasi comoara.
 • Atentie: La monument se poate ajunge si cu masina - una care suporta drumurile de pamant, din satul Nicoresti sau Oituz. Voi reveni cu informatii mai precise cand le voi gasi.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacurile Ciocarlia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Ialomita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.