 |
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
|  |
Padurea Icuseni.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Padurea Icuseni - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro: Pe culmea Beleului  Zona Malu Rosu  Cabana Rarau  Copaci uscati si cazuti  Spre Cheile Rametului  Echipa - 2  Cruce si poarta 2.  Intrarea bisericii  Piata Dávid Ferencz  Dealul Cetatii - Lempes  Cimitirul din Bodvaj  Noile chilii
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea Icuseni!
>>> Vizitati Padurea Icuseni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare) Podul Trancu Iasi la 11,8 km Podul Trancu se afla in Iasi, peste raul Bahlui, la jumatatea distantei dintre Podul din Tudor Vladimirescu si Podul Ros. Actualul pod, lung de 40 m si lat de 6 m, este o pasarela din beton, care inlocuieste vechiul pod din lemn, folosit timp de 75 de ani. Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare la 56,6 km Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B. Monument de arhitectura medievala, podul de piatra din satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, a fost construit in secolul al XVII-lea, in anul 1636.  Manastirea Lipova la 69,5 km In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv.  Varful Dorosan la 80,1 km Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.  Manastirea Sfanta Olga la 81,3 km Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei. Cea mai inalta.  Conacul Apostoleanu Izvoru Berheciului la 82 km Conacul de aici a fost mostenit de Alexandru Apostoleanu nepot al familiei fondatoare, Gheorghe si Smaranda Apostoleanu din Focsani. Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului.  Stanca cu chip de om de la Serbesti la 91,2 km Stanca cu chip de om de la Serbesti este o rezervatie naturala geologica, declarata monument al naturii. Stanca Serbesti prezinta forme interesante, printre care putem aminti Chipul uriasului culcat, Mosul adormit si Fereastra din perete.  Picturi murale Bacau la 94,7 km In cadrul unui proiect de regenerare urbana prin arta stradala, au fost schimbate zidurile gri a zeci de cladiri din orasul Bacau. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.  Biserica de lemn Luncani la 98,4 km Buna, am ajuns la biserica, am cautat in scorburile a 2-3 nuci ce pareau a fi cel descris, dar nu am avut noroc. Cutia era un pic descoperita, dar in stare buna. Sinagoga Meseriasilor Targu Neamt la 99,1 km Comunitatea evreiasca din Targu Neamt a fost bine reprezentata in trecut. Sinagoga meseriasilor din Targu Neamt, construita in 1857, are un aspect interesant, cu un exterior de cladire obisnuita, dar cu un interior bogat decorat. Muzeul de Istorie si Etnografie Targu Neamt la 99,2 km In curtea Muzeului de Istorie si Etnografie din Targu Neamt sunt expuse mari instalatii populare, achizitionate cu 30 de ani in urma, ultimele aflate pe teritoriul judetului. O moara de apa, o piua de batut sumani si o steaza, un fierastrau de apa, un teasc masiv, si o instalatie de distilare.  Capela Ghert Luizi Calugara la 101,2 km Dealul Ghert delimiteaza spre nord teritoriul comunei Luizi Calugara, dominand unul dintre satele sale componente, Osebiti.
Valori naturale - Judetul Iasi * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Padurea Icuseni
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Iasi, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Bastionul Croitorilor - Cluj A fost fun. Azi am gasit cutia. Am mai incercat sa o gasesc pana acuma, dar nu am reusit.
- Podul Minciunilor Felicitari pentru gasirea cutiutei. Datorita faptului ca ascunzisul este destul de expus, vara fiind practic inconjurata de terase, este posibil ca cutiuta sa dispara mai devreme, sau mai tarziu. Din aceasta cauza am ascuns acolo doar o cutiuta mica, care contine doar un creion si cateva foi.
- Cetatea Rabsonne Suna foarte pitoresc si misterios. Desi nu chiar in drum, am decis sa caut acest loc. Am trecut pe sosea de un drum nou, si am ajuns unde nu era nimic in apropiere.
- Parcul de aventura Balu - Harghita Bai La ciot am ajuns pe malul lacului. Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Toate investitiile s-au facut in detrimentul padurii de conifere.
- Palatul Cantacuzino In vizita la Nabab. Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.
- Cetatea Talmaciu Dupa zgarieturi si urzicaturi. Am gasit cutia, dar dupa o cautare amanuntita si dupa cateva zgarieturi de spini si urzicaturi. :)) Data viitoare o sa ne echipam corespunzator.
- Biserica Sfanta Treime - Sibiel Crucea, fantana, si cantarul. Mi-a placut crucea veche de la Pomana, datand din 1877. Daca eu ar fi trebuit sa ascund geocutia aici, probabil as fi ales acelasi ascunzis.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea Icuseni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
|  |
|