Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Caldarusani - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Caldarusani, atractii turistice

Lacul Caldarusani..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Podul roman - Ohaba de sub Piatra
Varful Poienii
Chipul de piatra - Odorheiu Secuiesc
Spre Piatra Tarcii
Stramtura Cozei
Treceerea prin Stramtura
Lunca de Sus
Valea Garbea
Dealul Asan - Podisul Babadagului
In poiana de la baza Dealului Asan
Cotormani
Cruci de piatra
Biserica din Deal - Sighisoara
Turnul Franghierilor
Calnic
Intrare
Cimitir de pasari - Paraul Minei
7528
Castelul Bethlen - Cris
Castelul din Cris

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Caldarusani!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Caldarusani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Gradistea, se afla la 2,47 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Gradistea: 5
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Caldarusani?
(detalii pentru cei cu acces complet)
9,8 km. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti. Nice. Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, estestrabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care sepoate merge cu bicicleta. 10,2 km. - Balta Ratei la 14,1 km.
15,8 km. Inconjurata de un curs de apa cunoscut sub numele Lacul Maicilor, Manastirea Tiganesti, aflata intreBucuresti si Ploiesti, langa comuna Ciolpani, este vestitaatat prin frumusetea sa, cat si prin atelierele ei de tesatorie, in care calugaritele realizeaza adevarate opere de arta. Aici se tese stofa pentru vesmintele preotesti si tot aici a fost lucrata broderia pentru sala maura din Castelul Peles. Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o. 15,9 km. 16,1 km. 16,1 km. 16,4 km. 16,8 km. 17,7 km. 17,8 km. 18 km. - Lacul Bitina la 18,3 km. 20 km. 21,9 km. - Lacul Peris la 22,1 km. 23,4 km. 23,7 km. 24,7 km. 25 km. 25,5 km. 25,6 km. 25,8 km. - Lacul Gostilele la 26 km.
26,7 km. Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff. A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef. - Balta Saraturi Salciile la 26,8 km. 26,9 km.
Valori naturale - Judetul Ilfov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Caldarusani
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Ne-am apropiat de locatie de-a lungul paraului Lomasul, trecand prin Poiana Izvor si Poiana Puturosul. Se poate merge cu masina pana la confluenta paraului Lomasita si Cica Mare.
 • Am ajuns aici intr-o tura de iarna, cu fulguieli razlete. Accesul in lacas este la indemana celor doritori.
 • Dupa ce am ascuns o geocutie in punctul care ofera privelistea cea mai buna spre Poiana Inimii, si care se afla chiar pe poteca marcata cu triunghi rosu, am decis sa ne continuam aici drumul spre Piatra Craivei. Alternativa era sa coboram din nou in vale, sa mai mergem cu masina cat mai putem inainte, si sa urcam din nou in padure - pana sub stanca.
 • Am cautat in 2 zile diferite cutia. M-a ajutat si un catel strengar de la pensiunea din zona.
 • Am gasit cutia, multumim.
 • Am urcat cu masina din Misentea (din fata bisericii) spre Hosasau, plecand pe ulita din dreapta. Beneficiind de confirmarea unei batrane, ca ajungem pe acolo la Hosasau.
 • Probabil de pe varf, panorama era mai frumoasa, dar nu opreste nimeni pe nimeni sa nu urce pana acolo si sa-si satisfaca curiozitatea. Locul unde a fost ascunsa cutia, consider ca este pentru toate varstele.
 • Iar eu am ajuns la Casa Rasturnata mai tarziu decat trebuia, programul s-a terminat deja, asa ca am privit-o si eu de dincoace de gard. Dar macar am ascuns o geocutie.
 • In data de 19 septembrie, dimineata, dupa o scurta cautare, am gasit geocutia.
 • O vizita in Cheile Rametului. Nu ratati ocazia, mergeti in chei si fiti fericiti.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Caldarusani? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Ilfov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.