Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Cernica - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Cernica, atractii turistice

Lacul Cernica..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Gura Portitei
Jurilovca 5
Stramtura de la Jitia de Jos
Loc de parcare
Cetatea feudala Salasu de Sus
Ruine 3
Biserica catolica - Ernei
Biserica catolica
Braul Rosu - Muntii Piatra Craiului
Deasupra Marelui Grohotis
Pasul Ferto
Pasul Ferto
Pestera Huda lui Papara
Paraul in septembrie 2
Capela de pe muntele Bogat
Capela
Turn belvedere - Dealul Chingii - Ocland
Primul etaj
Cascada Susarei
Cascada Susara 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Cernica!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Cernica si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Caldararu, se afla la 0,87 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Caldararu: 5
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Cernica?
(detalii pentru cei cu acces complet)
10,9 km. Carnetelul calatorului este o locatie simpla, pentru orice drumet. Daca ai obosit poti sa te odihnesti pe o banca, in micul parculet din apropiere. Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
11,3 km. La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
13,1 km. Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial. Templul Coral, sinagoga construita in 1866 in stil arhitectural neo-maur, se afla pe strada Sfanta Vineri 9-11, aproape de Piata Unirii.
13,4 km. Ansamblul Bisericii Curtea Veche cuprinde o casa parohiala, si biserica Buna Vestire - Curtea Veche. Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
13,5 km. Baia Turceasca - Curtea Veche se afla in sectorul 3, pe strada Soarelui numarul 3-5. Dateaza din secolului 19.
13,5 km. Ansamblul medieval Curtea Veche dateaza din secolul al 15-18. Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31. - Lacul Floreasca la 14,5 km.
16,1 km. A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef. Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff. - Lacul Gostilele la 20,9 km. - Lacul Chitila la 23,9 km.
24,1 km. Intre Gradistea si Falastoaca, unde trenul ar traversa raul Arges se afla doua poduri. Am transformat tipul ascunzisului in punct de interes, POI. Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat. Gasita de xcyrus si sharkx 26-09-2008. Pe traseul primei cai ferate romanesti, Filaret-Giurgiu, inaugurata in 1869, astazi nu mai circula nici un tren. - Balta cu Peste Clinceni la 24,8 km. - Lacul Bitina la 26,3 km.
28,9 km. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti. Nice. Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, estestrabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care sepoate merge cu bicicleta. - Lacul Sarulesti Raduta la 30,3 km. - Lacul Nana la 31,2 km.
34,6 km. Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri. - Lacul Zmeului Ciocanesti la 35,5 km. - Lacul Peris la 35,9 km.
Valori naturale - Judetul Ilfov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Cernica
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta. Am reusit sa fotografiez toate paginile jurnalului, sub asediul tantarilor, dar cardul este, deocamdata, pe jumatate inaccesibil, exact partitia cu fotografiile respective.
 • Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Dupa ce in trecutul apropiat salvamontistii au indepartat scara de acces in interiorul cavitatii, accesul la geocutie a devenit imposibila pentru majoritatea drumetilor montani.
 • Coordonatele gps sunt pastrate in baza de date ale site-urilor web in formatul grade (dd.dddddd°).
 • Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea. Cand sa abandonez, Taaa-taa.
 • Nu este prima data cand urc pe Dealul Cetatii. Am mai gasit si vechea geocutie, disparuta acum.
 • Pacat ca nu e reconditionata. Este expusa vandalizarii.
 • Nu am gasit geocutia, dar am facut cateva poze frumoase.
 • Florin, Luminita, Flori si Petru.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Cernica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Ilfov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.