|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Creasta Cocosului.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Creasta Cocosului - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Sonda-detaliu Trepte Tavan casetat Parcul pompierilor din Băile Tușnad 2 Pensiunea Boros
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Creasta Cocosului!
>>> Vizitati Creasta Cocosului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Creasta Cocosului? (detalii dupa autentificare) Pasul Gutai la 4,6 km. Pasul Cavnic la 8,4 km. Aflat in nordul indepartat al tarii, intr-o veche zona miniera din Maramures, cu peisaje minunate si locuri unice. Am gasit geocutia. Prima mea geocutie gasita in Romania. Mlastina Taul Negru la 8,4 km. Mlastinile Vlaschinescu la 10 km. la 10,8 km. Lacul Albastru Baia Sprie la 11,1 km. La Lacul Albastru se ajunge din orasul Baia Sprie, urmand strada care ne duce in directia nord, pana la padure. De aici urcam pe o poteca cu serpentine pana la lac. la 11,6 km. Mlastina Iezerul Mare, sau Tinovul Harnicestilor. la 12,1 km. la 12,1 km. Cheile Tatarului la 12,5 km. la 15,9 km. Taul lui Dumitru la 17,1 km. la 17,9 km. la 18,7 km. la 22 km. Castanii de langa Tautii-Magheraus la 28,5 km. la 29,3 km. Lacul Lighet Targu Lapus la 29,4 km. la 31,7 km. Cimitirul Vesel de la Sapanta. Cimitir cu epitafuri pictate de mana. Cetatea Chioarului la 32,1 km. la 36 km. Varful Arcer Muntii Tibles la 36,4 km. Izvorul Negru Muntii Tibles la 36,7 km. Rozeta de piatra Ilba la 36,9 km. Monument al naturii, este o arie protejata, rezervatie naturala de tip geologic, paleontologic si peisagistic. Rozeta de piatra este denumirea data unei formatiuni de coloane andezitice, care se gasesc in cariera Ilba. la 37,4 km. Pestera Boiu Mare la 39 km. Pestera Valenii Somcutei la 40,8 km. Varful Comarnicele Muntii Tibles la 40,8 km. Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti la 41,1 km. la 41,8 km. Cheile Babei la 43,2 km. Pasul Setref la 44,9 km. la 50,1 km. Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes. Are abriuri supraetajate, sub care iarna se formeaza cascade de gheata. la 53,4 km.
Valori naturale - Judetul Maramures * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Creasta Cocosului
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie. Nu a fost greu sa o gasesc, instructiunea ajutatoare este clara.
- Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I. Este binemeritata, oripeunde ai ajuns aici.
- Prima data am incercat gasirea acestei geocutii cu ocazia festivalului Artmania. Nu a fost sa fie, locul era plin cu oameni, iar in jurul ascunzisului a fost amenajata o terasa.
- Biserica catolica - Ernei Cautand nuci sub salcam. Era mult mai greu sa scot geocutia din ascunzis, fara sa fiu remarcat, decat sa gasesc ascunzisul. Omul care locuieste chiar vizavi de biserica imi urmarea fiercare pas, stand in poarta casei.
- Ghetarul de la Scarisoara Ghetarul Scarisoara. De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Chiar daca efortul a fost sustinut, a meritat.
- Am gasit cutia. Vezi inscrisul de la alte geocutii din judetul Sibiu, unde se pare ca l-am inscris din greseala.
- Lacul de baraj Frumoasa Geotrekking pur (si simplu) la Lacul Frumoasa. Ascunzisul nu poate fi gasit decat cu ajutorul exclusiv al GPS-ului. Frumusetea peisajului impunea includerea Lacului Frumoasa printre punctele de interes ale jocului.
- Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Fotografii de nota 10. Multumesc pentru apreciere, desi nu am prevazut ca ascunzisul sa se ascunda in halul in care am vazut in fotografie. Apropo de fotografiile postate, sunt absolut exceptionale, mai ales din punct de vedere documentar.
- Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. Astfel ca ascunzisul a fost distrus, iar cutia, bineinteles, a disparut.
- Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala. Am putut sa caut ascunzisul fara sa fiu deranjat, chiar daca nu a trebuit sa caut mult.
- Am cercetat minutios prezumtivul ascunzis (scara acoperita), dar in zadar. Poate vom reveni cu ocazia altei treceri prin zona.
- Casa rasturnata - Praid De-a-ndoaselea. Am ajuns la Casa Rasturnata mai devreme decat trebuia, programul incepand cu o ora mai tarziu, asa ca am privit-o de dincoace de gard. N-am avut succes nici cu ascunzisul, vita de pe gardul unde se afla geocutia fiind acum prea densa ca sa reusim sa gasim agatatoarea geocutiei.
- Am gasit geocutia.
- Cetatea Colt Cetatea Colt. Dupa un efort sustinut am ajuns si la cetate, dupa ce am vizitat Manastirea Colt. La fel ca toate celelalte cetati si aceasta este in uitare si neamenajata.
- Cascadele Ramnuta Mare Pur si simplu nu l-am dibuit. GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple. La care s-au mai adaugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple.
- Am gasit aceasta geocutie inainte de o ploaie zdravana.
- Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Zona era plin cu lume, dar daca stai cu spatele la ascunzis, poti scoate si repune cutiuta fara sa fi observat.
- Adica incalzirea cand sosesti la Tusnad. :) Fiind aici sus, bineinteles ca merita cautata si cutiuta.
- Copacul Cerbul Minune - Padurea Faget Succes. Am gasit si aceasta geocutie.
- Traseul intre Sfintu Gheorghe si Sugas Bai este ideal pentru o tura cu
bicicleta. Este un peisaj foarte frumos.
- Ultima data nu am reusit sa ma apropii de ascunzis. Din cauza unor domnisoare care fumau linistite, stand exact pe ascunzis.
- Cheile Rametului Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit. O vizita in Cheile Rametului. Nu ratati ocazia, mergeti in chei si fiti fericiti.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Creasta Cocosului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|