Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Iezer

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Lacul Iezer..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Iezer - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Piatra Soimului - 1 Piatra Pinului Piatra Soimului Gura Humorului
Piatra Soimului - 1
Cheile Borzesti - Inca o cascada Cheile Borzesti
Cheile Borzesti - Inca o cascada
Strate bituminose la Poarta Dracilor reghiu scruntaru poarta dracilor cascada cretu
Strate bituminose la Poarta Dracilor
Crucifix acoperit Nadejdea drumul crucii
Crucifix acoperit
Manastirea Buciumeni - poarta de intrare manastirea buciumeni
Manastirea Buciumeni - poarta de intrare
Extractie pe mai multe nivele Gorodis Garados Sandominic
Extractie pe mai multe nivele

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Iezer!

>>> Vizitati Lacul Iezer si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Borsa, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,42 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Iezer?
(detalii dupa autentificare)
Saua Pietrosului Judetul Maramures la 1,2 km. Varful Buhaescu Mare Muntii Rodnei la 1,6 km. Saua de sub Golgota Rodnei la 1,9 km. Varful Rebra - Muntii Rodnei la 2,7 km.
Lacul Rebra - Muntii Rodnei la 2,8 km. Lacul Rebra, sau Taul Tarnitei la cruce.
Saua Tarnita la cruce - Muntii Rodnei la 3 km. Varful Gropilor Muntii Rodnei la 3,6 km. Varful Puzdra Muntii Rodnei la 6,2 km.
Izvorul Albastru al Izei Muntii Rodnei la 7,8 km. Izvorul Albastru al Izei - Sacel.
Varful Galatului Muntii Rodnei la 9 km. Saua Pietrii la 9,1 km. Saua Galatului Muntii Rodnei la 9,9 km. Izvorul Mihaiesei Muntii Rodnei la 10 km. Piatra Rea Muntii Rodnei la 10,7 km. Zavoaiele Borcutului Romuli la 11 km. Saua Gargalau Muntii Rodnei la 11,5 km. Cascada Izvorul Cailor Borsa la 11,7 km. Cascada Cailor la 11,7 km.
Stana lui Varatic Muntii Maramuresului la 12,5 km. Stana lui Verticu (Varatic).
la 13 km. Varful Omului Muntii Rodnei la 13,9 km. Saua Cisa Muntii Rodnei la 14,2 km. Varful Stana lui Varatic Muntii Maramuresului la 14,3 km. Varful Cearcanu Muntii Maramuresului la 15,1 km. Varful Murgu Muntii Maramuresului la 15,2 km. Varful Toroiaga Muntii Maramuresului la 15,7 km. Pasul Prislop la 15,8 km. Varful Coasta Neteda Muntii Rodnei la 16,9 km. Pasul Setref la 17 km. Saua Putreda Muntii Rodnei la 18,1 km. Cornu Nedeii Ciungii Balasanii la 19,2 km.
Pestera Tausoare Muntii Rodnei la 19,4 km. Pestera de la izvoarele Tausoarei.
Spre Saua Plescutei Muntii Rodnei la 19,5 km. Spre Saua Plescutei - Creasta Piciorul Plescutei.
Varful Ineu la 19,5 km.
Valori naturale - Judetul Maramures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Iezer
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Cetatea Racu O zi minunata. Ziua de azi a fost o zi minunata, nu numai din punct de vedere meteo, ci si din alte considerente. Am ajuns la aceasta cetate, de existenta careia nu stiam pana acum.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Descriere confuza, cautare nereusita. Din cate am inteles eu, nu a fost chiar o cetate. Ci a fost numai un punct de observare, de supraveghere a traficului vamal.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad In loc de un punct, ofer trei. Care sunt acele cazuri similare? Pe terenul nostru de joaca procedura pentru punctele de interes este acelasi peste tot.
  • Piatra Cetii Geokret. Am depus geokretul geokopacz03.
  • Drumul Transharghita Transharghita. Am trecut pe Transharghita cu un ARO. Era un drum extraordinar de fain .
  • Santul cetatii - Moacsa Semnele de intrebare se inmultesc. Multumim pentru raspuns. Am inteles astfel ca trebuie sa fie vorba despre o cu totul alta cetate decat cea despre care a dat informatii (orale) arheologul Zoltan Szekely, incluse in diversele liste ale repertoriului arheologic national.
  • Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures Zoo Targu Mures. Ascunzisul era foarte tare.
  • Cladirea Furnica - Targu Mures Din doua incercari. Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii. O masina a politiei locale, cu doua persoane inauntru, era parcata chiar vizavi de cladire, in parcarea bancii.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului Numarul unu. Am gasit geocutia din intamplare cand ma cataram, acolo am citit despre asta si e prima mea experienta, ma incanta foarte tare ideea si sper sa adun cat mai multe.
  • Cetatea Harom - Baile Jigodin Denumirea locului. Denumirea cetatii nu inseamna trei (három), ci provine din denumirea veche Haram. Cetatea Harom a fost construita in secolul al XII.
  • Izvorul Bilascu - Padurea Faget N-am reusit sa fiu primul nici macar astazi. Carnetelul era semnat, tot astazi, cu cateva ore inaintea mea. Felicitari antegasitorului meu si tuturor celor care iubesc padurea si acest joc.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad Cu placere. Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective. Banuiesc ca nu ati reusit sa cautati chiar toate ascunzisurile, si va invit sa mai reveniti.
  • Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani. In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri. Nici plantele nu vor sa ramana in urma-acum au soare, nu sunt frunze in copaci.
  • Ochiul Huitoarei Pe fruntea Huitoarei. Un GPS bun te conduce cu exactitate la ascunzis. Dar, din copacul ce apare in imaginea acestuia a mai ramas doar o cioata.
  • Cetatea Colt Superba privelistea. Gasita in stare buna. M-am urzicat de vreo 5 ori.
  • Salut zbuciumel. Pentru zilele urmatoare mi-am propus concertul Roxette, ascunzisuri din Cluj - cat incape, apoi sfarsitul de saptamana in Trascau.
  • Locuinta rupestra Dealul Baroi - Harsova Incercare de localizare nereusita. Avand la dispozitie coordonatele precizate in Repertoriul Arheologic National, am incercat localizarea sitului arheologic rupestru. Din pacate, nu am reusit sa gasesc cavitatea.
  • Panorama Ciucului Mareszka 2 GeoKret. Am pus in geocutie un GeoKret. Ajutati-l sa ajunga la Venetia.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad A doua vizita. Dupa un an de la prima. In sfarsit, am gasit-o.
  • Stancile Tamau Far west!. Varful Tamaului este cam departe, spre vest. Fata de poteca turistica ce vine de la 12 Apostoli, trece pe la Pietrele Rosii si duce spre Pietrosu.
  • Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare. Surprins de frumusetea peisajului, era sa uit de cealalta comoara. Noroc cu buretii de cioata.
  • Fantana Rege - Targu Mures Ascunzis apropiat. Locuiesc in apropierea acestui ascunzis, asa ca mi-am permis sa fiu mai lejer. Prima data erau prea multi in jurul izvorului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Iezer? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 4 luni si 12 zile!