Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cheile Arsasca

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Cheile Arsasca..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cheile Arsasca - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Enisala 17 Enisala
Enisala 17
Privire de la distanta Gradina minaret geamie
Privire de la distanta
Blazonul Brasovului Feldioara monument studenti eroi sasi
Blazonul Brasovului
Privire prin ochii mosului Stanca Mosul Casienilor Casian
Privire prin ochii mosului
Muresul Cristesti pod cale ferata ingusta Muresul
Muresul
Biserica reformata Varghis - detaliu 3 biserica varghis imre macovecz
Biserica reformata Varghis - detaliu 3
La marginea prapastiei Frumoasa Garciu cariera pietris nisip
La marginea prapastiei
Arbori lalea Arcalia parc dendrologic
Arbori lalea
La marginea localitatii Vlahita Malnavesz Vlahita Harghita
La marginea localitatii Vlahita
Provocarea fantana apa sarata Corund
Provocarea
Biserica reformata Bezid biserica reformata
Biserica reformata
Drum forestier Cheile Baciului
Drum forestier

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Arsasca!

>>> Vizitati Cheile Arsasca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Tatu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,71 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Poiana Beletina Muntii Mehedinti

Poiana Beletina Muntii Mehedinti la 4,8 km
Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina.
Crucea de langa satul Inelet Muntii Cernei

Crucea de langa satul Inelet Muntii Cernei la 5,9 km
Inelet este deja un destul de bine cunoscut sat de pe Valea Cernei, datorita scarilor de lemn montate pe geanturi (pereti de calcar) care faciliteaza accesul din vale pe dealul (Cracul Inelet) pe care se afla satul.
Ciucevele Cernei

Ciucevele Cernei la 6,2 km
Aria protejata se afla intre raul Cerna si paraul Carbunelui, pe teritoriul administrativ al comunei Pades, satul Cerna-Sat, judetul Gorj. Privind fotografiile atasate obiectivului ai putea crede ca ciucevele sunt reprezentate de micul laculet - e adevarat, pitoresc - de vizavi de placa informativa privind existenta rezervatiei cu numele generic Ciucevele Cernei.
Biserica din Inelet Valea Cernei

Biserica din Inelet Valea Cernei la 6,2 km
Satul Inelet are cele 6-8 case imprastiate pe Cracul Inelet, un picior al Culmii Muntilor Cernei indreptat spre valea Cernei.
Crovurile Medved si al Porcului Muntii Mehedinti

Crovurile Medved si al Porcului Muntii Mehedinti la 7,9 km
Crovurile aflate sub culmea Muntilor Mehedinti, intre cheile Tesnei si cele ale Beletinei, sunt microdepresiuni formate in urma dizolvarii calcarului din subsol, numite, stiintific, polii, numele de crov fiind, de fapt, un regionalism.
Fagul urias Crovul Medved Muntii Mehedinti

Fagul urias Crovul Medved Muntii Mehedinti la 8,8 km
Obiectivul in sine este mai putin important, locatia sa reprezentand insa un punct de reper pentru cei ce doresc sa realizeze un traseu lejer, de o zi, al marilor crovuri mehedintene.
Cheile Corcoaia

Cheile Corcoaia la 11,2 km
Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului).
Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei

Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei la 12,4 km
Este culminatia unei klippe de calcar a culmii Muntilor Cernei, prinsa in relieful inconjurator dominat de sisturi. Confundat cu Varful Arjana (1513 m), Zascolul Arjanei (1499 m) este cel mai proeminant ca alura si totodata cel mai pitoresc.
Varful Biliana Muntii Cernei

Varful Biliana Muntii Cernei la 12,9 km
Este vorba despre un varf putin proeminent prin altitudinea sa (1361 m) si in comparatie cu cea a varfului din preajma (aproape 1500 m), dar mai ales cu forma si constitutia (calcaroasa) a acestuia (Zascolul Arjanei).
Cascada Vanturatoarea Muntii Cernei

Cascada Vanturatoarea Muntii Cernei la 13,9 km
Cascada Vanturatoarea, avand cca 40 m inaltime, este una dintre cele mai inalte, frumoase, accesibile, si cunoscute cascade din Romania.
Campurile de lapiezuri

Campurile de lapiezuri la 15,3 km
La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii.
Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu la 15,3 km
Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS.
Biserica de lemn Sfantul Nicolae la 16,1 km
Biserica din lemn de stejar a fost edificata in anul 1763, avand aspectul unei casute de lemn, cu pridvor sustinut de patru stalpi. Biserica de lemn cu hramul Sfantul Nicolae este un obiectiv turistic religios de marca din Ponoarele, declarat monument istoric.

Cheile Arsasca in limba maghiara - magyarul: Arsasca-szoros

Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cheile Arsasca
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Lacul Avrig Am ajuns aici. Am fost la acest POI.
  • Cascada Vanatara Dimineata. Dupa o scurta cautare, am gasit geocutia.
  • Biblioteca Judeteana Covasna Multumesc pentru ascunzis. Am reusit sa gasesc primul geocutia ascunsa la Biblioteca Judeteana Covasna. Ascunzisul poate fi gasit usor, chiar si fara gps, numai pe baza instructiei ajutatoare.
  • Cetatea Deva Mare grija cu cosmeticele. In geocutia Stanca Soimilor din Tusnad Bai a pus cineva un tub cu crema pentru maini. Chiar daca tubul a fost bine inchis, se pare ca ursul a simtit urmele, pelicula fina de crema de pe cutie si am gasit cutia distrusa.
  • Monumentul Ecaterinei Teodoroiu - Straoane Pietrele din monument. In drum spre Soveja ne-am oprit si la acest ascunzis foarte accesibil la prima vedere. Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu fanta obeliscului.
  • Podul Borzia - Galaoaia Trist sa ajung numai al doilea. Langa Galaoaia se afla un pod peste Mures, care ne duce spre Borzia. Podul a fost amplasat pe o stanca uriasa, stanca care este denumita Piatra lui Vig Albert.
  • Scarita-Belioara 1 Felicitari. Felicitari pentru prima geocutie gasita. Pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Arsasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 6 zile!