Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cheile Cosustei

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Cheile Cosustei

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cheile Cosustei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Lacul Cailor lacuri varghis
Lacul Cailor
Poarta si jgheab Badeni biserica reformata
Poarta si jgheab
Vale adanca Fundatura Ponorului Palma Dumnezeu
Vale adanca
Flori la ghiveci Ditrau biserica catolica Sfanta Ecaterina
Flori la ghiveci
495 Cetatea Malaiesti ruine
495
9754 Cascada Moara Dracului
9754
Lacul Tutovanului - vedere de pe malul estic lacul tutovanului vrancea
Lacul Tutovanului - vedere de pe malul estic
Trepte de piatra Varful Oncesti Cindrel
Trepte de piatra
Palmier in seră
Palmier in seră
Izvorul de sub drum Podul Cretului moara Serban Pietrele Solomon
Izvorul de sub drum
3222 Alba Iulia Traseul celor trei fortificatii
3222
Baile Sarate Sangeorgiu de Mures
Baile Sarate

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Cosustei!

>>> Vizitati Cheile Cosustei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cerna-Varf, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,77 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Campurile de lapiezuri

Campurile de lapiezuri la 8,8 km
La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii.
Biserica de lemn Sfantul Nicolae la 8,8 km
Biserica de lemn cu hramul Sfantul Nicolae este un obiectiv turistic religios de marca din Ponoarele, declarat monument istoric. Biserica din lemn de stejar a fost edificata in anul 1763, avand aspectul unei casute de lemn, cu pridvor sustinut de patru stalpi.
Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu la 9 km
Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS.
Fagul urias Crovul Medved Muntii Mehedinti

Fagul urias Crovul Medved Muntii Mehedinti la 12,3 km
Obiectivul in sine este mai putin important, locatia sa reprezentand insa un punct de reper pentru cei ce doresc sa realizeze un traseu lejer, de o zi, al marilor crovuri mehedintene.
Poiana Beletina Muntii Mehedinti

Poiana Beletina Muntii Mehedinti la 12,5 km
Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina.
Moara Dracilor din Cheile Tesnei Muntii Mehedinti

Moara Dracilor din Cheile Tesnei Muntii Mehedinti la 14,4 km
In capatul lor amonte se afla o mica moara de apa, pana de curand functionala, langa care Tesna formeaza o mica dar spectaculoasa cascada. Cheile Tesnei constiuie unul dintre obiectivele turistice de prim rang aferente Vaii Cernei, prin pitoresc si accesibilitate.
Biserica din Inelet Valea Cernei

Biserica din Inelet Valea Cernei la 15,7 km
Satul Inelet are cele 6-8 case imprastiate pe Cracul Inelet, un picior al Culmii Muntilor Cernei indreptat spre valea Cernei.
Portalul ascuns

Portalul ascuns la 16,4 km
Cascada Vanturatoarea Muntii Cernei

Cascada Vanturatoarea Muntii Cernei la 17,3 km
Cascada Vanturatoarea, avand cca 40 m inaltime, este una dintre cele mai inalte, frumoase, accesibile, si cunoscute cascade din Romania.
Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei

Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei la 20,7 km
Confundat cu Varful Arjana (1513 m), Zascolul Arjanei (1499 m) este cel mai proeminant ca alura si totodata cel mai pitoresc. Este culminatia unei klippe de calcar a culmii Muntilor Cernei, prinsa in relieful inconjurator dominat de sisturi.
Cheile Corcoaia

Cheile Corcoaia la 24 km
Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului).
Cetatea Mehadia

Cetatea Mehadia la 24,4 km
Cetatea Mehadia, monument istoric, dateaza din secolul XIV-XV - turnul locuinta, cu o inaltime pastrata de circa 15 m, cuprinde parterul si doua etaje. S-a format in jurul unui donjon cu plan hexagonal, laturile cuprinse intre 6,5-7,7 m si ziduri groase de 2,2-2,3 m.
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cheile Cosustei
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Varful Peleaga Varful Peleaga la a doua incercare. Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
  • Biserica Reformata Mica - Targu Mures Quick find. Cutiuta e bine ascunsa dar totusi poate fi gasita foarte usor. Am gasit-o exact dupa ce am gasit o alta cutie, aflata la mica distanta de aceasta.
  • Biserica evanghelica fortificata - Mosna Biserica. Am cautat de mai multe ori (degeaba) cutiuta de aici. Locul este frumos renovat.
  • Livada Postei Fara creion. Am gasit aceasta cutie. In cutie nu mai este creion, pix.
  • Cheile Dobrogei Cheile fara comori. Am explorat Cheile Dobrogei de la nord spre sud. Am vizitat mai intai Pestera La izvor, apoi stancariile din partea de nord-est a cheilor.
  • Podul lui Stefan cel Mare Monument istoric. Ma trag din apropierea locului respectiv. Spre rusinea mea, am trecut de foarte multe ori prin zona, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa vizitez acest loc, acest pod.
  • Cetatea Enisala Cetatea soarelui. Dupa descoperirea plajei de la Vadu cu minunatul ei cadou de bun venit. Ma refer la cei cativa delfini care au pufait foarte aproape de tarm, si ale caror spinari am reusit sa le prind intr-un filmulet.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Cosustei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 6 zile!