Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cetatea Coltesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatea Coltesti

Cetatea Coltesti | Unde este acest loc?

Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Panou informativ Cetatea Coltesti Spre Vidolm Ceatea Coltesti Zidurile cetatii Turnul cu 5 etaje Piatra Secuilor Priveliste Poarta Turnul sudic Cetatea Coltesti. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Coltesti! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cetatea Coltesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Coltesti, se afla la 1.41 km distanta.
Cazare

Cazare Coltesti (Rametea, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Coltesti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.09 km distanta: Piatra Secuilor Nord - Muntii Trascau (8 poze).
14714786501100
14714786521101
14714786551102
14714786561103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Coltesti?
Pestera de la Poarta Zmeilor. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. (obiectiv turistic cu geocutie) Mina de campie. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
Cheile Valisoarei. La 6 km.
Cascada La Sipote. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. (obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
(obiectiv turistic cu geocutie) Izbucurile Bujor si Feredeu. Cheile Pociovalistei.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Alba
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Coltesti - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti...
 • Gasit din intamplare - ...
 • O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti...
 • Cetatea merita sa fie vizitata - Cetatea e foarte interesanta, si merita vizitata...
 • Gasit de Acasenii - Gasit azi de Alex Faur, Cristi Faur si Manu...
 • L-am gasit, multumim - ...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Coltesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Coltesti
Coltesti la 0.23 km
GR0028 Coltesti
Ardascheia
Ardascheia la 2.86 km
GR0749 Ardascheia Muntii Trascau

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.