Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cheile Valisoarei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cheile Valisoarei | Unde este acest loc?

Raul Aiud isi are izvoarele in extremitatea de nord-est a Muntilor Trascau, strabatand cu apele sale pe o mica distanta Masivul Bedeleu, Depresiunea Trascaului, Depresiunea Poiana Aiudului, Piemontul Trascaului si Culoarul Muresului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Valisoarei! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cheile Valisoarei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Valisoara, se afla la 1.81 km distanta.
Cazare

Cazare Valisoara (Livezile, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Valisoara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.76 km distanta: Piatra Secuilor Nord - Muntii Trascau (8 poze).
14714786501100
14714786521101
14714786551102
14714786561103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Valisoarei?
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Cascada La Sipote. La 9.4 km. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada Vanatara. La 9.5 km. Cascada Vanatara, GCSZBP - In data de 19 septembrie, dimineata, dupa o scurta cautare, am gasit geocutia avand codul GCSZBP. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Ugerului Judetul Alba. Stanca impozantă din capătul nordic al munților Trascăului, vizibilă de pe DN75, între Vidolm și Lunca Arieșului. Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti. (geoascunzis)
Laricetul de la Vidolm. Padurea de stejar pufos. La 11 km. Mina de campie. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
Cheile Geogelului. Cheile Rametului. Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit - O vizita in Cheile Rametului. Cetatea Aiudului. Stanca Bulz. Cheile Tecsestilor.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Valisoarei
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Valisoarei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Plaiului
  Cheile Plaiului
  Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare.
  Cetatea Coltesti
  Cetatea Coltesti
  Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte.

  Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.