Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Coltesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Coltesti

Coltesti | Unde este acest loc?

Coltesti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Colțești cu cetatea Casa memorială Brassai Sámuel Colțești cu Piatra Secuiului Colțești cu Piatra Secuiului 2 Împrejurimile Colțeștiului . * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Coltesti! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Coltesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Coltesti, se afla la 1.5 km distanta.
Cazare

Cazare Coltesti (Rametea, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Coltesti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.01 km distanta: Piatra Secuilor Nord - Muntii Trascau (8 poze).
14714786501100
14714786521101
14714786551102
14714786561103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Coltesti?
Mina de campie. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Valisoarei.
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Posegii. Cheile Borzesti Judetul Cluj. Cheile Borzesti sunt situate la aproximativ 5 km sud-vest de Cheile Turzii. Cheile Borzesti - nu aveam GPS cand umblam pe acolo.
Cheile Runcului. Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri. Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului - Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei. (geoobiectiv cu geocutie)
Cheile Geogelului.

Coltesti in limba maghiara - magyarul: Torockószentgyörgy

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Alba
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Coltesti
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti...
 • O excursie mai lunga in zona - A fost o excursie mai lunga in zona, si am profitat sa cautam si comori...
 • Gasit de Acasenii - Gasit azi de Alex Faur, Cristi Faur si Manu...
 • Tura de 1 mai - ...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Coltesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Coltesti
Cetatea Coltesti
Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte.
Ardascheia
Ardascheia la 2.64 km
GR0749 Ardascheia Muntii Trascau

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.