Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacurile de pescuit Daia

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacurile de pescuit Daia - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Coloana Gradina Zmeilor
Coloana
Dinspre sud Homorod moara apa
Dinspre sud
Laculet albastru-verzui Baile Harghita gura mina caolin halda steril
Laculet albastru-verzui
Grota Bethlen grota bethlen berarie
Grota Bethlen

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacurile de pescuit Daia!

Lacurile de pescuit Daia.. Vizitati Lacurile de pescuit Daia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Daia Romana, se afla la 3,32 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Daia Romana: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacurile de pescuit Daia?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Oarda la la 5,5 km. Lacul Ciugud la la 7,5 km. Lacul Lancram la la 10 km.
Calnic la la 10,2 km.
Am gasit cutia.
Traseul celor 3 Fortificatii la la 11,4 km.
Prima data am incercat sa caut acest ascunzis anul trecut, in iulie.
Pictura murala Alba Iulia la la 11,4 km. Catedrala romano-catolica din Alba Iulia la la 11,5 km.
Santurile Cetatii la la 11,6 km.
Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor.
Lacul Dostat la la 12,7 km. Lacul Miercurea Sibiului la la 15,4 km.
Varful Mamut la la 16,3 km.
Municipiul Alba Iulia este asezat in centrul podisului ardelean, intr-o zona de interferenta a dealurilor ce coboara din Muntii Trascaului cu sesurile din valea cursului mijlociu al Muresului.
Cetatea Capalna la la 17,9 km.
Piatra Corbului la la 19,9 km.
Am gasit locul, am vazut scorbura cea mai probabila, cutia nici vorba. Din punctul meu de vedere, important este ca ati ajuns in locul respectiv. Multumesc pentru atentionare.
Calcarele de la Ampoita la la 20,3 km.
Jurnalul avea o singura pagina scrisa si continea injuraturi la adresa geocacherilor. Incercam protejarea geocutiilor prin restrictionarea accesului la informatii sensibile, in functie si de performanta si seriozitate.
Castrul roman Ighiu la la 20,4 km. Pintenii din Coasta Jinei la la 22,9 km.
Oul Arsitei la la 24,8 km.
Oul Arsitei este o rezervatie geologica care se afla in partea de nord-est a Muntilor Sureanu, pe versantul estic al dealului Arsitei si se intinde pe o suprafata de 0,20 ha.
Poiana Inimii Bucerdea Vinoasa la la 26,2 km.
La aproximativ 3 km distanta de la iesirea nord-vestica din localitatea Bucerdea Vinoasa, porneste o poteca spre stanga.
Cheile Ampoitei la la 26,5 km.
Paraul Ampoitei izvoreste din Muntii Trascau, pe care ii strabate transversal pe directia nord-vest - sud-est pana mai jos de satul Lunca Ampoitei.
Ruinele bisericii reformate Benic la la 26,7 km.
Dupa ce ne-am furisat prin gardul din livada, ne-am intepat prin urzici si salcami, am gasit-o in final intr-o locatie cum nu se putea mai potrivita. Am gasit-o relativ usor pe baza descrierii. Locatie frumoasa pentru o iesire cu copii mici.
Piatra Grohotisului la la 26,8 km. Piatra Bulzului Lunca Ampoitei la la 27,4 km. Cetatea Cugir la la 27,8 km.
Piatra Craivei Muntii Trascaului la la 28,6 km.
Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o.
Case din piatra Ceru-Bacainti la la 29,3 km.
Comuna Ceru Bacainti, din județul Alba, este singura localitate din tară unde se mai găsesc locuinte construite integral din piatra, de la fundatie pana la acoperis.
Cheile Galzii Muntii Trascau la la 29,9 km.
Intr-un loc cheile sunt atat de stramti, incat ramane loc doar pentru o singura banda a drumului, langa parau.
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacurile de pescuit Daia
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Varful Mare - Muntii Retezat: Pe Varful Mare - Am ajuns pe varful Mare pornind de la Carnic, dupa ce am trecut pe langa lacurile Taul dintre Brazi si Gales. Dupa un urcus destul de abrupt, am ajuns in saua Varful Mare.
  • Cheile Chediului - Muntii Macinului: Chei superbe cu bujori deasupra - Sunt un mare amator de chei, astfel mi-a facut placere sa pot parcurge niste chei adevarate si in muntii Macinului. Dupa ce am vizitat izvorul Cozluk, geoascunzis, si am ascuns o noua cutiuta la stejarul remarcabil de langa drum, am pornit sa strabat Cheile Chediului.
  • Varful Pietros 2 - Muntii Calimani: Una prea plina, cealalta prea goala! - Am descris traseul care ne-a adus pe Varful Pietrosu in cadrul consemnarii gasirii celeilalte cutii de pe varf. Din pacate, ascunzisul descris aici, era, zicem noi, gol.
  • Ciucevele Cernei: Adevarul despre Ciucevele Cernei - Privind fotografiile atasate obiectivului ai putea crede ca ciucevele sunt reprezentate de micul laculet - e adevarat, pitoresc - de vizavi de placa informativa privind existenta rezervatiei cu numele generic Ciucevele Cernei. Trebuie sa precizam ca rezervatia, ce face parte din Parcul national Domogled-Valea Cernei, se intinde pe o suprafata vasta (zice-se, cca 1.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. Dar surpriza, nu era asa, turnul se afla in renovare.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: In loc de Becks, Skol - In aceasta dupa masa am vizitat din nou mai multe ascunzisuri din Baile Tusnad. Am pus cate o geocutie noua.
  • Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa: Dupa ce am sarit gardul inutil - Fotografiind cladirea de langa biserica, am pornit in directia gresita, astfel incat la un moment dat a trebuit sa sar peste un gard, sa inconjor cladirea, pana sa ajung in interiorul curtii bisericii. Recomand poarta care se deschide din strada laterala.
  • Cetatea Coltesti: O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Gradina Zmeilor: La iarba verde - Am iesit la iarba verde la zmei si din intamplare in timp ce ne cataram din distractie pe stanci am dat din intamplare peste cutie. Am desfacut-o curiosi si am inceput sa citim si sa vedem lucrurile din cutie.
  • Piramidele de langa Apold: Interesant - Interesante piramide.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras: Chiar si locul doi - Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: Indoiala ramane - Am cautat ce am cautat, as zice ca am acoperit tot ce era metalic in zona coordonatelor, ba chiar si prin prejur, insa cum n-am gasit nimic magnetic am cazut de acord ca geocutia lipseste. Totusi, avand in vedere ca partea cu Becks-ul n-am inteles-o, indoiala ramane.
  • Dealul Dracoaia: Dealul Dracoaia - Am gasit cutia in stare buna. Cum am ajuns la ea, si cum am coborat, este subiect de roman.
  • Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes: Ascunzis pe teren privat - Dupa ce am parcat masina langa batrana locomotiva, am pornit in cautarea geocutiei ascunsa langa cetatea din valuri de pamant, aflata la est de Kontumac. Stiam deja locul, asa ca nu am avut nevoie de gps.
  • Izvorul Bilascu - Padurea Faget: N-am reusit sa fiu primul nici macar astazi - Carnetelul era semnat, tot astazi, cu cateva ore inaintea mea. Felicitari antegasitorului meu si tuturor celor care iubesc padurea si acest joc.
  • Varful Bistriciorul: Voi folosi gps-ul - Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Drumul Golgotei - Radna: Am gasit cu prietena - Locul e super, cutia e in stare foarte buna, mersi. I found it with my girlfriend.
  • Varful Harghita Madaras: Varful Harghita Madaras - Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • Lacul Ciucas - Baile Tusnad: In vizita - Cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia.
  • Cetatea Cisnadioara: Super locatia - Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Biserica catolica Sibiu: Biserica catolica Sibiu, la a doua incercare - Prima data am incercat gasirea acestei geocutii cu ocazia festivalului Artmania. Nu a fost sa fie, locul era plin cu oameni, iar in jurul ascunzisului a fost amenajata o terasa.
  • Cabana Ciucas - Muntii Ciucas: Gasita in drum spre varf - Am fost din nou in Ciucas cu intentia sa ajung in varf. Vremea a fost perfecta pentru drumetie, iar zapada topita in cea mai mare parte.
  • Varful Baba Mare - Muntii Bucegi: In carca bunicii! - Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS. Am cautat cutia pe la baza stancii.
  • Crit: Se pare ca nu am avut noroc - Exista o deschidere in zid, dar e semnificativ mai sus de 2m. De pe contrafortul din apropiere se poate arunca o privire, dar nu si intinde mana.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacurile de pescuit Daia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.