Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Scarita-Belioara 1 - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Scarita-Belioara 1

Scarita-Belioara 1 | Unde este acest loc?

Scarita-Belioara 1..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Scarita-Belioara 1 Scarita-Belioara 2 Atentionare Scarita-Belioara 3 Scarita-Belioara 4 Scarita-Belioara 5 Scarita-Belioara 6 Scarita-Belioara 7 Cutia si gasitorul Veselia dupa gasirea cutii Notite in cutie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Scarita-Belioara 1! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Scarita-Belioara 1 si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Posaga de Sus, se afla la 3.92 km distanta.
Cazare

Cazare Posaga de Sus (Posaga, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Posaga de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.73 km distanta: Scarita-Belioara - Varful Plai (48 poze).
14714744851100
14714744861101
14714744871102
14714744881103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Scarita-Belioara 1?
Laricetul de la Vidolm. Varful Ugerului. Vârful oferă o minunată panoramă asupra văii Arieșului, asupra stâncilor Belioarei, Muntele Mare, iar spre est, asupra Cheilor Aiudului, Colțeștiului și a crestei Ardascheii. Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Liteni. Cetatea Liteni - Catarat si cache la sfarsitul saptamanii. (obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Mina de campie. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
Izvorul La Rogoaze. Cheile Plaiului. Apartine de comuna Livezile, satul Izvoarele. Am gasit - A
Cetatea Coltesti. La 15.8 km. Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte. La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.
Fagul imparatului.

Scarita-Belioara 1 in limba maghiara - magyarul: Bélavár 1

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Scarita-Belioara 1
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie gasita, pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat...
 • Am gasit-o sambata - Din pacate nu era nimic de trade in ea si ce am pregatit eu pt trade era prea mare si nu a incaput in geocutie...
 • Am gasit cutia - Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Scarita-Belioara 1? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Panorama Scarita-Belioara
Panorama Scarita-Belioara la 0.55 km
GR0592 Panorama Scarita-Belioara
Cheile Runcului
Cheile Runcului
Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri.

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.