Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Belvedere Racadau

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Belvedere Racadau - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Izvorul Vietii Izvorul vietii izvor cruce Crucea Sfantul Ioan Casian
Izvorul Vietii
Privire de jos in sus Scara acces Statia meteo meteorologica varful Toaca scari
Privire de jos in sus
In anul 2007 pestera gheata Borsec
In anul 2007
Parcul dendrologic 1 parc dendrologic Brancovenesti Kemeny
Parcul dendrologic 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Belvedere Racadau!

Belvedere Racadau.. Vizitati Belvedere Racadau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Brasov, se afla la 1,36 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Brasov: 44
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Belvedere Racadau?
(detalii dupa autentificare)
Piscu Vechi Judetul Brasov la la 860 m.
Tampa la la 980 m.
Gasit la inceput de an. Merita cautata. Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa.
Dealul Melcilor la la 1,1 km. Destul de complicat. Am gasit usor aceasta geocutie.
Biserica Neagra Brasov Judetul Brasov la la 1,2 km. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Am gasit nanocutia, si eu.
Livada Postei la la 1,3 km. Am gasit aceasta cutie. Nice.
Poarta Schei la la 1,3 km.
Am gasit aceasta geocutie, fara gps. Harabeck si Iris (UC Team). Am gasit-o.
Turnul Negru Brasov la la 1,4 km. Super privelistea de la turn. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
Cetatea Brasov la la 1,4 km. Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei. Am gasit aceasta geocutie, si eu. Baraj Valea Cetatii la la 1,5 km.
Moara lui Serban Podul Cretului la la 4 km.
Se gaseste pe strada Podul Cretului la numarul 123, era cunoscuta ca Moara lui Serban - azi cladirea este in paragina.
Caderile de apa ale Paraului Dracului la la 4,1 km.
Se poate parcurge pe o poteca abrupta, marcata cu triunghi rosu, care porneste din capatul de sud-vest a strazii Podul Cretului, Schei, Brasov.
Bunloc la la 6,1 km. Am gasit o geocutie, ascunsa langa partia de schi din Bunloc.
Poarta Doamnei Poiana Brasov la la 7,9 km. Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
Printre pini Sanpetru la la 8,4 km. Intr-o drumetie pe Dealul Lempes - cel la poalele caruia se afla localitatea Sanpetru - cu scop floristic. Ascunzisul a fost destul de usor de gasit. Dealul Lempes la la 8,4 km.
Canionul Sapte Scari Muntii Piatra Mare la la 8,8 km.
Am verificat geocutia, care este in stare buna. Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna.
Prapastia Ursului Piatra Mare la la 8,9 km.
Sirul Stancilor Muntii Piatra Mare la la 9,2 km.
Daca pana acum nu stiam ce este o firida naturala din stanca, am aflat acum. Primul cu TrekkingKlub.
Pestera cu Gheata din Piatra Mare la la 9,3 km.
Desi calcaros, masivul Piatra Mare e sarac in fenomene endocarstice (de interior), fiind cunoscut, mai ales, datorita celor exocarstice (de exterior).
Mlastina Harman la la 10 km. Biserica a fost deja inchisa, cand am sosit la fata locului. Portile de Piatra ale Postavarului la la 10 km. Belvedere la valcel Piatra Mare la la 10,1 km.
Petersberg Sanpetru la la 10,2 km.
M-am apropiat de Dealul Cetatii dinspre Sanpetru, pe unul dintre numeroasele drumuri de pamant. Am urcat la cetatea de pe Dl Lempes plecand din capatul nord-vestic al dealului, numit pe o veche harta Bergeck (?
Varful Piatra Mare la la 10,3 km.
Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis.
Babele de sub Varful Piatra Mare la la 10,3 km.
Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra.
Pestera Fundata la la 10,4 km.
Pestera a fost descoperita in anul 1954.
Sura de Piatra Piatra Mare la la 10,4 km.
Fiind din zona si cu o mica experienta, a fost usor sa gasim cutia.
Biserica fortificata saseasca Harman la la 10,5 km.
Am sosit in Harman, la primele ore ale diminetii, sperand ca voi reusi sa caut, fara a fi deranjat.

Belvedere Racadau in limba maghiara - magyarul: Belvedere Racadau

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Belvedere Racadau
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cheile Banitei: Mai bine mai tarziu, decat niciodata - Am vizitat Cheile Banitei de mai multe ori, de data asta am venit doar pentru geocutie. Nu a fost greu sa o gasesc, instructiunea ajutatoare este clara.
  • Dealul Melcilor: Excelenta locatie - Am gasit usor aceasta geocutie. Locul e asamanator cu Groapa Ruginoasa din Muntii Bihor.
  • Piatra Tabulata - Siculeni: Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni. Am oprit la Piatra Tabulata, pentru a verifica geocutia.
  • Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz: Nici Caldarea Mica nu a fost goala - Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca sa tot stai pe ganduri privind-o. Oare cum de are curbura atat de perfecta?
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: In loc de Becks, Skol - In aceasta dupa masa am vizitat din nou mai multe ascunzisuri din Baile Tusnad. Am pus cate o geocutie noua.
  • Izvorul Recea: Multumim - Am gasit geocutia, dar nu am semnat carnetelul, deoarece lipsea creionul.
  • Podul Minciunilor: Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende.
  • Biserica ortodoxa - Fagetel: Ascunzis gol sau nu - Cred ca e la baza piciorului, intre cele doua scanduri din care e format. Cum si eu trec de cateva ori pe an prin zona, odata, am sa fac efortul suplimentar - nici nu e mare lucru - de a trece pe la ascunzis.
  • Cetatea Rasnov: Am gasit - Multumesc pentru geocutie.
  • Lacul Tarnita - Muntii Berzunti: Lacul Tarnita - Am gasit ascunzisul la est de lac (tau, bolatau zic localnicii). Gasim un izvor amenajat la 100 m N.
  • Muzeul Trovantilor Costesti: Misterul trovantilor de la Costesti inca nedezlegat - GPS-ul ne-a condus repede in albia vaiugii despre care, presupunem, ca este vorba in indiciu, dar, din pacate, n-am gasit trovantelul in/sub care este ascunsa cutia. Imaginea locatiei geoascunzisului fata de data crearii acestuia ca atare, arata la data cautarii noastre cu totul altfel, vaiuga fiind cucerita de o vegetatie extrem de bogata.
  • Varful Tuguiata - Podisul Babadagului: Spre, incotro vrei - Avand in vedere ca veneam de la dealul cu bujori de langa satul Atmagea. Nu am mai ocolit pana la cimitirul turcesc Iaila, si am luat-o direct din Atmagea pe un drum de caruta, de-alungul padurii.
  • Ochiul Huitoarei: Pe fruntea Huitoarei - Un GPS bun te conduce cu exactitate la ascunzis. Dar, din copacul ce apare in imaginea acestuia a mai ramas doar o cioata.
  • Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti: Dansand cu serpii - Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes: Ascunzis pe teren privat - Dupa ce am parcat masina langa batrana locomotiva, am pornit in cautarea geocutiei ascunsa langa cetatea din valuri de pamant, aflata la est de Kontumac. Stiam deja locul, asa ca nu am avut nevoie de gps.
  • Cladirea Furnica - Targu Mures: Din doua incercari - Prima data am incercat sa gasesc geocutia, dupa miezul noptii. O masina a politiei locale, cu doua persoane inauntru, era parcata chiar vizavi de cladire, in parcarea bancii.
  • Bucin: Gasita - Am gasit geocutia.
  • Poarta Schei: Poarta Schei - Foarte interesanta locatia, super idee.
  • Cheile Chediului - Muntii Macinului: Nu - Nu, in august, nu. Am fost de vreo trei ori in Cheile Chediului, bujorii gasindu-i cand am fost pe la mijlocul lui mai.
  • Stejeris: Prima in Romania - Prima geocutie gasita in Romania, sper sa urmeze sute inca.
  • Cetatea de pamant uitata: Fara furca, la cetatea de pamant uitata - Pentru ziua de azi, ne-am propus o mica tura in circuit, pornind din Frumoasa, urcand pe Drumul Muntelui pana pe Muntele Paganul, vizitand apoi Cetatea de pamant uitata, cu coborare la Baile Cibre si intoarcere in sat.Am ales aceasta zi de primavara timpurie, pentru a evita o eventuala intalnire cu caini ciobanesti.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. Initial am cautat geocutia pe baza coordonatelor date, la aproximativ 28 m de ascunzisul real.
  • Biserica catolica - Cetatuia: Comoara din curtea bisericii - Am avut noroc, poarta exterioara fiind deschisa, sa intru in curtea interioara a bisericii. Am inconjurat cladirea, presupunand ca geocutia ar trebui sa fie ascunsa undeva prin spate, intr-un loc ferit de priviri.
  • Valea Uzului: Atractie turistica - Locatia este situata intr-o zona de atractie turistica. Amenajarea microhidrocentralelor nu a afectat peisajul, dar nici nu a electrificat zona.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Belvedere Racadau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.