Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Depozitele de oua de dinozauri Tustea - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Depozitele de oua de dinozauri Tustea | Unde este acest loc?

Depozitele de oua de dinozauri Tustea..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Depozitele de oua de dinozauri Tustea! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Depozitele de oua de dinozauri Tustea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Tustea, se afla la 0.74 km distanta.
Cazare

Cazare Tustea (General Berthelot, Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Tustea, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 23.99 km distanta: Pestera Ponorici-Cioclovina cu Apa - Muntii Sureanu (29 poze).
14714730871100
14714730891101
14714731161962
14714731191963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Depozitele de oua de dinozauri Tustea?
Tronul Strabunilor. Rezervatia de zimbri. Refacerea speciei zimbru in Romania a inceput in anul 1958, cand au fost aduse in padurea Slivut de langa Hateg, doua exemplare din Polonia.
Turnul Kendeffy. Felicitari primului gasitor - Felicitari pentru gasirea geocutiei. (atractie turistica si geocutie) Varful Poieni. La 11.5 km. Podul roman. La 11.7 km. Ruinele podului roman de la Ohaba de sub Piatra. (geoobiectiv cu geocutie)
Taul Teliucului. Vechea cariera a minei de fier din Teliucu Inferior, inchisa in urma cu un deceniu, a fost inundata de apele izvorite din subteran, iar locul s-a transformat intr-un imens lac.
Cetatea feudala Salasu de Sus. Se spune ca nobilul din tinutul Salasului, dupa ce a construit in apropiere o cetate, si-a amenajat aici o resedinta mai confortabila, ridicand in jurul unei curti interioare camere mai spatioase si mai luminoase decat cele ale fortificatiilor. Cetate - Am ajuns in acest loc, am vizitat cetatea.
Pod natural pe Cerna. Fanatele cu narcise. Casa Pietrelor. Casa Pietrelor - Ohaba-Sibisel.
Cetatea Colt. Sud de orasul Hateg, din localitatea Santamaria Orlea, se desprinde un drum asfaltat catre localitatea Rau de Mori. Cetatea Colt - Dupa un efort sustinut am ajuns si la cetate, dupa ce am vizitat Manastirea Colt. (geoascunzis)

Depozitele de oua de dinozauri Tustea in limba maghiara - magyarul: Depozitele de oua de dinozauri Tustea

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Depozitele de oua de dinozauri Tustea
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Depozitele de oua de dinozauri Tustea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea
  Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea
  Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea a fost ridicata catre sfarsitul secolul XIII.
  Turnul Kendeffy
  Turnul Kendeffy
  Cetatea regala a Hategului este o fortificatie similara celei de la Malaiesti, avand rol politic si militar, de supraveghere si control.

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.