Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Izvorul La Rogoaze - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Izvorul La Rogoaze | Unde este acest loc?

Izvorul La Rogoaze..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul La Rogoaze! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Izvorul La Rogoaze si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Izvoarele, se afla la 3.15 km distanta.
Cazare

Cazare Izvoarele (Livezile, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Izvoarele, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.24 km distanta: Vanatarile Ponorului, Bedeleu - Muntii Trascau (24 poze).
14714745751100
14714745761101
14714745771102
14714745831103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul La Rogoaze?
Laricetul de la Vidolm. Cheile Valisoarei Judetul Alba. Raul Aiud isi are izvoarele in extremitatea de nord-est a Muntilor Trascau, strabatand cu apele sale pe o mica distanta Masivul Bedeleu, Depresiunea Trascaului, Depresiunea Poiana Aiudului, Piemontul Trascaului si Culoarul Muresului.
Pestera Studentilor. Gasita - :) am gasit-o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Secuilor Nord. Am gasit-o - Am gasit-o azi. (punct de interes turistic cu geocutie) Varful Coltii Trascaului. La 9.5 km. Mina de campie. La 9.7 km. Pe hartile istorice vechi apare denumirea de Eisenhammer (ciocane de fier, furnale) langa Tibloc, Bufnita.
Cheile Geogelului. Izbucurile Bujor si Feredeu. Pasul Ponor. (obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Posegii. La 10.4 km.

Izvorul La Rogoaze in limba maghiara - magyarul: La Rogoaze forrás

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul La Rogoaze
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul La Rogoaze? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Plaiului
  Cheile Plaiului
  Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare.
  Pestera de la Poarta Zmeilor
  Pestera de la Poarta Zmeilor la 2.37 km
  GR0595 Pestera de la Poarta Zmeilor

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.