Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Poiana Trei Fetite

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Trei Fetite - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Treptele de acces in cetate rakoczi ghimes
Treptele de acces in cetate
455 Turnul Ciuntit Biserica Ciuntita
455
Domeniul castorului Baile Harghita gura mina caolin halda steril
Domeniul castorului
Cheile Tisitei 2 Cheile Tisitei
Cheile Tisitei 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Trei Fetite!

Poiana Trei Fetite.. Vizitati Poiana Trei Fetite si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Brasov, se afla la 3,75 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Trei Fetite?
(detalii dupa autentificare)
Portile de Piatra ale Postavarului la la 2 km. Poiana Inului la la 2,4 km.
Belvedere Groapa de Aur - Muntii Postavarul la la 2,6 km.
Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul.
Cheile Rasnoavei la la 3,7 km. Bolovanul Prostului Muntii Postavarul la la 3,7 km.
Bisericuta Paganilor Rasnov la la 5,1 km.
Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
Cascada Tamina la la 5,3 km. Am coborat de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. Ascunzisul este usor de gasit (trebuie doar sa urmezi indiciile) si este bine protejat deci am gasit cutia in stare buna.
Pestera Fundata la la 5,3 km.
Pestera a fost descoperita in anul 1954.
Moara lui Serban Podul Cretului la la 6,2 km.
Se gaseste pe strada Podul Cretului la numarul 123, era cunoscuta ca Moara lui Serban - azi cladirea este in paragina.
Caderile de apa ale Paraului Dracului la la 6,3 km.
Se poate parcurge pe o poteca abrupta, marcata cu triunghi rosu, care porneste din capatul de sud-vest a strazii Podul Cretului, Schei, Brasov.
Babele de sub Varful Piatra Mare la la 6,4 km.
Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra.
Varful Piatra Mare la la 6,5 km.
Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis.
Canionul Sapte Scari Muntii Piatra Mare la la 6,7 km.
Am verificat geocutia, care este in stare buna. Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna.
Belvedere la valcel Piatra Mare la la 6,7 km. Trambulinele din Valea Carbunari Rasnov la la 6,8 km.
Coada Pietrei Mari la la 7 km.
Titlul comentariului aminteste, poate, unora, pe cel al unui celebru roman al anilor 1970 al lui Petru Popescu, Dulce ca mierea e glontul patriei. Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea.
DinoParc Rasnov la la 7 km.
Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta.
Piatra Scrisa Piatra Mare la la 7,1 km. Doar Piatra Scrisa. Am urcat pe creasta Pietrei Mari dinspre Valea Garcinului, pe traseul marcat cu triunghi albastru. Prapastia Ursului Piatra Mare la la 7,2 km.
Sura de Piatra Piatra Mare la la 7,4 km.
Fiind din zona si cu o mica experienta, a fost usor sa gasim cutia.
Baraj Valea Cetatii la la 7,6 km.
Cetatea Rasnov la la 7,6 km.
Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei. Multumesc pentru geocutie. Am verificat ascunzisul de langa Cetatea Rasnov.
Sirul Stancilor Muntii Piatra Mare la la 8 km.
Daca pana acum nu stiam ce este o firida naturala din stanca, am aflat acum. Primul cu TrekkingKlub.
Tampa la la 8,2 km.
Astazi a fost prima zi de vanatoare de geocutii, dupa ce am aflat amanunte despre acest joc, de care auzisem acum 5-6 ani. Merita cautata. Gasit la inceput de an.
Pestera cu Gheata din Piatra Mare la la 8,4 km.
Desi calcaros, masivul Piatra Mare e sarac in fenomene endocarstice (de interior), fiind cunoscut, mai ales, datorita celor exocarstice (de exterior).
Poarta Schei la la 8,6 km.
Am gasit aceasta geocutie, fara gps. Harabeck si Iris (UC Team). Am gasit-o.
Turnul Negru Brasov la la 8,8 km. Super privelistea de la turn. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poiana Trei Fetite
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Monumentul Pictura Sangeroasa - Leliceni: Pictura Sangeroasa - schimbare la fata - Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. Astfel ca ascunzisul a fost distrus, iar cutia, bineinteles, a disparut.
  • Casuta de pe muntele Cucu: Coordonate intersectie - Iata coordonatele intersectiei despre care e vorba in comentariul anterior. Le-am trimis si sub forma unui punct auxiliar, dar poate n-au ajuns.
  • Lacul Caltun - Muntii Fagaras: Ochiul magic - Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc. poate greutate de a ajunge aici il face atat de ravnit.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Aici meritã sã vii vara - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit aceasta geocutie. Dupa cateva bai facute in lac, am pornit catre casa.
  • Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe: Orarul muzeului la sfarsit de saptamana - Sambata si duminica, muzeul este deschis pana la ora 14. In gradina muzeului se afla o casa veche foarte bine pastrata, care a apartinut unor secui instariti si o mica gradina botanica, care merita vizitata.
  • Baile Madicea - Carta: De Rusalii - Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
  • Muntele Paganul: Schimbare la fata a ascunzisului de pe Muntele Paganul - Beneficiind de indicatiile - de ultima ora - ale trekkingklub. Cum ca arborele la radacina caruia ar fi ascunzisul a fost taiat - perfect adevarat.
  • Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea: Cu lanterna - Dupa terminarea turei prin zona, cu putinele indicatii date de ascunzator, am purces la cautarea obiectivului. La lumina lanternei, fara beneficiul pozelor, mi-a luat ceva timp.
  • Lacul Poiana Uzului: Un ascunzis de exceptie - Fara a da mai multe amanunte despre locatia ascunzisului - dacat a facut-o cel care a ales-o - nu putem trece cu vederea frumusetea locului. A fost o surpriza de exceptie pentru care multumim trekkingklubului.
  • Parc aventura Adrenalin Plus - Sovata: Dupa exact o luna - Avand in vedere seria de geoascunzisuri noi, amenajate la Sovata, am decis sa le caut intr-o dupa-masa. In urma cu 11 ani ascundeam aici prima geocutie a parcului de aventura, o preforma pet infipta dupa tampoanele platformei tirolianei.
  • Cetatea Dealu Frumos: Cutia din padure - Am gasit cutia in padure.
  • Dealul Melcilor: Excelenta locatie - Am gasit usor aceasta geocutie. Locul e asamanator cu Groapa Ruginoasa din Muntii Bihor.
  • Cheile Rametului: Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit - O vizita in Cheile Rametului. Nu ratati ocazia, mergeti in chei si fiti fericiti.
  • Coada Pietrei Mari: Trecatoarea bat-o vina! - Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea. Cand sa abandonez, Taaa-taa.
  • Campusel: Capusel - Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici. Am incercat sa gasesc si aceasta cutie, dar norocul nu mi-a suras, asa ca, am fructificat timpul si ne-am apucat de strans muguri de brad si am respirat aerul curat de munte.
  • Ruinele cetatii Reka: Cetatea Reka, reconstituire - Sub numele Cetatea Reka sunt cunoscute atat ruinele asa-numitului Turn de Vest (azi, reconstituit) al sistemului de fortificatii din padurea Rica/Rika (Dealul Boldi sau Heghes/Hegyes). Cat si ruinele Turnului de Est de pe varful dealului, interfluviu intre paraiele Rica si Nades/Nadasi.
  • Orasul de Floci: Hai sa-i zicem flocaiala - Trebuie sa recunosc ca nu am cautat cutia, insa plimbarea prin vechiul Targ de Floci a meritat. Stiam cate ceva despre el, mai precis partea legata de Mihai Viteazu.
  • Cheile Runcului: Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului - Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
  • Viscri: Viscri - Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16. Am reusit totusi sa vizitez biserica si sa fac cateva poze frumoase.
  • Cetatea Caras: Peripetii cu aceiasi caini - Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • La stanci - Paraul Boghii: Hrib fara palarie, tobogan, si cap de animal culcat - Dupa ce am vizitat monumentul de pe dealul Cosna, respectiv varful omonim, am decis sa cobor si pana la grupul de stanci din apropiere. Am facut un fel de traseu circuit in valea larga din jurul izvoarelor Paraului Boghii.
  • Biserica Sfantul Anton de Padova: Ascunzis gasit fara gps - Cu ajutorul instructiunii ajutatoare acest ascunzis poate fi gasit chiar si fara gps. La fata locului nu ne-a deranjat nimeni.
  • GK Hotel Szent Kristof: TB si GeoKret - Cereti geocutia la receptie. Am pus in cutie un TB, Eine Pfote geht auf Reisen si un GeoKret.
  • Piatra Corbului: Problema - Am gasit locul, am vazut scorbura cea mai probabila, cutia nici vorba. Trebuie vazut daca e nevoie de mentenanta sau nu.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Trei Fetite? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.