Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Saua Padinei Inchise - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Saua Padinei Inchise | Unde este acest loc?

Saua Padinei Inchise..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Padinei Inchise! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Saua Padinei Inchise si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 4.98 km distanta.
Cazare

Cazare Magura (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Magura, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.65 km distanta: Turnul Pietrei Craiului - Muntii Piatra Craiului (15 poze). Padina Hotarului - Turnul Pietrei Craiului.
14714714031100
14714714041101
14714714051102
14714714061103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saua Padinei Inchise?
Schitul de la Coltii Chiliilor. Varful Intre Timbale. Refugiul Sperantelor Cioranga Mare Judetul Brasov. Poteca marcata cu triunghi rosu porneste de la Podul lui Calinet, si trece pe la Izvorul Olteanului, Izvorul lui Orlovski, Malul Galben, Adapatoarea Caprelor, si ajunge sub Peretele Rachitei. (geoascunzis)
Crucea Eroilor. Valea Crapaturii este hotarul natural dintre muntele Piatra Mica si varful Turnu. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Timbalul Mic. La 2.2 km. Hornul Nisipos Judetul Brasov. In trecut se putea urca deasupra peretelui cu ajutorul unor cabluri metalice, azi a fost amenajata o noua poteca prin stanga, marcata cu triunghi rosu.
Turnuletul cu Poarta Judetul Brasov. Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud. (geoobiectiv cu geocutie)
Izvorul Capitanului Orlowski. Izvorul Capitanului Orlowski se afla in Padina lui Calinet, sub peretele Malul Galben.

Saua Padinei Inchise in limba maghiara - magyarul: Saua Padinei Inchise

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Saua Padinei Inchise
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Padinei Inchise? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cabana Curmatura
  Cabana Curmatura la 0.89 km
  GR0224 Cabana Curmatura
  Saua Crapaturii
  Saua Crapaturii
  In Saua Crapaturii se afla intersectia a patru trasee turistice, respectiv dinspre Turnul Pietrei Craiului, Valea Crapaturii, Piatra Mica, si cabana Curmatura.

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.