Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Turbaria Laptici

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Turbaria Laptici - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

In noiembrie Lacul Ursu Sovata
In noiembrie
Travel Bug-ul din cutie lacul sfanta ana tb travel bug
Travel Bug-ul din cutie
Izvorul de apa minerala izvor apa minerala Sumuleu Ciuc
Izvorul de apa minerala
Atentionare Ciceu teren airsoft paintball
Atentionare

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Turbaria Laptici!

Turbaria Laptici.. Vizitati Turbaria Laptici si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Tapului, se afla la 8,39 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Turbaria Laptici?
(detalii dupa autentificare)
Babele de pe Cocora Muntii Bucegi la la 3,6 km. Cascada Doamnele Muntii Bucegi la la 4,6 km. Masa Ciobanului Muntii Bucegi la la 4,6 km. Cheile Zanoaga Mare la la 4,7 km.
Sfinxul si Babele Muntii Bucegi la la 4,8 km. Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Cascada Vanturis Muntii Bucegi la la 4,9 km.
Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi la la 4,9 km.
Noi am folosit acest drum pentru retragere la Sinaia, dupa ce am parcurs valea paraului Izvorul Dorului.
Zanoaga Lucacila la la 5,1 km.
Varful Baba Mare Muntii Bucegi la la 5,3 km. Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS.
Cascada din Vale Izvorul Dorului Muntii Bucegi la la 5,3 km.
Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor.
Cascadele din Valea Jepilor Muntii Bucegi la la 5,3 km.
Cascadele din partea superioara a Vaii Jepilor.
Cascada Caraiman Muntii Bucegi la la 5,8 km.
Cascadele Izvoras la la 6 km. Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. Refugiul Saua Batrana Muntii Bucegi la la 6,1 km. Cascada Doamnei Muntii Bucegi la la 6,2 km. Brana Caraimanului Muntii Bucegi la la 6,3 km.
Cascada Sapte Izvoare Muntii Bucegi la la 6,3 km.
De aici spre stanga, coborare accentuata 3 km.
Banca Marie Thereze Muntii Bucegi la la 6,5 km.
Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii.
Lacul Scropoasa la la 6,5 km.
Cascada Urlatoarea Muntii Bucegi la la 6,7 km.
Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Sunt foarte multe cascade accesibile si des vizitate in tara. Cascada Bigar este una din scaparile mele.
Stanca Sfanta Ana la la 6,8 km.
La baza stancii se afla o poienita si o mica grota, care a constituit adapostul unui pustnic.
Crucea Eroilor Muntii Bucegi la la 6,8 km.
Crucea Eroilor de pe muntele Caraiman.
Stanca Franz Josef la la 6,8 km.
Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Panorama Valea Sugariilor Muntii Bucegi la la 6,8 km. Sfinxul Pisica Muntii Bucegi la la 6,9 km. Crucea lui Rafail la la 7 km. Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi la la 7 km.

Turbaria Laptici in limba maghiara - magyarul: Turbaria Laptici

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Turbaria Laptici
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Pasul Barcaciului: Din pacate cutia e intr-o stare cam proasta - Am gasit-o. Era toata uda, probabil din cauza ca n-a fost ascunsa undeva trebuia ultima data.
  • Capela Sfanta Ana: Am gasit-o usor - Intoarcerea din turul tarii (dupa cutii), dupa o noapte de groaza, in masina, la Balvanyos, alaturi de ursoaica si puii ei. Apa foarte buna, dimineata, o baita superba, apoi da-i cu cautatul.
  • Cetatea Coltesti: O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Melcul de la Codlea: Un loc de aterizare - Da da, am vrut sa vedem un loc de aterizare circulara intr-un loc neumblat de mine. Asteptam niste extraterastri, cum era in filmul francez cu Louis de Funes.
  • Surducul Varghisului: Gasita - Am gasit geocutia.
  • Stanca cu turnulet - Nascalat: Pe Nascalat iarna - Am ales cel mai scurt drum pentru a ajunge la geoobiectiv. Imediat dupa cascada Zugo, un drum de caruta urca pe Nascalat, iar serpentinele ne duc pana la stana de langa Stanca cu turnulet.
  • Trei Pietre - Munceii Nascalatului: Cele 3 mari si tari! - Intr-o excursie de o zi, cu plecare din halta CFR Tarcau, pe valea Antaloc am ajuns la acest grup statuar de o frumusete aparte. Esti in culme, esti pe culmi, este minunat.
  • Varful Cernegura - Muntii Tarcaului: Varful Cernegura - Gasit geocutia in crapatura de la baza fagului. Dupa ce am rascolit toate stancile si intors o cioata uriasa crezand ca aceasta cutie este una de iaurt de 1 kg.
  • Dealul Cetatii - Mera: Mera - Aveam in plan de mult timp sa vizitez aceasta cutie din apropierea Clujului.Abia acum mi-am facut timp si a meritat.
  • Cheile Dofteanei: Nici tu ciot, nici tu cutie - Drumul forestier de pe valea Dofteanei a fost reconditionat recent. Ceea ce poate sa fie o cauza a posibilei disparitii a ciotului, daca acesta era langa drum, asa cum ne-a aratat GPS-ul.
  • Cetatea Malaiesti - Salasu de Sus: Inainte si dupa renovare - Am fost si inainte de renovare, cat si dupa renovare. Chiar daca totul pare fortat, e bine ca au dat atentie acestui obiectiv istoric, si repus in valoare.
  • Universitatea de Arta si Design: Merita de vazut - Am gasit aceasta geocutie. Felicitari pentru ascunzis.
  • Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare: Monumentul lui Gheorghe Donici - Pe atunci conducatorii erau in frunte. Azi se codesc.
  • Biserica catolica - Ernei: Cautand nuci sub salcam - Era mult mai greu sa scot geocutia din ascunzis, fara sa fiu remarcat, decat sa gasesc ascunzisul. Omul care locuieste chiar vizavi de biserica imi urmarea fiercare pas, stand in poarta casei.
  • Gara Mica - Sovata: Foto lamuritoare - Trimit un zoom al fotografiei pe care se vede mai bine situatia blocului in cauza.
  • Biserica Sfantul Nicolae - Fantanele: In ultimul loc, ca de obicei - Era deja trecut de miezul noptii, cand am ajuns la Fantanele. Dupa concertele primei seri ale festivalului rock Artmania.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Recomandari - Hartile traseelor prezentate pe muntesiflori.ro au o mare problema, sunt rotite.
  • Biserica armeneasca - Dumbraveni: Orasul armenesc - O biserica foarte frumoasa. Ar trebui restaurata.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras: Chiar si locul doi - Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Parcul Arpad - Turia: Nu 8, ci 9! - Gasirea cutiei nu ridica nici un fel de probleme. Am gasit-o intr-o stare foarte buna.
  • Chirpar: Gasita - Am gasit cutiuta.
  • Fantana cu apa sarata - Corund: Provocare si satisfactie - Nu sunt adeptul ascunzisurilor de tip mistery. Unde trebuie sa rezolvi acasa cuvinte incrucisate, inainte sa afli coordonatele ascunzisului.
  • Gradina Zmeilor: La iarba verde - Am iesit la iarba verde la zmei si din intamplare in timp ce ne cataram din distractie pe stanci am dat din intamplare peste cutie. Am desfacut-o curiosi si am inceput sa citim si sa vedem lucrurile din cutie.
  • Biserica lui Stefan cel Mare - Feleac: In drum spre Oradea - Am oprit pentru scurt timp pe Feleac, autostrada ocolitoare a Clujului fost inchisa temporar, din cauza unui accident. Astfel a fost necesar sa trecem prin Cluj, ocazie perfecta pentru a gasi aceasta geocutie.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Turbaria Laptici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.