Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Bucsa

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Varful Bucsa..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Bucsa - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Parc dendrologic Gurghiu
Parc dendrologic
Cerc din blocuri de piatra Mangalia mormant papirus muzeu arheologie Callatis
Cerc din blocuri de piatra
Locul ecluzei Homorod moara apa
Locul ecluzei
Dupa ploaie treptele pasajul Rakoczi
Dupa ploaie
Cascada Zugo 1 Cascada Zugo Iavardi
Cascada Zugo 1
Casa de vanatoare Bodvaj furnal
Casa de vanatoare
Stanca Valea Iavardi
Stanca
Spre Odaia de pe Piatra Odaia Piatra Macesu
Spre Odaia de pe Piatra
De pe varf spre Vf. Gradina cheile tisitei tisaru mare
De pe varf spre Vf. Gradina
Valea Garbea Valea Garbea
Valea Garbea
Varful Ascutit varf ascutit ciuc
Varful Ascutit
Mobila pictata Biserica fortificata Viscri
Mobila pictata

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Bucsa!

>>> Vizitati Varful Bucsa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Moieciu de Sus, cea mai apropiata localitate, care se afla la 7,42 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Bucsa?
(detalii dupa autentificare)

Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc.

Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS.
Cascada Sapte Izvoare Muntii Bucegi la 8,9 km
De aici spre stanga, coborare accentuata 3 km. Moroeni - DJ 714 - 15 km pana o bifurcatie unde vom vede o cabana din lemn negru si grinzi rosii.

Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor. Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor.
Banca Marie Thereze Muntii Bucegi la 9,7 km
Banca Marie Thereze a fost construita ca loc de popas, de un pietrar italian, Domenico Tramontini, in memoria bunicii sale din Italia, care se numea Marie Thereze. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii.
Cascada Urlatoarea Muntii Bucegi la 10 km
Cascada Urlatoarea - Busteni. Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Sunt foarte multe cascade accesibile si des vizitate in tara. Cascada Bigar este una din scaparile mele.
Cascadele Izvoras la 10,3 km
Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta.
Stanca Franz Josef la 11 km
A fost amenajata la cererea regelui Carol I, cel mai inalt punct al stancii servind ca punct panoramic. Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa. Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala.
Stanca Sfanta Ana la 11,1 km
Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii. La baza stancii se afla o poienita si o mica grota, care a constituit adapostul unui pustnic.
Palatul Cantacuzino la 12,4 km
Foarte frumos fotoreportaj. De ceva vreme doream sa-l vizitez.
Cetatea Oratia la 13,3 km
Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea. De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute.
Radacini de stanca Sinaia la 13,5 km
La Sinaia, vizavi de magazinul Penny, pe cealalta parte a drumului national DN1, putem observa un perete interesant de stanca. Radacinile copacilor de deasupra se afla practic in aer, dar totusi inclestati peste si intre straturile rocii din care este format peretele de stanca.

Varful Bucsa in limba maghiara - magyarul: Varful Bucsa

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Bucsa
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • GR0668 - Pe acoperisul lumii-asa te simti langa crucea de pe dealul Docmana. Dupa amiaza soarele inunda valea.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad Prima excursie la stanca. Adica incalzirea cand sosesti la Tusnad. :) Fiind aici sus, bineinteles ca merita cautata si cutiuta.
  • Biserica Neagra Brasov Loc fain. Florin, Lumi si usmile. Nice place.
  • GR2817 - Pentru ca stiam zona, nu am dat atentie descrierii accesului la ascunzis. Am urmat GPS, care nu stie de mila.
  • Biserica romano-catolica din Poian Rapid ca fulgerul. Nu am crezut ca o sa fie chiar asa de usor si rapid. Poarta de langa turn a fost deschisa, iar paratraznetul chiar in fata.
  • Sub Muntele Uroi La poalele muntelui. Ascunzisul de la poalele muntelui Uroi mi-a oferit acel sentiment, pe care il simt toti cand gasesc o geocutie. Ascunzisul se afla nu foarte departe de drum, si dupa cateva minute de urcus pe deal si cautari printre pietre, veti putea tine in mana geocutia.
  • Troita Eroilor - Cosnea Calauza. Ajutorul GPS este binevenit pentru a ajunge in zona cutiei. Totusi, adevarata calauza este foto ascunzis si comentariile norocosilor gasitori.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Bucsa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 5 zile!