Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Selhis

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Selhis - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Podul Minciunilor Sibiu Podul Minciunilor
Podul Minciunilor
1114
1114
Poteca Stancile Lucaciu Muntii Calimani
Poteca
Locatia Nemira Mica
Locatia

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Selhis!

>>> Vizitati Varful Selhis si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Remeti, se afla la 5,17 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Ghetarul de la Scarisoara De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Tunelul Verde al Dragostei Cucurbata Mare Muntii Bihor Lacul Fegernic Lacul Somesul Cald Canyonul minune Canyonul Meduza Cascada Rachitele Balta Cehei Lacul Gilau Magura Simleului
Sannicolau de Beius Am gasit geocutia. Lacul Mihoesti Avenul Bortig Cascada si Pestera Vadu Crisului Cascada Bohodei Hoanca Apei Varful Carligati Avenul Hoanca Urzicarului Cotetul Dobrestilor Pod natural Piatra Corbilor Lacul Tarnita
Cetatea Varjuvar Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani. Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Cetatea Cosdeni Belvedere Canionul Rasca Lacul Tarnita
Ghetarul Focul Viu Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Dealul cu melci
Pestera Casa Zmeului Vadu CrisuluiPestera Casa Zmeului Vadu Crisului
In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Monumentul cepei Pericei Belvedere Stanu Carnului Poiana Ponor Biserica de lemn Ciumarna
Laguna Albastra AghiresuLaguna Albastra Aghiresu
Intr-o excursie cu bicicleta am gasit aceasta geocutie. Speram sa ne astepte Brooke Shields. Felicitari pentru gasirea geocutiei.
Lacul baraj Somesul Rece Crucea Granicerului Agarbiciu Izvoarele Barcaului Molhasul Mare de la Izbuc Saua Bortigul Lacul Tarnita
Cetatile Radesei Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Pestera Darnii Avenul Dobru Huda Tatarilor Izbucul din Valea Seaca Biserica de sub lac Belis-Fantanele
Piatra Galbena Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi.
Tacla Gavrii MariselTacla Gavrii Marisel
Tacla Gavrii este un punct de belvedere stancos, care se afla langa localitatea Marisel.
Varful Vladeasa Dealul Pacau Izbucul Ponor Mina evreilor Agarbiciu Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei
Cetatea Almasului Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana. Am gasit aceasta geocutie. Pestera Meziad Padis Ponor Pestera Hodobana Castrul roman Sutoru Pietrele Negre Biserica reformata Zalau Lacul Apateu
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Stanca Barlogul Lupilor Lacul Tarnita Pietrele Albe Ponorul din Barsa Cohanului
Laguna Verde Aghiresu
Mai putin cunoscute, si poate chiar mai frumoase, lacurile au o adancime de 1,1 m, respectiv 1,7 m.
Dosul Laurului
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Selhis
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cazemata de pe Dealul Bugeac: Felicitari pentru drumetie - Si pentru gasirea geocutiei. Ce pacat ca nu ati anuntat gasirea cutiutei mai devreme.
  • Trei Caldari: Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis. Nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari.
  • Statuia lui Aranka Gyorgy - Targu Mures: Din intamplare - Din intamplare tocmai am trecut prin zona. Din intamplare banca respectiva din micutul parc era libera.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget: Descriere confuza, cautare nereusita - Din cate am inteles eu, nu a fost chiar o cetate. Ci a fost numai un punct de observare, de supraveghere a traficului vamal.
  • Cheile Baciului: Cel mai frumos loc pentru clujeni - Ar putea fi cel mai frumos loc de iesit in natura pentru clujeni. Are de toate, inca nu e stricat, nu e prea departe, se poate ajunge usor.
  • Concretiuni de Feleac: Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Pacat ca a venit ploaia, si a trebuit sa ne grabim inapoi.
  • Lacul Cuiejdel - I: Lacul Cuejdel I - Am gasit foisorul presupunand ca este cel din coada lacului adica din extremitatea nordica a lui conform pozei Mam uitat sub el unde lipsea o scandura Iam dat ocol cautand la baza lui dar presupun ca a fost aruncata la gunoi odata cu ecologizarea/ curatenia ce sa facut la lac asta vara.
  • Baile Martanus: Reabilitare jurnal - Am gasit ascunzisul si cutia in el. Dar a durat ceva extragerea ei din mica scorbura, careia i s-a ingustat gatul.
  • Sugas Bai: Tura cu bicicleta - Traseul intre Sfintu Gheorghe si Sugas Bai este ideal pentru o tura cu bicicleta. Este un peisaj foarte frumos.
  • Varful Cernegura - Muntii Tarcaului: Varful Cernegura - Gasit geocutia in crapatura de la baza fagului. Dupa ce am rascolit toate stancile si intors o cioata uriasa crezand ca aceasta cutie este una de iaurt de 1 kg.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Localizare lac - Pentru a gasi usor lacul, venind, invers decat cum este descris traseul in prezentarea obiectivului, recomandam accesarea link-ului recomandat. Unde veti gasi si o harta a traseului.
  • Harghita Racu: Felicitari pentru primul gasitor - Daca iti plac varfurile Harghitei, iti recomand ascunzisul de pe varful Harghita Siculeni, respectiv panorama de pe Varful Tesit din apropiere.
  • Valea Boros - Lunca de Jos: Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. De la ora 8 seara era programat un program folcloric, noi am ajuns acolo putin dupa ora 8.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: Ascunzis nou la Leliceni - Dupa reconstructia portii din spatele cimitirului geoobiectivul Teiul de la Leliceni a ramas fara geocutie. Daca tot am retrecut pe la el si cum aveam la mine o preforma pet, si cum se potrivea perfect diametrului stalpilor metalici din gardul ce inconjura cimitirul, in speta, al celor de linga poarta in cauza, am hotarat sa ascundem intr-unul din stalpii in cauza o noua geocutie.
  • Cetatea Deva: Mare grija cu cosmeticele - In geocutia Stanca Soimilor din Tusnad Bai a pus cineva un tub cu crema pentru maini. Chiar daca tubul a fost bine inchis, se pare ca ursul a simtit urmele, pelicula fina de crema de pe cutie si am gasit cutia distrusa.
  • Biserica Neagra Brasov: A fost super experienta. - Am gasit cutia.
  • Viaductul Mina: De la un ascunzis la altul - Fotografia ascunzisului, ca si indiciul oferit, sunt suficiente. Inclusiv pentru satisfactia cautarii si descoperirii, pentru a gasi geocutia.
  • Sibiu: Am găsit cutia - Am pus o mina de pix in ea pentru a se putea completa log-ul pe viitor.
  • Casa rasturnata - Praid: La mintea cocosului, intr-o lume rasturnata - Iar eu am ajuns la Casa Rasturnata mai tarziu decat trebuia, programul s-a terminat deja, asa ca am privit-o si eu de dincoace de gard. Dar macar am ascuns o geocutie.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras: Chiar si locul doi - Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Lost World GeoKret - Am scos din cutie cartita calatoare. Bardocz1.
  • Cascada Iavardi: Cascada Zugo-Iavardi are mai multe surori - Pentru a gasi cutia este nevoie de GPS. Am descoperit, astfel, usor ascunzisul, bine amenajat.
  • Planul inclinat: Un ascunzis ce merita gasit - Un ascunzis simplu, dar care nu sare in ochi. Gasirea cutiei oferind o reala satisfactie.
  • Cheile Dofteanei: Gandind cu mintea celui care a ascuns - Dupa parerea mea, nici incredere oarba in indicatiile gps-ului nu trebuie sa ai. De exemplu, am cautat odata un ascunzis, si pana la urma am gasit geocutia la mai mult de o suta de metri distanta fata de locul indicat.
  • Salistioara - Brad: Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie ascunsa. O cutie imensa, plina cu cadouri, intr-o zona se pare foarte frumoasa.
  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Eroare, Sulucu e Cozlucu - Dintr-o eroare impardonabila - nostra culpa - am botezat varful Cozluc, unde am instalat o geocutie, cu numele altui varf, Suluc (care sunt, de fapt, doua, Mic si Mare). Rugam admnistratorul site-ului sa inlocuiasca in titlu si in text numele Suluc cu Cozluc, iar pe cel care va gasi primul cutia, sa faca, atat pe coperta jurnalului, cat si pe eticheta cutiei, corectura necesara.
  • Piatra Colibei: Gasit in februarie - Inca era zapada. Impreuna cu prietenii din Odorhei.
  • Biserica catolica - Valea Seaca - Sanzieni: Cautand o capela, am gasit un cavou - Era deja intuneric bezna cand am ajuns in Valea Seaca. Nu prea am vazut mare lucru nici din aceasta biserica.
  • Stancile Turnuri: La o inaltime bunicica - Dupa un urcus pronuntat am ajuns la aceasta geocutie. Un ascunzis foaret bun.
  • Lemnia: Nu sunt sigur - Comparand fotografia cu poza ascunzisului gasit de mine, seamana, dar totusi parca nu e. Aceasta geocutie a fost gasita ultima data acum doi ani.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Selhis? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.