Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Balta Soimos - Atractii turistice <-- Acces complet
 

Pixel

Balta Soimos, atractii turistice

Balta Soimos..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - pentru cei cu acces complet.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Balta Soimos!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Balta Soimos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Soimos, se afla la 0,55 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Soimos: 3
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Balta Soimos?
(detalii pentru cei cu acces complet)
Cetatea Soimos la 670 m. Continut ud. Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. Drumul Golgotei Radna la 3,5 km. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15thcentury. Am gasit cu prietena. Locul e super, cutia e in stare foarte buna. Drumul Golgotei. Am gasit geocutia in data de 29. Geocutia a fost recent inlocuita. Am gasit geocutia ascunsa langa Manastirea Maria Radna. It is situated in the beautiful winedistrict Podgoria at thefoot of the Zarand Mountains.
Conacul Birtolon Baratca la 7,6 km. Conacul Birtolon - Baratca.
Plop negru Paulis la 9 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Minis la 10 km. Prima geocutie. Primul cache gasit de noi :). Geocutia poate fi gasita foarte usor. De fapt, este acoperita doar de putin pamant, putand fi usor gasita si de trecatori. Belvedere Valea Bosniac Sistarovat la 11,6 km. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang.
Iazul Zabrani Paulis la 12 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis.
Parcul de sculptura Casoaia la 12,4 km. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. Este constituita dintr-o tabara veche din epoca comunista, un camping privat cu cabane si vile, si un parc de sculptura amplasat in padure.
Lacurile Ghioroc la 12,7 km. A fost amenajat pe teritoriul unei foste cariere de nisip, in scopuri turistice. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad.
Cetatea Siria la 18,5 km. Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea, mentionata documentar inca din secolul XIII-lea. Cetatea a fost intarita in secolul XV - rolul indeplinit de cetate era unul strategic, de aparare si economic avand arondate 110 sate.
Lacul Cicir la 18,8 km. Locul fosilifer Zabalt la 18,9 km. Castelul Bohus la 19 km. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere. Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea.
Locul fosilifer Radmanesti la 20,2 km. Charlottenburg la 21,5 km. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat.
Rozariul de la Mandruloc la 22,5 km. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
Locul fosilifer Monorostia la 23,3 km. Lacul Albastra la 24 km. Lacul Taut la 25,2 km. Lavanda de la tara Fibis la 28,5 km. Nu se percepe taxa de intrare, conditia pentru vizita este achizitionarea unui buchet de lavanda sau o sticluta de ulei. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis.
Varful Comorii la 29,1 km. Caramidaria Santana la 30,8 km. Fantana cu apa minerala la 31 km. Vulcanii noroiosi Forocici la 31,7 km. Casa cu lacat Arad la 32,2 km. Casa cu lacat - Arad.
Vulcan noroios Seceani la 32,3 km. Lacul din crater Seceani la 32,6 km. Lacul Aradul Nou la 32,8 km. Lacul Ianova la 34,8 km. Poiana cu narcise Rovina la 35,3 km. Poiana cu narcise de la Rovina.
Acumularea Murani la 35,5 km. Balta Rovina la 35,6 km. Lacul Sustra la 35,8 km. Acumularea Topolovatu Mare la 36,5 km. Lacurile de la Bocsig la 37,8 km. Tumulul Gramurada lui Ticu Susani la 39,2 km. La nord de localitatea Susani, apartinand de comuna Traian Vuia (mai demult Bujor), gasim un sit arheologic. Movila numita Gramurada lui Ticu, situata la 540 m nord de biserica si la 20 m sud de calea ferata, este un sanctuar de epoca hallstattiana.
Casa de vanatoare Savarsin la 39,5 km. Tumulul Gramurada de la Jupani la 39,6 km. La nord-vest de localitatea Jupani, apartinand de comuna Traian Vuia (mai demult Bujor), gasim un grup de tumuli. Movila antropica numita Gramurada de la Jupani este situata la 610 m est-nordest de Halta Susani-Bega, la 30 m nord de paraului Glavita, pe malul drept.
Castelul regal Savarsin la 40,6 km. Fortificatia de la Cornesti la 42,3 km. Pestera Sinesie la 44,2 km. Rezervatia Starcii cenusii de la Sac la 44,4 km. Lacurile Cornesti la 44,5 km. Lacul Pescarusul la 45,6 km. Padurea de stejar pufos Carand la 46,6 km. Rezervatia de soluri saraturate Socodor la 48,1 km. Pestera lui Dutu la 49,1 km. Lacurile Socodor la 49,5 km. Lacul Surduc la 49,9 km. Padurea Pojoga la 50,1 km.
Valori naturale - Judetul Arad
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Balta Soimos
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Balta Soimos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

  Geoobiective

  Stii locuri de vizitat din judetul Arad, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

  [ Sus ↑ ]
  Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.