Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Acul din Valea Urzicii - Piatra Craiului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Acul din Valea Urzicii - Piatra Craiului

Acul din Valea Urzicii - Piatra Craiului | Unde este acest loc?

Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Acul din Valea Urzicii 1 Acul din Valea Urzicii 2 Acul din Valea Urzicii 3 Floare de colt Semiprofil din spate. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Acul din Valea Urzicii Piatra Craiului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Acul din Valea Urzicii - Piatra Craiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sirnea, se afla la 5.74 km distanta.
Cazare

Cazare Sirnea (Fundata, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Sirnea, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.68 km distanta: Ceardacul Stanciului - Muntii Piatra Craiului (18 poze).
14714713501100
14714713511101
14714713521102
14714713531103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Acul din Valea Urzicii Piatra Craiului?
Varful La Om. Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului. (geoobiectiv cu geocutie)
Piscul Baciului. Piscul Baciului - Am gasit aceasta geocutie in data de 25 august 2010. (obiectiv turistic cu geocutie) Refugiul Spirla. Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind. (geoobiectiv cu geocutie)
Saua Groapele. Elis. Santinela Canion Anghelide. Grota La Ulcior. Varful Vladusca.

Acul din Valea Urzicii Piatra Craiului in limba maghiara - magyarul: Csalán-völgyi varrótű

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Arges
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Acul din Valea Urzicii
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Craiului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Piatra Craiului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Acul din Valea Urzicii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Ceardacul Stanciului
  Ceardacul Stanciului la 0.68 km
  GR0779 Ceardacul Stanciului Piatra Craiului
  Braul Rosu
  Braul Rosu
  Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie.

  Stii locuri de vizitat din judetul Arges, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.