Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Canionul Oratii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Canionul Oratii

Canionul Oratii | Unde este acest loc?

Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos, poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura. Se recomanda vizitarea canionului numai pe vreme insorita. Pentru parcurgerea canionului sunt necesare tehnici specifice de canyoning...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre Podu Dambovitei Valea Oratii Canionul Oratii 1 Canionul Oratii 2 Canionul Oratii 3 Canionul Oratii 4 Deasupra canionului Drumul feudal Cruce veche. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Canionul Oratii! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Canionul Oratii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Podu Dambovitei, se afla la 1.23 km distanta.
Cazare

Cazare Podu Dambovitei (Dambovicioara, Arges)


Vezi oferte de cazare langa Podu Dambovitei, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.55 km distanta: Ceardacul Stanciului - Muntii Piatra Craiului (18 poze).
14714713501100
14714713511101
14714713521102
14714713531103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Canionul Oratii?
Izvoarele Gradistei. Varful Secarea Mare. La 8.9 km. Curmatura Fiarelor. Cheile Gradistei. (obiectiv turistic cu geocutie) Acul din Valea Urzicii. Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului. (geoobiectiv cu geocutie)
Ceardacul Stanciului. Felicitari - Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Poiana Grind. La 10.6 km. Pestera Stanciului. Acces din orasul Zarnesti - Cabana Plaiul Foii, apoi traseul montan Cabana Plaiul Foii - Poiana Tamasel triunghi rosu, apoi punct galben pana la Cabana Garofita Pietrei Craiului. Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii. (geoascunzis)
Braul Rosu. La 11 km. (atractie turistica si geocutie) Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis.
Izvorul din Poiana Inchisa.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Arges
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Canionul Oratii - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Canionul Oratii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Oratia
  Cetatea Oratia
  Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
  Lacul Satic
  Lacul Satic
  Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.

  Stii locuri de vizitat din judetul Arges, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.