Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lespezi Star - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lespezi Star

Lespezi Star | Unde este acest loc?

Locatie la inaltime, pazita de o stea. Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2.517 metri...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre Lespezi Covor de afine Peretele sudic Lacul Caltun Strigatul stancilor spre cer Crucea de pe varful Lespezi Arde padurea Shrek Prima pagina din caietel Cand toti oamenii gandesc la fel... Cele 3 momai de pe Caltun. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lespezi Star! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lespezi Star si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Cartisoara, se afla la 16.59 km distanta.
Cazare

Cazare Cartisoara (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Cartisoara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.01 km distanta: Varful Lespezi - Muntii Fagaras (32 poze).
14714792561100
14714792581101
14714792591102
14714792611103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lespezi Star?
Caderile de apa ale Caltunului. De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. (geoascunzis)
Saua Serbota. Mina parasita. In apropierea cabanei Piscu Negru, chiar langa traseul care urca pe Piciorul Lespezilor catre Varful Lespezi, se afla o mina parasita. Gura de mina - Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Iezerul Caprei 2418 m. Lacul Balea. Rezervatia include cel mai mare lac glaciar al M. Multumesc - Multumesc pt ascunzis. (obiectiv interesant cu geocutie)

Lespezi Star in limba maghiara - magyarul: Leszpez-csúcs Fogarasi-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Arges
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lespezi Star - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat...
 • Oau felicitari - Cred ca sunteti primi! Ma bucur ca ati gasit-o...
 • Pe varful Lespezi de la Piscul Negru - Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor, pe un traseu turistic ce porneste de la Cantonul Piscul Negru...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lespezi Star? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Lacul Caltun
Lacul Caltun la 0.59 km
GR0766 Lacul Caltun Muntii Fagaras
Geo Negoiu
Geo Negoiu la 1.26 km
GR0194 Geo Negoiu Muntii Fagaras

Stii locuri de vizitat din judetul Arges, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.