Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Canionul Dofteana - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Canionul Dofteana

Canionul Dofteana | Unde este acest loc?

Canionul Dofteana este un canion micut, dar spectaculos, lung de aproximativ 400 m si adanc de 30 m. Canionul devine din ce in ce mai interesant, cum il parcurgem. La sfarsitul canionului gasim o cascada subtire, dar totusi frumoasa...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cadere de apa 1 Cadere de apa 2 Stanca Bolovani imensi Peretele canionului Canionul Dofteana 1 Canionul Dofteana 2 Cascada din canion Partea superioara a cascadei Stanca de langa canion Intrarea in canion. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Canionul Dofteana! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Canionul Dofteana si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dofteana, se afla la 1.15 km distanta.
Cazare

Cazare Dofteana (Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Dofteana, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.47 km distanta: Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea dreapta (16 poze). Cascada de la cariera, Cascada verde, Cascada firul de apa, Cascada prelinsa.
147147d_76101100
147147d_76111101
147147d_7612_j1_cariera1102
147147d_76131103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Canionul Dofteana?
Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna. La Targu Ocna, de sub dealul numit Fetele Targului (versantul vestic, dinspre paraul Valcele), se extrage sarea de prin secolul XIV (documentat). Surpriza din ascunzis - Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare. (geoascunzis)
Varful de la Sipotul lui Motoc. Varful in cauza se afla la extremitatea Plaiului Stogu, un picior al Culmii Berzuntiului. (geoobiectiv cu geocutie)
Canionul paraului Hemeius. Stanca lui Camara. La 6.2 km. Monumentul Eroilor. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.
Varful Chircus. Varful este unul dintre cele cateva de peste 900 m ale Muntilor Berzunti, acesta de 903 m. (geoascunzis)
La Jgheaburi. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Maguricea. Maguricea este un deal cu doua cocoase proeminente, de 522 m si 512 m, aflat in capatul estic, extrem, al uneia dintre culmile secundare importante ale Muntilor Ciucului, interfluviul Uz-Ciobanus.
Cascadele de la cariera Velnita. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. Traseul cascadelor - Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi găsit pe: https://www.
Stancile Turnuri din Padurea Slanic. Cetatuia dacica Titelca. Trovantii de la Viisoara. Chiar daca cei de la Costesti, Valcea reprezinta inca imaginea referentiala a subiectului, exista numeroase alte locatii cu dezvoltari mult mai spectaculoase. Trovanti langa poteca, geocutie pe varful dealului - Ascunzisul amenajat pe delalul Docmanei a fost ultimul obiectiv cautat in acea zi.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Canionul Dofteana
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Canionul Dofteana - Dupa test, mi-am invatat lectia...
 • Cutie noua la Canionul Dofteana - De astazi exista o cutie noua la canion, in acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche; se subintelege, coordonatele sunt aceleasi...
 • Ascunzis cu nabadai - "Nabadaile" din titlu inseamna locul, in sine, al ascunzisului (a se miza pe GPS!), respectiv lipsa, cu desavarsire, a pietrelor sub care ar fi trebuit sa fie cutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Canionul Dofteana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Stanca Cucului de la Bogata
Stanca Cucului de la Bogata
Satul Bogata este accesibil pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti, fiind la 4 km vest de Targu Ocna.
Ochiul Huitoarei
Ochiul Huitoarei
Ochiul Huitoarei este o stanca din care izvoreste un parau, si care se afla pe dealul Huitoarei, deasupra comunei Dofteana.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.