Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cimitir german - Poiana Sarata - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cimitir german - Poiana Sarata | Unde este acest loc?

Cimitir german - Poiana Sarata..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cimitir german Poiana Sarata! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cimitir german - Poiana Sarata si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Sarata, se afla la 0.58 km distanta.
Cazare

Cazare Poiana Sarata (Oituz, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Poiana Sarata, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.99 km distanta: Sfinxul si cascada Bucias (12 poze).
14714770711100
14714770721101
14714770741102
14714770751103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cimitir german Poiana Sarata?
Cetatea Rakoczi. Geocutie noua intr-un ascunzis nou - Trecand prin zona, si stiind ca geocutia este deteriorata, am oprit sa verificam cutia. (atractie turistica si geocutie) Cascada Fata Moarta. Cascada Lesuntu Mare. Monumentul imparatesei Sisi. (atractie turistica si geocutie) Cetatea Haiducilor. (atractie turistica si geocutie) Valea Lesuntu Mic. Cascada Bucias. Cascada Bucias - Frumoasa cascada, frumos si punctul de belvedere. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Sandru Mare. Mare... dar merita - Sandru Mare cu cei 1640 m este al 2-lea ca inaltime din Muntii Nemira ai Carpatilor orientali, fiind intrecut de Nemira Mare- 1649. Cheile Dofteanei Judetul Bacau. Gandind cu mintea celui care a ascuns - Dupa parerea mea, nici incredere oarba in indicatiile gps-ului nu trebuie sa ai. Varful Magura Casinului. 165 m, este ultimul bastion din nordul Muntilor Vrancei de dincolo de 1.
Portile de Vant ale Nemirei. Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului. Magura Casinului a fost scena unor aprige si importante batalii în Primul Razboi Mondial. Lipsa creion - Rog pe primul geotrekkist care ajunge la acest ascunziș, sã completeze geocutia cu un creionaș, nu mai lung de 8 cm.
Padurea Lepsa-Zboina Judetul Vrancea.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cimitir german
 • Localizare pozitie pe harta Poiana Sarata
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Poiana Sarata si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cimitir german? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Pestera Barlagul Ursului
  Pestera Barlagul Ursului
  Este vorba despre una dintre putinele pesteri din tara, cantonate in gips.
  Cascada Cernica
  Cascada Cernica
  Cascada Cernica este o cadere de apa formata din mai multe trepte, care se afla pe parul Cernica, aproape de localitatea Poiana Sarata.

  Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.