Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacul Filigeni - Obcina Laposului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul Filigeni - Obcina Laposului

Lacul Filigeni - Obcina Laposului | Unde este acest loc?

Format pe paraul Supanelu (Fierastrau), un afluent al Supanului (ce ajunge, la randul lui, in Trotus), Lacul Filigeni isi datoreaza aparitia bararii cursului paraului de alunecarea unei halde de steril provenit de la Mina Filigeni (avand gura pe paraul Supanu)...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Lacul Filigeni - primavara Lacul Filigeni - toamna Vedere de sus, de pe malul stang Halda de steril care a barat paraul Supanelu (Fierastrau) Documentu..! O gura de mina Mina Filigeni Constructie beton Localizare pe harta. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Filigeni Obcina Laposului! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacul Filigeni - Obcina Laposului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Podei, se afla la 4.62 km distanta.
Cazare

Cazare Podei (Comanesti, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Podei, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 18.07 km distanta: Cheile Dofteanei - Varful Nemira Mica (16 poze).
14714752041100
14714752051101
14714752061102
14714752101103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Filigeni Obcina Laposului?
Stanca lui Camara. Lacul Tarnita. Implicit, scuze catre toti cautatorii ascunzisului! - A (punct de interes turistic cu geocutie) Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita Judetul Bacau. Dansand cu serpii - C (atractie turistica si geocutie) Valea Uzului. Valea Uzului - consideratii istorice - Întrucât geobiectivul este intitulat Valea Uzului și cum se găsesc puține date despre acest cătun, merită să le menționăm pe cele aflate și în ideea că vor fi completate de cei care știu sau găsesc mai multe informații. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful de la Sipotul lui Motoc. (punct de interes turistic cu geocutie) Izvorul de la Botul Farcului. Micul izvor despre care e vorba se afla pe poteca culmii principale a Muntilor Nemira, marcata cu banda albastra, in apropiere (15 minute) de Botul Farcului. Izvorul din carare - Urmand indicatiile d-lui profesor, am ajuns aici intr-o zi de toamna autentica.
Piatra Corbu. Piatra Corbu reprezinta o inpresionanta faleza de gresie, aflata la extremitatea celui mai zdravan contrafort al Culmii Berzuntilor - Stogu -, la confluenta paraului Larga cu Trotusul.
Lacul Foroja. Lacul celor trei sutiene - Venind dinspre zona Ghimesului, am ajuns prima data pana in localitatea Preluci, cautand cea mai buna modalitate de a aborda valea Foroja. Piatra Floarei. La 12.3 km. Varful Chircus.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Filigeni
 • Localizare pozitie pe harta Obcina Laposului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Multumesc pentru coordonate - Folosind geoplaner...
 • Filigeni - un lac activ - Lacul Filigeni nu a secat si, pentru un timp ...
 • Formatul grade - rapid, precis, si fara greseli - Coordonatele gps sunt pastrate in baza de date ale site-urilor web in formatul grade (dd...
 • Coordonatele reperelor - In cazul acestui geoascunzis, lacul Filigeni nu este un reper auxiliar, ci este chiar obiectivul turistic principal...
 • Harti rotite - Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii...
 • De acord, dar cu nuante - Din multe puncte de vedere, sunt de acord cu tine...

Ai ajuns in Obcina Laposului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Filigeni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cascada Supanu
Cascada Supanu
Cascada Supanu se afla in apropierea orasului Comanesti, pe paraul Supanu.
Ruinele fostului schit Lapos
Ruinele fostului schit Lapos
Schitul Lapos, aflat sub muntele omonim, ce apartine Muntilor Ciucului, a fost infiintat de un calugar in 1737, functionand pana in 1850 cand a fost distrus de un incendiu.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.