Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Carmelitana din Luncani - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Manastirea Carmelitana din Luncani

Manastirea Carmelitana din Luncani | Unde este acest loc?

Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica manastirii carmeliaten Luncani Manastirea carmelitana Luncani - intrare Manastirea carmelitana Luncani - casa oaspetilor si cea a calugarilor Manastirea carmelitana Luncani - altarul Icoana in mozaic din spatele altarului Altarul in stil ortodox de la subsol Icoana-mozaic (Sf. Ilie) din altarul de la subsol. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Carmelitana din Luncani! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Carmelitana din Luncani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Luncani, se afla la 1.7 km distanta.
Cazare

Cazare Luncani (Margineni, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Luncani, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 23.69 km distanta: Piatra cu ceaun - Muntii Tarcau (10 poze).
14714772891100
14714772901101
14714772911102
14714772921103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Carmelitana din Luncani?
Varful Mosului. (atractie turistica si geocutie) Lacul Serbanesti Bacau. Cascadele Timide de pe valea Baltatei. Paraiasul Baltata curge pe versantul estic al Culmii Pietricica, traverseaza satul Baltata (comuna Sarata) si se varsa in paraul Sarata, putin inainte ca si acesta sa dispara in raul Siret. (geoobiectiv cu geocutie)
Picturi murale. In cadrul unui proiect de regenerare urbana prin arta stradala, au fost schimbate zidurile gri a zeci de cladiri din orasul Bacau.
Capela de pe Magura Baltatei. La baza Culmii Pietricica, pe versantul sau nord-estic, exista mai multe sate cu puternice comunitati de ceangai catolici. (geoascunzis)
Capela Ciciola. (atractie turistica si geocutie) Capela Bozdos. La 17.2 km. Pe Dealul Bozdos (Ungureanului) ce domina satul Valea Seaca dinspre vest se afla, ca pe toate dealurile din nord-vestul Culmii Pietricica, o capela a puternicei comunitatii catolice bacauane de sub aceasta culme.
Biserica de lemn din satul Buchila. La 18.1 km. Traditia satului afirma ca biserica are cinci secole de existenta, dar e documentata doar din 1893.
Cascada si Pestera Ghimelcea. Biserica de lemn Valea Mare. Biserica de lemn - inima de stejar - din satul Valea Mare, comuna Faraoani, este una dintre cele mai vechi dintre cele ale comunitatilor catolice din zona Bacaului.
Piatra Crapata. Munceii Uture reprezinta un vanjos brat lateral din extremitatea sud-estica a Muntilor Tarcaului, desprins din Culmea Runcu Stanelor - prelungirea sudica a culmii Gosmanului. Piatra Crapata Runcu - Am urcat pe jos pana la Runcu si de acolo la obiectiv.
Camila de pe Munceii Uture.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Manastirea Carmelitana din Luncani
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Carmelitani - La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga...
 • Manastirea Carmelitana din Luncani - Am fost pe punctul de a abandona cautarea...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Carmelitana din Luncani? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana
La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii.
Biserica de lemn Luncani
Biserica de lemn Luncani
O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.