Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz

Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz | Unde este acest loc?

De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca sub braul de piatra al dealului. Dupa ce trecem pe sub Piatra cu Palarie, ramanem sub zidul de piatra pana atingem muchia sud-vestica a dealului. Amatorii de ciudatenii au parte aici de ciudatele lor bucurii, formatiuni stancoase aflate in diverse stadii de evolutie...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Piatra cu Caldare Piatra cu caldare mare Spre exterior Privit din fata Micul bazin din interior Interiorul cavitatii Cavitatea de langa caldare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra cu caldare mare Piatra Soimului Oituz! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Calcai, se afla la 0.77 km distanta.
Cazare

Cazare Calcai (Oituz, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Calcai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.9 km distanta: Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea stanga (18 poze). Cascada evantai, Cascada laterala, Cascada cu etaj, Cascada cu trepte, Cascada hamac, Cascada terasa, Cascada de dupa arcada, Cub de piatra suspendat, Cascada maro, Cascada cu tavan.
147147s_76161100
147147s_7617_b1_evantai1101
147147s_7620_b2_lateral1102
147147s_76211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra cu caldare mare Piatra Soimului - Oituz?
La stanci. Hrib fara palarie, tobogan, si cap de animal culcat - Dupa ce am vizitat monumentul de pe dealul Cosna, respectiv varful omonim, am decis sa cobor si pana la grupul de stanci din apropiere. (atractie turistica si geocutie) Cascadele de la cariera Velnita. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. Traseul cascadelor - Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi gsit pe: https://www. (geoobiectiv cu geocutie)
Fantana din mijlocul drumului. Pe strada Mihai Viteazul din Nicoresti, la aproximativ 150 m vest de drumul principal al localitatii, strada Stefan cel Mare, gasim o interesanta fantana, cu apa nepotabila, chiar in mijlocul drumului.
Cetatuia dacica Titelca. (atractie turistica si geocutie) Valea Lesuntu Mic. La 5.6 km. Biserica romano-catolica Sfantul Mihail. Se afla langa raul Trotus, la vest de Onesti, la sud-est de Targu Ocna, intre Pargaresti si Nicoresti.
La Jgheaburi. La 6.3 km. (obiectiv interesant cu geocutie)
Monumentul Eroilor. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.
Sonda straveche de la Poieni. La 8 km. Este vorba despre cea mai veche sonda sapata prin foraj mecanic din Romania. Usor de gasit, mai greu de scos - Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Cimitirul Eroilor de la Poieni. Pe dealurile care il strajuiesc dinspre sud, Magura si Ciresoaia, s-au desfasurat bataliile din Primul Razboi Mondial care au stopat ofensiva austro-ungara de pe frontul Oituz, din august 1917. Stanga sau dreapta? - Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna. Surpriza din ascunzis - Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare.

Piatra cu caldare mare Piatra Soimului - Oituz in limba maghiara - magyarul: Nagy kst Slyomk Gorzafalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Soimului - Oituz
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Piatra cu caldare mare - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin - Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul; a fost usor de gasit si geocutia...

Ai ajuns in Piatra Soimului - Oituz si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra cu caldare mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Madona si Bestia
Madona si Bestia
Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute.
Piatra cu caldare mica
Piatra cu caldare mica
Cautand Piatra cu caldare mare, am descoperit mai intai o alta stanca, de forma unui creier, care are pe partea laterala o mica (semi)caldare.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.