Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz

Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz | Unde este acest loc?

Cautand Piatra cu caldare mare, am descoperit mai intai o alta stanca, de forma unui creier, care are pe partea laterala o mica (semi)caldare. Neavand coordonate gps exacte, nu stiam inca daca o sa gasesc Piatra cu caldare propriu-zisa, sau nu. Deoarece si aceasta stanca este una interesanta, am dorit sa includ si aceasta locatie in circuitul de pe Piatra Soimului...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Stanca Caldarea mica Partea superioara a stancii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra cu caldare mica Piatra Soimului Oituz! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Calcai, se afla la 0.8 km distanta.
Cazare

Cazare Calcai (Oituz, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Calcai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.82 km distanta: Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea stanga (18 poze). Cascada evantai, Cascada laterala, Cascada cu etaj, Cascada cu trepte, Cascada hamac, Cascada terasa, Cascada de dupa arcada, Cub de piatra suspendat, Cascada maro, Cascada cu tavan.
147147s_76161100
147147s_7617_b1_evantai1101
147147s_7620_b2_lateral1102
147147s_76211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra cu caldare mica Piatra Soimului - Oituz?
Cubul suspendat din Padurea Slanic. (obiectiv turistic cu geocutie) La stanci. Hrib fara palarie, tobogan, si cap de animal culcat - Dupa ce am vizitat monumentul de pe dealul Cosna, respectiv varful omonim, am decis sa cobor si pana la grupul de stanci din apropiere. (atractie turistica si geocutie) Cascadele de la cariera Velnita. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. Traseul cascadelor - Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi gsit pe: https://www. (geoobiectiv cu geocutie)
Fantana din mijlocul drumului. La intersectia celor doua strazi mentionate, gasim indicatorul, care ne arata directia spre dealul Cosna.
Cetatuia dacica Titelca. Ocna, se inalta un delusor, Titelca, legat cu un istm ingust de Poiana Chichilau - o sa lata, la nord de dealul omonim. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica romano-catolica Sfantul Mihail. La 6.1 km. Satu Nou este un sat din comuna Pargaresti.
La Jgheaburi. Sub Dealul Chichilau - terminația nordica a Dealului Coșna, ce domina dinspre sud-est confluenta Slanic-Trotus, pe versantul sau estic, se afla un brau de gresie, ce iese la zi sub forma unor stanci de diferite forme.
Monumentul Eroilor. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.

Piatra cu caldare mica Piatra Soimului - Oituz in limba maghiara - magyarul: Kicsi kst Slyom-k Gorzafalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Soimului - Oituz
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Piatra cu caldare mica - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Nici Caldarea Mica nu a fost goala - Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca s tot stai pe ganduri prvind-o...

Ai ajuns in Piatra Soimului - Oituz si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra cu caldare mica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Madona si Bestia
Madona si Bestia
Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute.
Piatra cu caldare mare
Piatra cu caldare mare
De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca sub braul de piatra al dealului.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.