Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului

Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului | Unde este acest loc?

Soiul Mare, sau Gura Muntelui, cu cei 1.553 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Ciucului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Urcând spre Șoiul Mare prin poienile Gruiului cu Brândușe Vârful - 1 Vârful - 2 Vârful Belvedere de pe vârf Vârful văzut din Poiana Stânei. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Soiul Mare Muntii Ciucului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Soiul Mare - Muntii Ciucului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ciobanis, se afla la 5.17 km distanta.
Cazare

Cazare Ciobanis (Ciucsangeorgiu, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Ciobanis, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 16.41 km distanta: Cheile Dofteanei - Varful Nemira Mica (16 poze).
14714752041100
14714752051101
14714752061102
14714752101103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Soiul Mare Muntii Ciucului?
Baltile Nemirei. La 14.8 km. Balta mica are dimensiunile de 5o m x 20 m si adancimea, probabil, nu mai mult de 1 m, avand tendinta de colmatare, cea mare este relativ circulara, cu diametrul de cca 70 m, si pare a avea 2-3 m adancime. Baltile Nemirei - După un parcurs de 90 minute de la Vârful Nemira Mare, pe la crucea metalică a lui Cărpiniș, pe "Scări" la vale, pe fostul drum forestier de exploatare în jos, apoi la stânga la intersecția cu drumul de la Bălți spre Ciunget. (obiectiv interesant cu geocutie)
Tinovul Plaiesii de Jos. Saua Nemirei Judetul Bacau.   Saua Nemirei - Locatia ofera un moment de ragaz, un strop de apa rece, incanta ochiul si da sperante. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul Poiana Uzului. Barajul, din beton, cu contraforti, este inalt de 84 m. Un ascunzis de exceptie - Fara a da mai multe amanunte despre locatia ascunzisului - dacat a facut-o cel care a ales-o - nu putem trece cu vederea frumusetea locului. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Ciuperca de piatra. In jurul varfului Nemira Mica gasim mai multe formatiuni stancoase interesante, de forma unor ciuperci, turnuri sau piramide, produse de actiunea eoliana asupra gresiei friabile. Ciuperca de piatra - Nemira Mica - Desi nu deschide orizonturi, este un obiectiv la fel de fotografiat ca varfurile de munte.
Varful Cotumba. Varful Cotumba (1.
Baile Adorjan Judetul Harghita. Este povestea ridicarii si decaderii unei mici amenajari balneare a unor izvoare minerale de pe Valea Bisericii.
Varful Viscolul. Multi considera Varful Viscolul, avand inaltimea de 1493 m, ca fiind cel mai inalt varf din Muntii Ciucului, dar Varful Ascutit din zona Ghimes, accesibil din Lunca de Jos, cu cei 1517 m este mai inalt. Umezeala mare pe Viscolul - Am reușit să găsesc geocutia în pofida indicației puțin derutantă.
Varful Nemira Mica. Varful Nemira Mica - Sunt al treilea an consecutiv pe varf si nu pot trece resemnat pe langa felul cum inteleg unii turisti sa-si marcheze trecerea.

Varful Soiul Mare Muntii Ciucului in limba maghiara - magyarul: Saj havasa Csíki-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Varful Soiul Mare
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Ciucului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Ciucului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Soiul Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Valea Uzului
  Valea Uzului la 6.03 km
  GR0665 Valea Uzului

  Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.